hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

PcP


Értékelj!

kép helye


PcP
Készítette: 

Tartalom: Egy srác, akivel semmi baj nincs, és mégis mindenki gyűlöli...most elhatározza hogy bosszút áll... http://www.tyutyutyutyu.extra.hu/film/pcp.zip

Műfaj: pszichotikus/akció/dráma | Hossz: 38 | Pontátlag: 6.75 | Ennyi értékelésből: 8


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


339. CaptHowdy értékelése : 5 pont


A film technikai részére én egy 2-est adnék, mivel nagyon-nagyon igénytelen.
Azonban a történet nagyon tetszett! (Talán azért is mert nálam pont aktuális a téma
A verekedések nagyrészt inkább nevetségesek. . .
Van mondanivalója, ami sokat számít. . .
Asszem én is fekete bárány vagyok!
   Hozzáfűzés
320. JeffryJay | BlueVision pictures értékelése : 2 pont


Lelkesedés az itt is van látom, viszont ezen kívül nem sok egyéb. . . Az ötlet jó, a cselekmény kidolgozása viszont gyenge. Dramaturgiailag hajmeresztö, kivitelezést tekintve pocsék. Mentségükre szóljon, ami azt illeti fényképezövel valóban nem lehet könnyü. . . Szinészi játékról nem beszélhetünk, szövegek túldramatizáltak. Hiába akarnak komolyak lenni néha annyira nevetségesen adják elö, hogy elveszti eredeti (amúgy sem túl hiteles) tartalmát. Hangzás, szinkron: No Comment.
Összegezve: Eddigi filmjeitekhez képest mutat némi fejlödést, de még mindig nagyon alacsony a szinvolnal. Ha nálatok ez a maximum akkor inkább találjatok más hobby-t. Viszont ha valóban komolyan akarjátok csinálni akkor remélem soksat tanultok ezekböl és végre megörvendeztettek minket egy preciz, megkomponált, kerek, színes-szagos filmmel. Erre igazából nem sok esélyt látok, de mint tudjuk a remény hal meg utoljára. Szóval ne legyen igazam. . . Sok sikert!
   Hozzáfűzés
294. Ego D értékelése : 10 pont


na ez a film nekem bejön!!! teljesen valósághű és ezért nálam viszi a pálmát.
   Hozzáfűzés
267. Petyo értékelése : 9 pont


Na! A filmről: az elején a hosszú beszéd komolyan idegfeszítő, néha idegesítő a szinkronizálás, de az első pár perc után már teljesen rendben van. A hosszú játékidő alatt végig érdekes marad a történet, a figyelmem végig lekötötte. A kissé zavarodott, depressziós főszereplő szemszögéből tökéletesen bemutatott gondolatok. A végén még néztem magam elé egy darabig, igazán értékes alkotásnak tartom, a befejezés kifejezetten hatásos! Az összes filmedben rengeteg az ötlet, egy szál fényképezőgéppel és néhány amatőr sráccal kerek, elgondolkoztató filmet sikerült készítened! Gratulálok hozzá! A hibák kicsinyes dolgok itt, én egyiken sem tudtam leragadni.
   Hozzáfűzés
260. OSSYNI értékelése : 8 pont


Sokat nem tudok hozzátenni Szergej önsanyargató, kritikájához ami ott van az igaz. Viszont tetszett az ötlet a szerelmi háromszög, örök story. . .
Itt Debrecenbe egy rendör 2005-ben kinyirta a családját kislányát majd önmagával is végzett, volt fegyvere. . .
Nekem a villogó-fehér-kék színárnylat nagyon tetszett.
Ami nekem még hátrány a talicska a háttérbe, meg a pottyantós budi. . .
Az olyan igénytelen.
De összességében tetszett a film.
   Hozzáfűzés
255. Szergej (Tárkány Pictures) értékelése : 6 pont


Nos. . valahogy úgy vagyok ezzel a filmel, hogy nem tetszik. . . szinte egyáltalán nem olyan lett, mint aminek elképzeltem. . . . a szinkron sem valami jó. . . hüyeség volt nekem játszani a főszerepet, mikor az én történetem. . . ez olyan kényelmetlen. . .
hosszúnak hosszú. . . valójában nagy verekedéseket terveztem, de nem lett belőle semmi, csak pár pofon. . . meg az a katonás rész is szerintem tök béna lett. . . . meg egy csomót játszódik annál a háznál is. . . .
meg nincs oylan filmes érzésem, ha megnézem. . . hiába a sok filter, meg a szélesvászon. meg mondjuk a zenéket sem én csináltam, de mondjuk ettől inkább jobb lett. . . torkolattűz csak az elején van, ert egyszerűen nem volt idegzetem csinálni a folyamatos lövöldözésekhez. . . az egyik legnagyobb bajom az, hogy mindig szinte tök messze van a kamera a jelenetektől, és elveszti azt a filmes feelingjét. . . . meg nekem akkor is kevés ez a 4 szereplő. . . viszont annyiban jobb ez a film, mint a többi, hoyg ez nem valami hülye erdőben játszódik, hanem lakott területen, és így azért érdekesebb. . . . na meg a hibákról ne is beszéljünk. . . vannak dögivel, bár lehet nem veszik észre a nagyját. . . nem mondanám, hoyg elsiettük. . . semmi sem maradt ki, csupán a sok bunyó, meg egykét látomás, de az amúgy is béna lett volna. . . meg az elején is hülyeség az a 3 fajta gyilkolási jelenet. . . . de annyi értelme van ennek a filmnek, hoyg egyrészt nekem elégtétel, másrészt marad egy emlékem a kocsimról, ah majd összetöröm
na meg a lehető legbénább hajam van rajta. . .
nameg a másik nagy bénázás, hoyg elvileg én vagyok a "jó" szereplő, aztán engem sajnálni kéne, de én valahogy enm ezt érzem. . . nekem inkább idegesítőnek tűnik. . . de tulajdonképpen ez a való életben is teljesen így van. . az embreket idegesíti, egy számukra nem fontos ember szenvedése, ha ezt hangoztatja. . . . a problémám nagy, de megoldani egyszerű lenne, de nem nekem kell megoldanom. . . . ja meg ég az is nagyon durva volt mikor egy késelős jelenetnél az egyik szereplő telibeszúrta a tenyerem de majd a bakikban benne lesz. . . az a fej, amit vág, minden pénzt megér . . . . már nem tudom mennyit írtam, de elszalatt velem a ló. . . szóval be kell, hogy fejezzem. . . . nekem még mindig az Eltusolt gyilkosságok tetszik. . . valahogy azt nem tudom felülmúlni. . . . na mindegy. . . . egyebet nem tudok mndani. . . . a nevem Német Hunor
   Hozzáfűzés
252. KáKóóó(Tárkány pictures) értékelése : 7 pont


Hát hol is kezdjem. . . a történet tetszett az elejétől fogva, először nem is gondoltam hogy ilyen hosszú lesz, de örültem neki. Még annak is hangot szeretnék adni, hogy viszonylag rövid idő alatt sikerült ezt megalkotni. Hát igen, lehet hgoy itt hazuttoljuk meg azt a mondást, hgoy jó munkához idő kell? bár lehet hogy ezt csak én gondolom így. . . de szerintem minden soron küvetkező filmünknél remélhetőleg jobb és jobb élményt nyujtunk majd a nézőközönségnek. Jah, és az effektek tényleg nagyon jók voltak, és ha valaki ennél is azt mondja hogy nagyon remeg a kamera és felfordul tőle a gyomra, annak gyenge a szervezete . Hát talán az elején a szöveg kicsit hosszadalmasabb, de szerintem belefér, mert nem sületlenségekről van szó. Végülis a szinkronizálás jó ötlet volt és ez is 1 pont ami jobb valamivel a többi alkotásunknál, de azokat se kell ócsárolni
Üdv. : KáKóóó
   Hozzáfűzés
248. mzxspace (Füleki Pictures) értékelése : 7 pont


No kérem. Mi elemezzük először ezt a filmet. Tök zsír nem? nem. oké. Na akkor kezdem:
Pozitívumok:
1. A film hosszaegészen fantasztikus! Nem ilyedtél meg ahosszú játékidőtől.
2. A kamerázás nagyon tetszett, hogy több szögből is fel van véve, nagyon sok szögből.
3. A szöveg tökéletes. Egy magyar tanár sem fogalmazhatott volna meg ennyi szöveget jobban.
4. A szereplés a többi filmedhez képest király! Szinte beleélték magukat a szereplők. ( persze lehet, hogy csak mi gondoljuk így.
5. Az alászinkronizálás tökéletes. Alig vettük észre, hogy alá van szinkronizálva.
6. A történet jó. Voltak hasonló filmek, de ez más szemszögből közelíti meg az eseményeket.
7. Minőség egy fénylépezőhöz képest csillagos hatos.
8. Koreográfia jobb mint az átlag amatőrfilmeseknél. (szerintünk)
9. Technikai megoldások is jók voltak.
ÉS most a pozitívumok. weheheheheheh. . >
Pouitívumok:
1. A film néhol nagyon elhúzott. Sokáig tart a verekedés stb.
2. A szöveg amikor beszél a gyerek( a pcp-s) sokáig tart.
3. Néhány résznél vgyorognak az emberek.

Na így elemzésünk végére is értem, mert végére értem.
JA ÉS NEMUTOLSÓ SORBAN HOBBITDROID MEG FÉLORKIMITÁTOR::ÖÖ JA EZ MÁS TÖRTÉNET: ja de utolsó sorban volt hupsz: ennyi:

üdv füleki pictures
   Hozzáfűzés


1