hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

353W - Rémálomföld előzetes

Értékelj!Bejelentette: Kormos Krisztián

353W - Rémálomföld előzetes (bemutató)
Készítette:  Kormos Krisztián, Szabó Tamás, Ábrahám András, Molnár Gábor, Mogyoróssy Edina, Kovács Máté, Vörös Dá Vérző Hold Stúdió

Tartalom: Három amatőr filmes egy kiskunsági kísértetváros szennyezett talajáról, és a város kiürítésének tisztázatlan körülményeiről akar dokumentumfilmet forgatni. Ehelyett megelevenednek a rémálmaik, és a halottak is. Nemsokára azonban érkezik a Wartburg és csapata, hamarosan pedig az is kiderül, hogy Kiskunkaracsöl romjai között semmi sem az, aminek látszik.

Műfaj: kocsma-scifi / trash sci-fi | Hossz: 2:34 | Pontátlag: 3.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14383. totenkopf83 értékelése : 3 pont


Erre a filmre én 4 pontot adok, és a következővel indokolnám: Egynek elmegy. Képileg rendben van. Értem, és látszólag mintha történne valami. Még van hova fejlődni, de szeretnélek bíztatni benneteket!
   Hozzáfűzés
13444. OSSYNI értékelése : 4 pont


Erre a filmre én 4 pontot adok, és a következővel indokolnám: Egynek elmegy. Képileg rendben van. Átjön amit szeretne kifejezni.
   Hozzáfűzés


1