hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Behajtani Tilos (2014) előzetes

Értékelj!Bejelentette: Kacsa20

Behajtani Tilos (2014) előzetes (bemutató)
Készítette:  Tokodi Sándor Impossible Studio - Hard8 Production

Tartalom: Az Impossible Studio legújabb filmje egy dráma, ezúttal Tokodi Sándor rendezésében!

Műfaj: dráma | Hossz: 3 | Pontátlag: 8.13 | Ennyi értékelésből: 8


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13633. Redix értékelése : 6 pont


Végig néztem, de megmondom őszintén hogy untam.

Mivel ez egy trailer, így a-ként is kell értékelni, nem lehet elfogult az ember a munkáitok miatt. Bár hozzá teszem, hogy elég sok trailert láttam már itt a Halivudon, de eddig szinte mindegyikkel ugyan az volt a problémám, mint a tietekkel.

A trailer lényege olyan mint a forgatókönyvnél a szinopszis, fel kell keltenie a producer érdeklődését, esetünkben a nézők figyelmét azonnali hatást keltve bennük, kiváltva egyfajta kíváncsiságot, hogy Mi fog történni? Hogy oldja meg? stb.

Pl: Az elején hallunk egy autós karambolt, jó lett volna némi bevillanás, egy kis felblende leblendével, hogy mi is történt, a részletesség megmutatása nélkül. Mert így maradt bennem egy üresség, olyan mint ha az új Transformers trailer-ének csak a hangját hallanám. Mutatni is kell, illetve hallatni is kell a dolgokat, elvégre filmről beszélünk.

A trailerek a dramaturgiailag fontos fordulópontokra épülnek, azok kiemelésével, de a megoldás nélkül, számtalan kérdést és megoldandó problémát felvetve.

Tudom hogy amatőrfilmről beszélünk, de nekem akkor is hiányzik egy jó Narrátor hang, vagy ha az nincs, akkor esetleg Narrátort helyettesítő felirat, megfelelő zenével és hanghatásokkal kísérve, amik kitudják váltani az emberekből az érzéseket.

Maga a trailer készítés is egy nehéz meló, mert tudni kell hogy mit kell megmutatni és mennyit kell megmutatni belőle.

Röviden hosszan ennyi.

A pontot a trailere adom, nem a kivitelezésre.
   Hozzáfűzés


1 
13636. Alexander hozzáfűzése


Korrekt ertekeles, koszonjuk! Remelem a filmtol nem vette el a kedved :-)


1 


13624. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film értékelése : 5 pont


Ahogy a másik újbol feltöltött előzetesnél, itt is 5-pontot birok adni rá!
Miért kel kétszer feltölteni a filmet?
Tudom ilyenkor a mano-mano érvényesül, de velem rossz lóra tettél, én leírom feketén-fehéren a véleményem, és lehetséges, hogy semmibe sem nézed a mi alkotásaink, te aki 15éve foglalkozik filmekkel, de tudod mi csak közel-stávol 1 éve és egy telefonnal! Itt nem az a lényeg, hány éve nyomod, mert a BMW gyárban sem 60éves mérnök emberek vannak!
Bizonyára átérzed milyen ha te bántasz és téged bántonak? Tudod. . ilyen a mano-mano ahogy te fogalmaztad!
Csak tudod nálad mennyivel különb a Dean? ő egy korrekt véleményt fogalmazott meg, és vette a fáradtságot és irt, pedig nem ő hirdette a szent igét, hogy amatörfilmes összefogás!
Ne haragudjatok Adminok, de ez nálam kiverte a biztosítékot, mert Alexander megnyilvánulása méltatlanul gyerekes volt és sértő Dean nevében is! ÜDV
   Hozzáfűzés


1 
13625. Alexander hozzáfűzése


Koszonjuk az ertekelest. Bar nemhiszem hogy a filmet minositene, ezt nyugodtan privatba nekem is ellehetett volna kulldeni.


1 


13593. Dean értékelése : 6 pont


A képminőség tényleg nagyon szép, de mint előzetes nem tökéletes. Véleményem szerint hosszú, unalmas (tudom, hogy dráma, de attól lehetett volna valamilyen felépítése) és erőltetett (gondolok itt arra, hogy többször nézni kell lassítva a kierőltetett könnycseppeket. Ennek ellenére biztosan meg fogom nézni a filmet, úgy ahogy az eddigieket is, de nem az előzetesnek köszönhetően, hanem kíváncsiságból. Ez a magas pontszám szerintem a kiváló minőségnek köszönhető, mert le merném fogadni, hogy ez az előzetes egy rossz képminőséggel nem ilyen pontszámon állna. Ez csak az én véleményem, ne haragudjatok érte!
   Hozzáfűzés


1 
13627. Alexander hozzáfűzése


:-D


13626. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film hozzáfűzése


Már ne haragudj, te irtad Dean kommentárja után, hogy nektek is (többeszámban), hogy megvan a véleményetek, de inkább nem. . . stb nem ismétellek téged, olvasd vissza ha elfelejtetted! Te várod, hogy kommentárjalak mikor te tudatosan nem teszed a korábbi véleményed alapján!
Azt hiszem lényegretörően leírtam én is a véleményem, ezen mit nem értesz? Nem lehúztam a filmet, véleményt irtam!
Itt lehet felindulás volt, de ahogy a szavaddal éljek, mano-mano érvényesül, és te kezdél el védekezni, mikor téged/titeket nem támadtak! Már ne haragudj, olvasd vissza a Deannak megfogalmazott kommentárod, és meglátod milyen
agyvonaluan fogalmaztál! Viszont befejeztem, nem vitázok, ha már eszélgetni nem lehet, ezt bebizonyítottad a korábbi kommentárjaidban! ÜDV MAGNUM


13623. Alexander hozzáfűzése


Na battya ertem en a nagy felindulast. Annyit szeretnek erre mondani, hogy keress ra hany amatorfilmet huztam le az oldalon. Aztan majd utanna dontsd el mennyire vagyok csapatjatekos. De ha ez a vagyad hogy minden filmhez irjak kritikat akkor legyen. Nyugodtan irjal velemenyt, dobjal ra 1 nagyon maximum 2 pontot, csak elne felejtsd kifejteni hogy ugyan mi a negativ abban amit latsz mert a nemtetszik az nem ertekeles. Peace


13621. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film hozzáfűzése


Már elnézést ha beleszólok itt a beszélgetésbe, ha ezt eszélgetésnek lehetne hívni, de nem. . . viszont elolvastam ezt a kis párbeszédet és azt kell, hogy mondjam teljesen egyet birok érteni Dean értékelésével és véleményével, mondhatni osztom a véleményét!
Kedves Alexander, szerintem ez egy amatörfilmes oldal, nem iga? Igaz vagy nem igaz? Nos, én szerintem, az én olvasatam szerint is, itt nem csak pozítív kritikákat lehet írni. Igaz, vagy nem igaz?
Ne haragudj, de ha valakinek esetleg nem jön át az, ami másoknak igen, az még nem megvetendő nem? Mert te szépen letámadtad itt a véleményt hozzáfűző amatörfilmest!
Szerintem olvasd el az oldal szabályzatát ahol az Adminok feketén-fehéren leírták, hogy szabad vélemény nyílvánítás van (építő jellegü krtitikákkal) segítsük egymást!
Elhiszem, hogy neked/tek már nem kell segítség, de, hogy már önnáló véleményt sem fogalmazhatunk meg?
Ha pedig nem birod a negatív krtitikákat, akkor ird ki a filmjeitek alá, hogy csak POZITIV véleményt fogadok el!
A másik, . . . azt irtad, hogy
ektek is megvan a véleményeitek a DEAN próbálkozásairol de inkább tovább élitek az életeteket értékelés nélkül na látod báttya ezért nem vagy jó csapatjátékos, mert ha meg van a véleményetek akkor mint segítségként ezt leírhatnád a többi amatörfilmesnek, hiszen az építőjellegü kritikákból építkezni lehet! Az amatörfilmes összefogás igaz? Na ez ami hiteltelen nem csak az előzetes!


13604. Alexander hozzáfűzése


Semmi problema, azert vagyunk itt hogy velemenyt formaljunk egymas alkotasairol. Csak tudod ha valamiben annyi munka van, az ember megvedi a kis teremtmenyet. Nem minositettem a munkaid felre ne ertsd, de ilyenkor a mano-a-mano ervenyesul. :-)


13603. Dean hozzáfűzése


Igazad van, bocsánat, kár volt leírnom. Nem akartalak megsérteni csak elmondtam, hogy szerintem az előzetes nem tökéletes és ezt a sok maximum pontot bizonyára a minőségnek is köszönheted. De azt is írtam, hogy ez csak az én véleményem és, hogy ne haragudj érte. Nem fikáztam a próbálkozásaitokat, (sőt írtam, hogy megnézem, úgy ahogy az eddigieket is)erre te ezt tetted az enyémekkel. . . Mindegy. Ha visszacsinálhatnám nem írnám le amit írtam. Még egyszer bocsánat.


13597. Alexander hozzáfűzése


Koszonjuk az ertekelest. Az hogy szerinted a jo kepminoseg miatt adnak az emberek magas pontszamot az mar nemhogy serto, de Mocskos modon nem toleralom. Ha annyira faj hogy mi tudjuk hova kell tenni a kamerat jelenetek kozben, legyszives ne is legyel kivancsi a filmre, foleg ha nemis erdekel. Nekunk is megvan a velemenyunk a probalkozasaidrol, de inkabb tovabb eljuk az eletunket ertekeles nelkul.


1 


13589. OSSYNI értékelése : 8 pont


a végén a szereplő feliratozás nagyon 70-es évek Egyébként komoly történetnek tűik
   Hozzáfűzés


1 
13598. Alexander hozzáfűzése


Remeljuk tetszeni fog OSSYNI a teljes film is :-)


1 


13582. kypD értékelése : 10 pont


Fantasztikusnak ígérkezik, akik végigkövették a munkáitokat, azok látják, hogy ez mekkora nagy előrelépés számotokra, ezt még azok sem vitathatják, akik eddig pocskondiázták az Időugrókat meg a többi sci-fi/fantasy témájú filmjeiteket, ezen a téren is meg fogjátok állni a helyeteket :-)
   Hozzáfűzés
13577. saturn értékelése : 10 pont


Igéretesnek tűnik a film az előzetes alapján. Kiváncsian várom a teljes verziót. És gratulálok, mert egyre jobb anyagot adtok ki a kezetekből. Különösen tetszik a darus kamera beállások
   Hozzáfűzés


1 
13599. Alexander hozzáfűzése


Koszonjuk saturn, probalkozunk, probalkozunk :-)


1 


13573. Szergej értékelése : 10 pont


Felkeltette az érdeklődésem, nagyon igényes munkának tűnik, igazán lelkes csapat lehettek
   Hozzáfűzés


1 
13600. Alexander hozzáfűzése


Remeljuk a film is hasonloan pozitiv lesz szamodra! Koszonjuk Szergej!


1 


13571. Estevez, a filmestészta értékelése : 10 pont


Óriási! Igényes képi világ, szép kameramozgás, gondolkodtató történet! Minöségi elöre lépésnek lehetünk tanui!
   Hozzáfűzés


1