hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

III/III - Egy lehetséges történet egy letűnt korszakban

Értékelj!Bejelentette: Slemmerfilms Studio

III/III - Egy lehetséges történet egy letűnt korszakban
Készítette:  Slemmer Ádám és még sokan

Tartalom: A 70-es években járunk (Budapesten), egy kutatót rejtélyes körülmények között, a Duna-parton, holtan találnak meg. A nyomok egyértelmű gyilkosságra utalnak, ám a rendőrség az ügyet eltusolva öngyilkosságnak állítja be a történteket. A hír felbukkan az újságokban is, így szerez tudomást Márton Barna ezredes testvére haláláról. Mindent elkövet, hogy a végére járjon mi történt bátyával és megtudja az igazságot.

Műfaj: krimi, dráma, akció, | Hossz: 135 | Pontátlag: 9.00 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13557. OSSYNI értékelése : 10 pont


A film forgatókönyve zseniális ! A megvalósításban a korhűség ami a legnagyobb kihívás egy ilyen filmben, és mivel kis költségvetésű amatőr filmről van szó így joggal lehet mondani, hogy kihoztátok magatokból a maximumot ! Sok kis apróság miatt bukik el a dolog de ettől független a film valami elképesztő ! A történetszálak rendkívül lassan bontakoznak ki és relative kevés szereplőből jól ki lett hozva a cselekményszál. Történetvonulata a 80-90-es évek filmjeit idézi vissza, maga a film eléggé egy-síkon mozog, bár az egyes jelenetekben a dramaturgia a vágás a kamerázás, kameraszögek beállítása jól működik ! Színészet azt hiszem kellően jó, persze nem profi, már csak azért sem mert mindenkit gyakorlatilag fiatal játszik, de a film így is teljesen élvezhető volt. A filmetek hátránya talán eléggé sötét lett a kép helyenként túl kontrasztos, tehát vagy túl fehér vagy túl sötét a képminőség sokszor eléggé zajos, kockás de ez van, elfogadom ilyen volt a kamera, ilyen lett. Az utószinkron egész jól sikerült, külön gratulálok ! Leszámítva a sok apróságot, az elképesztő hosszúság a díszlet a jelmez az egyedi zene miatt magasan kiugró filmről beszélünk itt, csak gratulálni tudok ! Egyértelműen 10/10-es film ! Suszter, szabó, baka, kém -elmehet a picsába emellett !
   Hozzáfűzés
13517. dwzoli értékelése : 10 pont


Minden tiszteletem a készítőké, ez a fílm moziban is siker lenne nem hogy itt. Gratulálok hozzá! Persze bele lehetne kötni a kis polski-ba meg a simson-ba. De hetek óta nem láttam ilyen jó fílmet. Mégegyszer: GRATULÁLOK!
   Hozzáfűzés
13508. Arc (Szilárd) értékelése : 7 pont


Erre a filmre én 7 pontot adok, és a következővel indokolnám: Nézhető, csak így tovább! Nem sok mindent látni, rossz a technikai képminőség. Zseniális történet! Élmény volt nézni, várom a következőt tőletek!
   Hozzáfűzés


1