hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Tárcsere

Értékelj!Bejelentette: Deleted

Tárcsere
Készítette:  Podi PODIfilm, Impossible Stúdió

Tartalom: Két férfi megpróbálja.

Műfaj: Akció vígjáték | Hossz: 8 | Pontátlag: 7.38 | Ennyi értékelésből: 8


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14388. totenkopf83 értékelése : 5 pont


Erre a filmre én 5 pontot adok, és a következővel indokolnám: Túl van effektezve. Akció vígjátékba kevesebb VFX is elég, hogy átjöjjön a mondanivaló. Bár ez esetben nekem nem nagyon jött át, ami nem is lett volna gond. A gond az, hogy mivel magam is amatőr zenei producer/zeneszerző vagyok, kicsit zavart a Copyrightos zene, amit még persze az előadó is elfogadna hogy használjátok, ÁMDE ki sem írtátok az előadót csak a címet és, hogy milyen bootleg. Sajnálom.
   Hozzáfűzés


1 
14394. N. Péter, az üzemeltető hozzáfűzése


hoobi-zenészként hozzáteszem amit tudok. azaz komponálok hozzá.


14393. N. Péter, az üzemeltető hozzáfűzése


Persze örömteli lenne, ha saját zenéje lenne a filmeknek, amikor én vagyok benne egy filmezésben (Lopott halál, Sírhant lamúr), ott abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy saját magam hoobi-zenészként hozzáteszem amit tudok.


14392. N. Péter, az üzemeltető hozzáfűzése


amatőrfilmeknél viszonylag alap, hogy nem használnak egyedi zenét jobbára tanuló/szórakozó jellegű filmezést történik, semmi komoly, nem pénz-szerző tevékenység.


1 


14367. Cutz Lee értékelése : 9 pont


No hát ez vicces
   Hozzáfűzés
13439. OSSYNI értékelése : 7 pont


Erre a filmre én 7 pontot adok, és a következővel indokolnám: Egynek elmegy. Képileg tetszetős. Átjön amit szeretne kifejezni. Élmény volt nézni, várom a következőt tőletek! -Kicsit többet vártam, a 2 szori között nem sok különbség van. Áh valamit még hiányolok. . . A röntgenes effekt nagyon tetszett !
   Hozzáfűzés
13413. Történelem p értékelése : 8 pont


Nekem tetszett. Volt ötlete, voltak benne poénok és a történet is élvezhetően jött le.

   Hozzáfűzés
13373. Szergej értékelése : 8 pont


Az elején gyengének gondoltam, de egész szerethető film lett az ilyen hentelős filmeket mindig is szerettem. nekem tetszettek az effektek, még ha túlzás is volt 1-2, a hang nem volt a legjobb, de számomra jó ez az egész, ahogy van
   Hozzáfűzés
13342. dwzoli értékelése : 7 pont


Erre a filmre én 7 pontot adok, és a következővel indokolnám: Nézhető, csak így tovább! Kifejezetten látványos. Van sztorija! - A hang végig zajos volt. Az efektekteken lehetett volna még dolgozni.

De! Megnéztem a werk fílmet róla, na az 10-es
   Hozzáfűzés
13341. Redix értékelése : 8 pont


Nekem tetszett. Igaz a párbeszédeken még itt-ott lehetett volna kicsit javítani, de így is elég jó volt. Sajnáltam, hogy nem használtatok valami derítőt a kocsiban, mert így baromira világított az arcotok alsó része.

Ami még zavart, hogy a Podi ölös verziójában volt egy srác Dynamo hasonmás, akit többször is megöltek, statisztaként majd kiemelt statisztaként is. Számomra ez nagyon zavaró volt. Tudom, hogy ez egy akcióvígjáték amolyan paródia, de ilyet nem lehet belerakni. Olyan szögekeket kell használni amikből nem lehet felismerni a lelövésre kerülő katonákat, vagy maszkot kell húzni a fejükre.

Amúgy összességében tetszett, ötletes volt, szórakoztató és a vége is jól sikerült.
   Hozzáfűzés
13340. Estevez, a filmestészta értékelése : 7 pont


Erre a filmre én 7 pontot adok, és a következővel indokolnám: Nézhető, csak így tovább! Képileg tetszetős. Értem, és látszólag mintha történne valami. Élmény volt nézni, várom a következőt tőletek!

Egy kis szokásos ujjgyakorlat. Annak kiváló, bár én tartanék itt
   Hozzáfűzés


1