sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A Joker játék (2014)

Értékelj!Bejelentette: Vegas Movie Studio & New Psycho films

A Joker játék (2014)
Készítette: 

Tartalom: Egy magát Jokernak nevező elmebeteg a nagy vesztesekre hajt. Azokra akik eljátszották szinte minden pénzük, sokszor még a családjuk megélhetését is. Joker az igazságosztónak képzeli magát, aki az elraboltatott két vendégét egy utolsó játékkal ajándékozza meg.

Műfaj: Thriller | Hossz: 11 | Pontátlag: 2.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14091. KrisFK értékelése : 2 pont


Sajnálom, de nagyon gagyinak. És nem a technikai gyengeség, a béna hang vagy a szájra kent kecsöp miatt, mert ez az amatőr filmekben elmegy. De a plánok nagyon gyatrák, a vágás is, nézzetek még jópár filmet és próbáljátok meg leutánozni az abban használt kameraállásokat, montázs-technikákat. Ja és ami a legbántóbb, hogy az egyik legközkedveltebb képregény karakter nevét használtátok föl csak hogy minél többen megnézzék (mint a Wild Card magyar címe, az sem kevésbé fölháborító).
Pozitívum talán a forgatókönyv, de azt is elrontják a színészek. Sajnálom, hogy nem tudtam több pozitívumot mondani.
   Hozzáfűzés
13763. OSSYNI értékelése : 3 pont


önmagatokhoz képes még bele is húztatok. Kár, hogy nincs végkifejlet a sztoriban. Még minden tekintetben túl amatőr szintű, ez még mindig nem az amire egy néző vágyik.
   Hozzáfűzés


1 
13786. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film hozzáfűzése


Köszönjük a kristikát!
Azon vagyunk, hogy képességeinket kiaknázhassuk minnél jobban, de ehhez technikai is kell!
Azon vagyunk, hogy az endorfint a filmekbe juttassuk!


1 
1