hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Sötét járvány

Értékelj!Bejelentette: Drahmathon

Sötét járvány (bemutató)
Készítette:  SilverFilms

Tartalom: Természetfeletti lények özönlik el világunkat, hogy elpusztítsák az embereket. Akihez hozzá érnek, az megfertőződik, és vérszomjas, őrjöngő gyilkossá változik, elveszítve minden emberi mivoltát. De ez még csak a kezdet! Az első hullámot túlélők a Pokolban találják magukat, és tudják, hogy a szerencsések már rég halottak!

Műfaj: horror, akció | Hossz: 1 | Pontátlag: 4.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13574. Szergej értékelése : 5 pont


Mint trailer annyira nem jön be, de én látok benne fantáziát, mindenképp megnézem, ha kész lesz, nem nagyon láttam eddig még jó zombis amatőr filmet, képileg nagyjából rendben van, talán túl színes nekem, vagy nem tudom kíváncsi leszek rá
   Hozzáfűzés
13442. OSSYNI értékelése : 4 pont


Kicsit pörgősebb mint az eddigi filmjeid, csak nehogy beletörjön a bicska. Főszereplő srác ebben a szerepben kapásból unszimpatikus, remélem a film majd ezt ellensúlyozza. Hangulatos a trailer, sok kicsi betegséggel, remélem működni fog a dolog !
   Hozzáfűzés
13369. Redix értékelése : 4 pont


Nagyon kevés információt közöl. Egy helyszínen játszódik. A képi megjelenítések nem keltik fel az érdeklődésemet. Elkapkodott előzetes, nincs átgondolva.
   Hozzáfűzés
13367. Estevez, a filmestészta értékelése : 5 pont


Ha nincs a leírás, sejtelmem se lett volna, hogy mi akar ez lenni. Majd inkább a teljes filmet nézzük meg.
   Hozzáfűzés


1