hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A Látogató 2.rész

Értékelj!Bejelentette: Dean

A Látogató 2.rész
Készítette: 

Tartalom: Az első részben megtámadott sráchoz megérkezik egy barátja, ám a lány nem tudja, hogy a lakásban nincsenek egyedül...

Műfaj: Horror/Thriller | Hossz: 7 | Pontátlag: 5.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13070. pet értékelése : 6 pont


Az első jobban tetszett. De ez sem volt rossz. Képileg jobb mint az első. A látogató most, hogy többet láttunk belőle nekem sem volt ijesztő. Amikor a szobába mennek és a súlyzó miatt nem tudják becsukni az ajtót az eléggé kilógott. A nagy kapkodásban eléggé lassan nyugisan csukódott be az ajtó. A végén pedig én is kicsit többet vártam.
   Hozzáfűzés
13063. Beast értékelése : 6 pont


Folytatásnak kifejezetten jó! Sablonos. Egyszerű. A vége sokkal jobb lehetett volna. Így csalódottság. Az alak nem rémisztő. A hangulat erősebb. A történet izgalmasabb.
   Hozzáfűzés
13049. magnumbond értékelése : 6 pont


Köszönjük a filmet! 6p
   Hozzáfűzés
12985. OSSYNI értékelése : 4 pont


sajnos nem tetszett annyira mint az első rész. Sőt erőltetett volt. Azonnal elvártam volna hogy a kést az ajtóba belevágja, főleg miután hallgatózott az ajtó falán és beleállt volna a fejébe a kés. A csaj erre kiugrott volna az ablakon. . . ez lett volna az elvárásom, de csak olyan tütyimütyi lett így. . .
   Hozzáfűzés


1