hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A vírus markában


Értékelj!

kép helye


A vírus markában
Készítette: 

Tartalom: Egy James Bond jellegű akciófilm. John Temple a titkosügynök megbízást kap, hogy szerezzen meg egy halálos vírust, mellyel egy orosz maffiózó akarja zsarolni a világot. Minden simán menne, de a gonosz már tudja, hogy jönnek az ügynökök és felkészült a harcra...

Műfaj: akciófilm, paródia | Hossz: 24 | Pontátlag: 5.56 | Ennyi értékelésből: 9


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek





<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


298. Kerimanó értékelése : 4 pont


Jópofa az orosz maffia. Aki mellesleg szembeötlően nem orosz maffia. Úgy néz ki mint egy mongoloid És úgy beszél mint egy japánból szalasztott utcaseprő. Nem valami szívderítő látvány, de lelkesek és én ezt honorálom. Szerintem fejlődnie kell enne a csapatnak még. Nem tudom hány ponot adjak. mondjuk legyen 5 bíztatólag. Vagy 4.
   Hozzáfűzés




240. Mekibácsi értékelése : 4 pont


Megnéztem, kiváncsi voltam rá, mert sok írást láttam róla itt. . .
Nemtom, megvoltam nélküle is. . .
Nekem valahogy nem mondott semmit.
A Bakta Riderben anno több fantáziát láttam. . . Mer leginkább ahhoz hasonló ez a film. Mintha az egészet közhelyekből rakták volna össze. . . Soxor nem tudtam, hogy a szereplők direkt bénáznak a lopakodós résznél - olyan hülyén tartja az összes a fegyvert, meg abszolót nem ügynökösen - vagy direkt van. . . Amikor a végén nézi a lányát az nagyon uncsi. Vagy 10 percig a csajon van a kamera.
Én leginkább GestaMuhely taggal értek egyet, a kameramatatás. . . hajaj a hang elég gyenge. . . A lépészajok nem eredetiek annál a rséznél, amikor jön az Ak47essel a csávó az ügynök lányáért. Valami hülye kopogás van lépéshang helyett. .
Nemtom, sztema film olyan átlagos, semmi extra nincs benne amit meg lehetne puszként dícsérni. . .
Ennyi. . . Kész. . . Megyek inkább, és megnézek egy Tom Cruise vagy egy Matt Damon filmet. . . Azon többet tok röhögni. . . Hy!
   Hozzáfűzés




229. GestaMuhely értékelése : 4 pont


Biztos én bennem van a hiba mert a fa mögötti lopakodáson kívül nem tusnék mondani olyan részt amin röhögtem volna. A film elején - amikor a főnök elmondja mi lesz a feladat - halálosan idegesített, hogy többször is hallani lehet ahogy az operatőr matat a kamerán. Az, hogy esetleg "sablon" az nem baj, csak - szerintem - sablonnak sem igen jó.
1 óra alatt töltöttem le. . . . 24 perces a film. . . . . . 10 perc alatt végig néztem.

Bocs'
   Hozzáfűzés




228. OSSYNI értékelése : 6 pont


Nagyon jól sikerült amatörfilm,
a többi kritikusokkal ellentétben én nagyon is látom a paródiáját, a sablon sablon és sablon, elég ha csak a szavakat említek
Elnök, akciócsoport, kitüntetés, sikeres akció!
   Hozzáfűzés




227. Halivud Estevez, a filmestészta értékelése : 5 pont


Igazi vérbeli amatőrfilm valahol a mátrix relax és a baktarájder között. A főszereplő jelen miniszterelnökünkre emlékeztet, ezt érdemes lenne kihasználni.
   Hozzáfűzés




224. Szergej (Tárkány Pictures) értékelése : 7 pont


Nem igazán értem, hoyg ezen mi a paródia. . . . de szerintm csak szimplán akciófilm. . . az elején a doki nevetése kicsit erőltetett, az orosz nagyfőnök akcentusa meg elvész a vége felé. . . a kislány mosolyog. . .

nem lenne rossz. . . jók a helyszínek, bár kicsit nagyobb őrségre számítottam az orosznál. . . az ügynökök fegyverzete is eléggé visszafogott. . . na mega hangok. . . például, mikor nyakoncaspja az egyik üynököt az őr. . . miféle hang az? meg a pisztolynak is. . . egyszer van torkolattűz, egyszer nincs. . . meg ahogy belopakodnak az épületbe. . . mondjuk arra rájöttem, hogy kevés volt a szereplő, de amolyan símaszkos katonákkal meglehetett volna oldani. . . . a zenék egy része jó egy része nem. . . mondjuk mikor menekül az ügynök. . . az a zene ami megy egyáltalán nem illik oda. . . nem pörgős. . . nem adrenalinpumpálós. . . nem lehet izgulni rajta. . . . de vanak benne jó részek is. . . tehát a jó, és a kevésbé jó részek sűrűn váltják egymást, és nem kényszerülök arra, hoyg pörgessek. . . . nem mintha eddig egyetlen amatőrfilmbe belepörgettem volna. . . mikor a kislány kivan feszítve a két nem tom mi közé, és ahogy kilépnek az embere az is tetszett. . . a házban lévő cselekmények sem rosszak. . . meg mikor a géppisztolyos üldözi az tök filmbeillő jelenet. . . de miért nem lövi le? lett volna rá alkalma. . . mégis cak nála van a géppityu. . . csa megáll egy pillanatra, és durr. . . de legalább lőtt. . . igaz, hogy minigun hangja van, d e jó. . . . a szereplők nem néznek ki valami ügynökösen. . . a színészi játék kicsit ugye nem a legjobb. . . az oroszt meg mikor megláttam, majdnem elröhögtem magam
nem mintha én nem lennék rusnya, csak ahogy összehúzza a szemét, meg vicsorít az már számomra vicces. . . szal ez a része még paródiának is jó ltt volna. . . szal jó film, csak néhol erőltetett. . . nem hosszú. . . lényegretörő. . . több utómunkával 8 as lenne, de így csak 7 es. . . . egyebet nem tudok mondani
   Hozzáfűzés




217. Zed értékelése : 6 pont


hehe!
ügyes, tetszettek a képi komponálások! kameramozgások, bár néha hiányoltam a kölzeliket, és figylejetek arra hogy milyen képet milyen képre vágtok rá, az álvánnynal való dolgozás hagy némi kivánni valót maga után, hiszen megakadt néha meg túl sok volt a karakter feje fölött a tér, vegyétek ujra, és ha megin olyan, akkor vegyétek kézből
az auto exposure sajnos befigyelt, erős fény a háttérből és már sötétül a kép témán, legközelebb mindig állítsátok az adott snittre az exposure-t.
szinészi játék amatőr de szerintem ezt nem is kéne említeni, mindenki beleélte magát a szerepbe és jó volt
csak így tovább
grat!
   Hozzáfűzés




213. Quantum értékelése : 7 pont


Az, hogy James Bond jellegű akciófilm szerintem túlzás! Inkább akciófilm!
Ez a film tetszett. A történet nem egy nagy durranás, mondhatni átlagos. Ez nem baj! De tetszett benne, hogy a főszereplőnek van családja, így egy világot építettetek fel a karakternek. Mondjuk az, hogy a főnöktől olyan infókat szedett ki a fősz, amiket nem szoktak elmondani az kicsit illúzióromboló volt!
A beállítások 40%-a egész jó volt (pl. amikor az ügynök elindult a családjától, a feleségtől és a gyerektől pedig távolodik a kamera, ez különösen tetszett). A zenék is jól ki lettek válogatva, bár az orosz főgonosz alá nem raktam volna be a Keresztapa zenéjének fő motívumának mandolinos változatát (huh ezt jól megaszondtam)! A színjátszás viszont teljesen amatőr. A teátrális hangsúlyok, a rossz mimika (gyakori a mosolygás, bár a végén a kislány arcán ez egészen pozitívan hatott vissza), a béna futás kicsit kizökkentett!
Összességében azt mondom: kezdetnek nem rossz! Sőt! Egészen jó! Aztán fejlődni!
7 pont kedvcsinálónak!
   Hozzáfűzés




212. mzxspace (Füleki Pictures) értékelése : 7 pont


Nekünk nagyon tetszett a film.
Sikerült megcsinálnotok, elkészítenetek egy olyan történet filmbeni feldolgozását ami már egy lerágott csont, de ti megtudtátok élvezetesre csinálni. A kamera mozgások nagyon tetszettek. Feltünt, hogy végig kamera állvánnyal dolgoztatok, és hogy valamin mintha néhány jelenetnél gurult volna a kamera. Ez nagyban hozzájárult a film hangulatához. A szerepléssel egyáltalán nincs semmi gond, mindenki beleélte a szerepébe magát. A legjobb rész szerintünk a menekülés az épületből. A rajz azon jókat nevettünk(mi sem tudnánk ilyen szépet rajzolni. ) Negatívumként csak azt tudnánk megemlíteni, hogy a film legvégén a stáblista végén a zene végig fut és nem szoktunk beletekergetni a filmekbe. Végig kellett ezért nézni a sötétséget. A film minősége jó volt. Az lsmaker effektet is jól feltudtátok használni.
A film lényegében király volt csak így tovább sok sikert. ÜDV: Füleki Pictures (azok akik alkudoztak veled e-mailben)
   Hozzáfűzés


1