hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Nincs új a nap alatt

Értékelj!Bejelentette: andrea s

Nincs új a nap alatt (bemutató)
Készítette:  Szatmári Andrea -

Tartalom: Ha nap mint nap ugyanaz történik, nem válik egyre szürkébbé minden? Nem veszti el lassan jelentőségét minden, meddig bírjuk? Rohanó világunkban, melyben nem élünk, csupán létezünk, mi tart mégis életben?

Műfaj: dráma | Hossz: 6 | Pontátlag: 5.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13127. Elekes Pictures értékelése : 6 pont


Jó, mert hitelesen mutatja be szerintem a mókuskerék-effektust. Valahol a dokumentarista stílus és a klipszerűség között váltakozott, tetszett, ahogy az egyensúlyra rátaláltatok.

Másrészt viszont borzasztóan magyar, tipikus vizsgafilm és nagyon látni (aztán lehet, hogy nincs igazam), hogy kötöttség volt a dologban. Az ilyen hétköznapi témájú, életszagú filmek szerintem jól állnának a készítőknek.

További jó munkát és ötleteket.
   Hozzáfűzés
13091. OSSYNI értékelése : 3 pont


nekem sajnos nem jött át a film mondanivalója, hosszúnak és unalmasnak találtam. Művészi? Hát lehet de nagyon amatőren kivitelezve.
   Hozzáfűzés


1 
13119. andrea s hozzáfűzése


Sajnálom, hogy nem nyerte el tetszésed. Mi volt, amitől nagyon amatőrnek hatott?


1 


13087. Pákozdi Attila értékelése : 8 pont


Egy picit talán lehetett volna rövidebb, s biztosan található benne más hiba is, de összességében véve úgy gondolom, hogy jól sikerült alkotás. Különösen jól esik a szememnek, hogy egyes helyeken jól időzítve lett vágva a kép a zenéhez, s a helyszíni hang is jól lett rögzítve.
Hogy mi tart mégis életben? Azt hiszem az ami a film végén el is hangzik. S a legnagyobb ajándék amit egy édesanya kaphat és adhat az maga az ÉLET.
   Hozzáfűzés


1 
13118. andrea s hozzáfűzése


úgy látszik, azért akad, akinek átjött a mondanivaló. köszönöm az észrevételeket!


1 
1