hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Ihlet

Értékelj!Bejelentette: S.J.Dorin

Ihlet
Készítette:  Jablonkai Sára, Renge Lídia Harmoniart

Tartalom: Tóth Árpád Meddő órán című verse adta az ötletet. A kisfilmben a szereplő alkotni próbál, de sehogy sem akar összeállni a végeredmény ... és akkor egyszer csak megjön az ihlet. Ezt az érzést szeretném bemutatni nektek, remélem sikerül. :)

Műfaj: rövidfilm | Hossz: 3:06 | Pontátlag: 6.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13552. duditom értékelése : 8 pont


Tetszik! Grat!
   Hozzáfűzés
13523. Estevez, a filmestészta értékelése : 5 pont


Szépek a képek, de sokszor indokolatlanul túl kreatívak, öncélúak, miközben nem fejeznek ki semmit, és a mondanivaló, amit a leírásban olvashattunk nem jön át. Inkább szenvedést, magányt érzek belőle.

A lány lenge és szexi. (+1) Színészkedni viszont nem sikerült, talán a gyakorlat, vagy az instrukció hiánya. Egyféle arccal, gesztusok nélkül szerepel. Azt tudom tanácsolni, hogy máskor legalább a szereplő szemével, arcával játsszatok, próbáljátok kifejezni, hogy mire gondol. (Szem a lélek tükre, állítólag. )
   Hozzáfűzés
13522. OSSYNI értékelése : 4 pont


Kár, hogy nem egy saját szerzeményt kezdett el klimpírozni a lány, hiszen a film fele erről szól, így kár volt alákeverni Lisztet is ! Megint csak kár volt belekeverni mindenféle verset is, így túl sok lett a film közlendője, 2 percbe sűrítve teljesen elvesztette a valódi mondanivalóját, és össze is rogyott saját súlya alatt, maradt csupán egy depressziótól fűtött katyvasz mondanivalóval kevert videó. Főleg nem értettem a T. Á. vers mit keres benne. . . . ??? -technikailag gyenge közepes kivitelezésű van még mit fejlődni kamerázásban is. Ami pozitívum, hogy 1x nézhető, ami sok ilyen kaliberű művészkedő filmektől sokszor nem mondható el !
   Hozzáfűzés
13518. z62 értékelése : 9 pont


Kedvelem az igényességét, a fénnyel való bánást és a vágást. Szerintem ez egy szép munka!
   Hozzáfűzés


1