hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

NaNo Relikvia official trailer

Értékelj!Bejelentette: Deleted

NaNo Relikvia official trailer (bemutató)
Készítette:  PODI PODIfilm

Tartalom: Kisebb zsoldos csapat küldetése, azonban semmi sem az aminek látszik. Garantált akció és feszültség a legújabb PODIfilm-ben, mely 2014 -ben érkezik!

Műfaj: Sci-fi akció | Hossz: 2 | Pontátlag: 8.40 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13443. OSSYNI értékelése : 9 pont


A szöveget alig érteni, elnyomja a zene és itt ki is merül a negatívitás. Ez kurva nagy !
   Hozzáfűzés
13397. Bond értékelése : 9 pont


Szepnek igerkezik bezony :-) latszik hogy batar nagy melo van benne a fegyvereken keresztul a cgi ig. Remelem a story is hasonloan jo lesz, mivel a trailer alapjan nemsok derult ki belole. Lehet hogy a masodik trailerben?
   Hozzáfűzés
13383. Redix értékelése : 9 pont


Először is azzal kezdeném, hogy ezt a trailer-t nem tudom a többi amatőr filmhez hasonlítani, mert technikailag és vizualitásban bőven meghaladja őket, ezért kissé mozis szemmel nézem!

Két dologgal ami szerintem még amatőr filmé teszi az alkotást.

1. A 0:33mp-nél szereplő lány filmbéli karakterét keményebbé tettem volna. Így csak egy hétköznapi lány fegyverrel a kezében, már pedig ha ő ilyen társaságban mozog akkor neki egy tökös, belevaló és kemény G. I. Jane -nek kéne lennie. Röviden a színészi játékán keményítettem volna.

2. Két repülő lezuhanása: Az első 1:25mp-nél sérülten zuhanó égő sérült része nem elég élethű, a becsapódása aránylag elmegy. A másik zuhanás a végén látható, ott a becsapódás effekt nem sikerültek elég életszerűre.

Ezenkívül másba ha akarnék sem tudnék belekötni! Nekem nagyon tetszik, sőt le is vagyok nyűgözve! Látom a fejlődést és azt, hogy ha így folytatjátok akkor hova fogtok eljutni. Csak gratulálni tudok! Kíváncsian várom a filmet!
   Hozzáfűzés
13381. karpataljafilm értékelése : 8 pont


1 -
Nos egyet kell, nem kell hanem egyet értek Redixel!
Nagyon tisztelem benned Podi, hogy időt (nem keveset) és energiát valamint pénzt ölsz a filmjeidbe! Ez igazán figyelemreméltó! Nem sok olyan van itt aki ennyi pénzt és energiát áldoz a filmjeibe mint te. Persze tudjuk, sokan vannak akik itt ezt tanulják és sok Vizsga anyag is feltünik (Kalló film) stb, amik, aik szintén nagyon ügyesek! Szóval én lent voltam nálatok egy forgatási napon és azt az összeszedettséget, energiát amit láttam meggyőzött, hogy ez a srác igazán odateszi magát minden értelemben! Én gyerekcipőben járok a Podi által készült alkotásoktol, nem vagyunk egy szinten de számomra nagyon pozitiv volt a Podival való találkozás, mert vitte a filmet a hátán mint endező és ugye az utómunkákat is ő csinálja! Hozzáteszem, szerintem Podi a kamera előtt is egyfajta jó karakter, de annyira magára nem fordít szerepeiben nagy figyelmet úgy vettem észre!

2-
A másik Podi. . . nem olyan embernek tünsz aki abbahagyjon valamit csak azért mert kap néha pár kirtikusabb kommentet, véleményt. . .
Podi, jöhetnek a kirtikák a pozitivak és a negatívak. . . na és? Szerintem csak magadra koncentrálj elsősorban. Ne tántorítson el még 20 negatív kritika! Ha negatív egy kirtika akkor a film már nem középszerü és nem szürke! Tehát már helyt áll a dolog! A minap én is kaptam egy direktben lehúzó kirtikát a youtube-n, de én elsősorban magamnak, magunknak csináljuk azt amit csinálunk. Utána jön mindenki más! Szóval hajrá Podi

3 - Nano Relikvia előzetes
Nos egy előzetest nem nagyon fontos szerintem pontozni, mert a film a fontos. Viszont nagyon jó előzetes, nekem maga a történet nagyon memgfogott.
Az előzetes alapján nemlehet ugye szinészi játékot még megfigyelni, se nem krtizálni, mert várjuk meg a filmet viszont én nagyon kiváncsi leszek a Zakar Györgyre és a Mercédeszre, meglátjuk, György jó karakter lehet, a Mercédesz csinos, de az előzetesböl még sokmindent mint mondtam az alakításokbol nemlehet kivenni! Várjuk!
Magnum
   Hozzáfűzés
13375. Estevez, a filmestészta értékelése : 7 pont


Erre a filmre én 7 pontot adok, és a következővel indokolnám: Zsírállat, szuper lett! Kifejezetten látványos. Érthetetlen, mi lehet ez. Még van hova fejlődni, de szeretnélek bíztatni benneteket!


Saját szavakkal: Van benne minden, de az alapszitu kevéssé derül ki, inkább teaser szerűség, összevissza benne minden-mindenből. Egyelőre VFX showreelnek tűnik, reméljük sztori is van a kész filmben. Ha igen, és rendesen van a vágás, nem úgy mint szoktad, hogy nem tudni hol vagyok, akkor több pontot is adok majd.
   Hozzáfűzés


1 
13393. Estevez, a filmestészta hozzáfűzése


Peace+Love+Harmony


13392. Podi hozzáfűzése


Nem kell bocsánatot kérned. Szar napom volt.
Nyilván szükségem van a véleményedre, többiekére is nem arra hogy 100x is leírja valaki de jó vagy. Azonban mostanában minél kiforrottabb szintre jutok, annál több értelmetlen ember talál be a baromságaival, okoskodásával, buta megjegyzéseivel. Mikor oda jutottam, hogy azok is kommentálják akik tényleg értenek hozzá, hirtelen sok lett. Ami nem azt jelenti hogy nincs igaza bárkinek is. Én folyamatosan képzem magam mint egy gép, és megpróbálok még jobb és még jobb lenni.
Remélem én sem voltam sértő. Egyáltalán nem személyeskedés volt csak globálisan kifakadtam, mint egy karácsonyi szarkupac.


13380. Estevez, a filmestészta hozzáfűzése


Elnézést, ha túl úgy hangzik sokat várok, vagy rosszul fogalmaztam, vagy lehúzásnak tűnik. Magasan a legjobb és legaktívabb vagy.

De az mire jó, ha csak azt írom, hogy milyen kurva jó vagy és nem írom meg, ha valami bajom van, mivel lehetne fejlődni?

Nem a pörgéssel van gondom, bár lehet, hogy az akciós vágás azt jelenti, hogy nem baj, ha nem tudni, hogy hol vagyunk az adott tereben, hogy az udvar elején, közepén, honnan jöttek be. Tudom, nehéz megfelelő helyszínt találni, amit jól meg lehet mutatni, be lehet járni, érzékeltetni.

Valóban igazságtalan vagyok, amit várok az itt, ezen az oldalon a 10 pontból a 11-dik lehetne.


13377. Redix hozzáfűzése


Ne rágj be Podi!

Az a baj az értékeléseknél, hogy van akinél bíztató jellegű (sokat elnéző) a kritika, mert még nagyon az elején jár a filmezésnek, van akinél meg kritikusabb az ember, mert ő már enne van. Estevez szerintem a vágásnál nem arra értette, hogy rossz vagy tényleg nem tudja mi történik, csak arra, hogy akciósan van vágva, azaz pörgősen, ami jó mert én a sok kezdőnél éppen ezt hiányolom.

Egyébként meg az ember minél tovább jut a filmezésben, annál több kritikát fog kapni, köszönhetően annak, hogy a neve nagy zézetségre tesz szert. Szerintem sokan kíváncsiak mit csinálsz, s amint meglátják a neved egy alkotásnál, akkor azt biztos megnézik, mint jómagam is, még ha nem is mindig szólok hozzá.

Én egybként a forgatókönyvírás terén szoktam megkapni mindezt a profi ellemzőktől. Én tudomásul szoktam venni (sok magamban anyázás mellett), majd levonom belőle a jó dolgokat, a többi meg kuka.

De ami a lényeg, hogy én tisztelem benned, hogy ennyi energiát fektetsz a munkáidba. Látszik a fejlődés, mert ugye mindenkinek van hova. De ami plussz, hogy van egyéni stílusod, ami könnyen felismerhető! Én azt mondom, hogy kitartás! Jó ez amit csinálsz, csak végig kell menni az úton, még ha döcögös is. . . !


13376. Podi hozzáfűzése


Hát összevissza mindenhonnan mindenből nincsen benne, csak ami a filmben is lesz. Ahogy szoktam???? Melyik filmemben nem tudtad hol vagy? Ennyire tragikus lenne a helyzet? Lehet abba is kéne hagynom az amatőr filmezést, mostanában úgyis gondolkodtam rajta, főleg hogy folyamatosan jön a lehúzás minden irányból. Legtöbbször nincs értelmes kritika, csak rosszmájú megjegyzések, minél több energiát fektetek egy filmbe. Csiszolj az effekteken - ????? csiszológéppel? Konkrétan mit? Azt nem tudja. Figyelj a simításra!!! Miiiii? Mi a faszom? A hangot így kéne meg úgy. Zajos a hang. Az atmoszféra alatta baszod, legalább hallanád!!!Körbe kéne nézni lassan ki az aki még hasonló energia, pénz belefektetéssel, mint én egyáltalán csinál amatőr filmet. Na OFF.


1 
1