hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Hentelős

Értékelj!Bejelentette: Glózer Norbert

Hentelős
Készítette: 

Tartalom: Egyfajta gyakorlófilm...

Műfaj: Thriller | Hossz: 4 | Pontátlag: 2.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13785. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film értékelése : 4 pont


Norbi, látom akarsz. . . van benned spiritusz. . . rengeteg ötlettel rendelkezel. Bármire hajlandó lennél a minnél jobb film elkészítéséhez. Bármire. . és ez jó! Tudom mire lennél képes. . de ne várjonak csodát egy egyszemélyes stábtol!Hajrá
   Hozzáfűzés
13776. Szergej értékelése : 2 pont


nem tetszett, nagyon amatőr szerintem, a zenék feldobták volna, ha nem ilyen éles vágással értek volna véget, túl voltak nyújtva a jelenetek, a színészkedés sem jött be, ki lehetett volna ebből többet is hozni, válasszatok más helyszínt, és legközelebb több életet vinni bele
   Hozzáfűzés
13764. Estevez, a filmestészta értékelése : 2 pont


Úgy tűnik, mostanság az erősen beteg filmek korszakát éljük. Nem baj, az is egy műfaj, azt is lehet különböző szinten végezni, és lehet ott is szakmai igényességet belevinni.
Gondolkozom, hogyan lehetne ezt nézőbarátabbá tenni. Mondjuk sztorival, hosszabban kibontva, érzelmekkel, ki mit miért csinál, mi az egyes embereknek a motivációja, megérdemli-e a halált az áldozat, igaza van-e kicsit is a gyilkosnak, vagy pusztán kedvtelésből öl.

A pusztán kedvtelésből ölésből nem lehet filmet csinálni. Kell, hogy legyen valami indítéka, kell valami, ami miatt eljut arra a szintre, hogy öljön.

A (kiszemelt) áldozat és a tettes kapcsolata is fontos. Találomra kiválasztani egy embert, és leöldösni, az a kedvtelésből gyilkolás témája, és nem igazán érdekes. Aztán pedig meg kell hagyni a lehetőséget a fordulatra: húzni kell a halált, tettes elmondja, hogy mit akar az áldozattól, játszik vele, vagy bosszút akar állni valami sérelemért. Az áldozatban meg kell, hogy jelenjen a remény lehetősége, a menekülés reménye. Ami vagy sikerül, vagy nem, az már tényleg a sztori része.

Ezek nem sablonok, ezek eszközök, és jogosan elvárt elemei egy filmnek. Vagy ha sablonoknak tekinted, nos, tanuláshoz, gyakorláshoz kiváló, ha sémákat leutánoztok.

Azt nem tudom, hogy mit gyakoroltatok ebben a filmben. A képi beállításokat? A jó vágást? A rec gomb megnyomását? A csapatban együttfilmezést?
Nem látom a szándékot. A céglogót majdnem dícsértem, de sikerült elrontani egy rossz képarány megadással.
   Hozzáfűzés


1 
13784. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film hozzáfűzése


erősen beteg filmek korszakát éljük hát. . . . . de remélem nem mi vagyunk a példa


13767. RCS hozzáfűzése


Mint az köztudott, a céglogó a legfontosabb egy filmben! Főleg az amatőrfilmekben! Ott kimondottan fontos hogy legyen. A többi nem számít.


1 


13762. OSSYNI értékelése : 2 pont


gyakorolni kell még sokat. A történet bár hangyafasznyi nincs értelme. A színészet itt mint olyan nincs, a kamerázás is nagyon homevideó. nem tudtatok feszültséget kelteni, nem lett félelmetes sem. Szóval gyakorolni kell még. . .
   Hozzáfűzés


1