hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Drog (2013) Teljes film

Értékelj!Bejelentette: Vegas Movie Studio & New Psycho films

Drog (2013) Teljes film
Készítette:  Magnum Nero, Csero Shadow, Szollár Bence SuperStar filmstudió, Kárpátalja filmegyesület

Tartalom: Hektor elveszíti élete értelmét, azt a személyt aki életet adott neki. Hektor teljesen elfordul a világbtól, és illegális szerekhez nyúl amivel életveszélybe sodorja magát!

Műfaj: Dráma | Hossz: 13 | Pontátlag: 5.00 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13520. Takács Zoltán értékelése : 4 pont


Közepes minőségű film, de bíztatlak titeket a jobb, és magasabb cél elérése érdekében
   Hozzáfűzés


1 
13787. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film hozzáfűzése


Köszönjük az értékelést.
SuperS


1 


13468. Mészáros Ádám értékelése : 5 pont


Mink is csináltunk ilyesmi filmet pár éve, de az gyengébb volt, szóval egy rossz szavam se lehet.
   Hozzáfűzés


1 
13504. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film hozzáfűzése


Hát tanulni kell a hibákból és akkor jön az eredmény! Hajrá és köszönöm a kommentet!


1 


13464. dwzoli értékelése : 6 pont


Hm! Ez érdekes volt! Nekem a sztori a színészi munkával egyetemben tetszett, nagyon életszerű volt. De mondjátok, ez egy db mobiltelefonnal készült abból is gagyival és sötétben, ja és szabadkézből? Szerintem ha csak az van akkor ne sötétben forgassatok, ez a történet meg élt volna nappal is, a mikrofont ne tedd le az asztalra mikor matattok rajta, akkorákat kopant majd leverte a fülest a fejemről. Ráadásul valami gagyi kis lámpa a közeli képeknél beégette a színész homlokát, inkább ne lett volna. Gondoljátok át mit bír a (tele)technikátok és próbáljatok igazodni hozzá. Meg szerintem mielőtt felteszitek ide nézzétek meg ti magatok is töbször, mindenen lehet javítani csak akarni kell. Az viszont látszik hogy lelkesek vagytok, és az már jelent valamit
   Hozzáfűzés


1 
13503. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film hozzáfűzése


Köszönöm a készséges és bő véleményt/kritikát!
Megpróbálunk tanulni hibáinkbol és technika terén is fejlődni, mert a további terveink olyannyira ütősek véleményem szerint, amit nem szabad elronani a technika miatt! Köszönöm szépen még egyszer az érdemi kritikát! Magnum


1 


13440. OSSYNI értékelése : 3 pont


Egyszerűen szörnyű és élvezhetetlen. Nem értem a sztorit, és nem is szeretném érteni. Röhej szinten mozog 1-1 jelenet, a vékony raper kinézetű srácra csak ránézek és röhögök, mint valami Ali G film. . . nem tudtam komolyan venni sajnálom.
   Hozzáfűzés


1 
13452. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film hozzáfűzése


Ne sajnáld kedves OSSYNI, ha megfogalmazol egy kritikát és felvállalod akkor ne bánkodj és sajnálkozz mert hiteltelen. Köszönjük, hogy meg avagy bele-bele néztél, és köszönjük, hogy időt szántál a kritika megírására.
Kérdezném tőled, hogy miért vicces a számodra aper kinézetü srác? Üdv


1 


13370. Redix értékelése : 5 pont


Nem igazán filmszerű, inkább életszerű. . . de mivel filmről beszélünk ezért némileg el kell rugaszkodni a valóságtól, képileg és történésben is izgalmasabbá kell tenni, hogy ne legyen egysíkú az egész.

Hiányoltam a közeliket. A hang hol halk volt, hol hangos. Láttam már olyan filmet ami szinte végig egy szobában játszódott, de az szépen meg volt tervezve, tele volt ötletekkel és a történet maga is drámájában hullámzott, más-más hatást és érzéseket váltott ki.

Egyedül azért adok rá 5 pontot, mert valamelyest sikerült egyfajta hangulatot teremtenie.
   Hozzáfűzés


1 
13379. karpataljafilm hozzáfűzése


Köszönöm a hozzáfüzést, tanácsot és vélemény nyilvánításodat Redix.
Technikailag a béka segge alatt vagyunk! Mint hangilag mint kamerát tekintve is. Rendes filmet nem lehet csinálni így ezzel tisztában vagyok/vagyunk.
A jövőben szeretnénk ennek a hobbinknak hódolni jobb minőségben minden téren, és célunk, hogy tanuljunk a kirtikákbol, véleményekböl, jelzésekböl! Köszönöm, hogy fordítottál rá időt és köszönjük a véleényed!
Magnum


1 


13362. Estevez, a filmestészta értékelése : 7 pont


Erre a filmre én 6 pontot adok, és a következővel indokolnám: Nézhető, csak így tovább! Képileg rendben van. Átjön amit szeretne kifejezni. Még van hova fejlődni, de szeretnélek bíztatni benneteket!

Még néhány, saját szó: jól adtátok a drámát, a főszereplő jól játszott. Azt nem mondom, hogy nagyon pörgött volna a történet, de nem is kell neki.
   Hozzáfűzés


1 
13378. karpataljafilm hozzáfűzése


Köszönöm értékelésed! Technikailag a béka segge alatt vagyunk, hang és effekt kilőve, amit tudtunk kihoztunk a filmböl, illetve a történetböl!
A jövőben szeretnénk ennek a hobbinknak minőségibben hódolni, és többet tanulni a szakmábol.
Én személy szerint (Magnum) a főszereplő karakterét kicsit érzelmesebben szerettem volna kihozni, de így sikerült, de mégegyszer köszönöm a kommentet!


1 
1