hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

RIPORT - való világ (2014) dukumentum/dráma

Értékelj!Bejelentette: Vegas Movie Studio & New Psycho films

RIPORT - való világ (2014) dukumentum/dráma
Készítette:  Magnum Nero, Szollár Bence SuperStar filmstudió

Tartalom: Egy operatőr a helyi tévétöl egy balhéiról elhíresült családhoz igyekszik forgatni. Operatőrünk hamarosan rájön, hogy a család embertelen körülmények közt él. . Magyar amatör áldokumentum dráma (2014)

Műfaj: dokumentum/dráma | Hossz: 10 | Pontátlag: 1.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13832. janosecker értékelése : 1 pont


A pofám leszakad. Ez volt az első benyomásom. A másodikat inkább mellőzném. Kíváncsi lennék, milyen célt akartak a készítők ezzel elérni. Bemutatni az ún. magyar valóságot? Bemutatni a nyomort? Mondhatnám, hogy nem sikerült. Mondhatnám, hogy technikailag értékelhetetlen. De nem mondom. Ez a totális ízlésficam kategóriája. Egy köpedelem. Ez már mindennek a legalja, hogy klasszikust idézzek. Rengeteg mindent lehetne ezzel a produktummal kapcsolatban leírni, de inkább nem teszem. Nem lenne értelme.
   Hozzáfűzés


1 
13843. SuperStar-film hozzáfűzése


Meg köszöntem a véleményed! LEgalább valaki veszi a fáradtságot és ir, és egyet kell értenünk veled, nem kell de egyetértek! A cél persze, hogy nagyobb célközönségnek csináljunk filmet, mármint filmet és nem hasonlo gagyit.


13842. janosecker hozzáfűzése


Én nem a technikát kritizáltam. Az ugyanis nincs. Egyébként teljesen mindegy, hogy én tudok-e jobbat csinálni. Én nézőként mondtam véleményt. Képzeljük el, ha minden rossz kritikát kapott filmnél az alkotók jól beintenének és ugyanezt mondanák: csináljatok jobbat. A nézőknek, akiknek egyébként készült a film. Ennek semmi értelme.


13839. SuperStar-film hozzáfűzése


Köszönjük az értékelést és kérjük, készítas jobbat, sokkal jobbat telefonnal! MAGNUM NERO


1 


13777. OSSYNI értékelése : 1 pont


én nem is kötekednék most, ez már mindennek a legalja.
   Hozzáfűzés


1 
13877. OSSYNI hozzáfűzése


pont most néztem meg a Szikigyakor, Végső utca c. dokufilmet, keress itt rá. Hasonlítsd össze. A kettő között ennyi a különbség.


13779. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film hozzáfűzése


Kívűncsian vártuk a véleményed amit tiszteletben tartunk! Sajnos OSSYNI ez a való világ! élnek családok ilyen kegyetlen körülmények között, de ez csak fickió és film, de sajnos a valóságot tükrözi! Ne a techikai háttért nézd, mert az egy Samsung Wawe2 telefonkamera. A riport lényegében a való világról szólt!


1 
1