hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A látogató

Értékelj!Bejelentette: Dean

A látogató (bemutató)
Készítette: 

Tartalom: Egy srác egyedül dolgozik otthon, amikor kopogtatnak az ajtón. Mikor ajtót nyit, nem talál odakint senkit. Eközben egy idegen bejut a lakásba. A filmet még régebben készítettem, egy unalmas délelőttön.

Műfaj: Horror/Thriller | Hossz: 8 | Pontátlag: 6.75 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13062. Beast értékelése : 5 pont


Lassú, unalmas kezdés. Gyenge hangulat. Néhol áldokumentarista. Egyszerű, kiszámítható lezárás. Egyszer nézhető volt. Soha rosszabbat!
   Hozzáfűzés
12946. OSSYNI értékelése : 6 pont


Hangulatos horror film. Kivitelezése középszerű, kamerázásnak néha vannak tudatos jele is. A villámlás fényeffektusát nagyon hiányoltam, ha már annyira esik az eső. Kicsit húzott, nyúzott a sztori de egyszer megnézhető.
   Hozzáfűzés


1 
12962. Dean hozzáfűzése


Mivel egyedül csináltam, a kamerázást sajnos csak így tudtam megoldani, remélem ez majd a későbbiekben változni fog. . . de örülök, hogy hangulatosnak találtad, köszönöm


1 


12936. pet értékelése : 8 pont


Bakker ez nem volt rossz. Főleg mikor a lépcsőházba lemegy aztán. . . na nem spoilerezekTechnikailag biztos van még mit csiszolni, de jól volt felépítve. Mikor bent van a látogató ott kicsit lassúnak éreztem, és nekem elfért volna még pár vágás az egyre erősödő hangeffektek alá. A hangeffektek nagyon jól el lettek találva és felépítve. Jó ez. . .
   Hozzáfűzés


1 
12939. Dean hozzáfűzése


Köszi szépen a dicsérő szavakat. Ami a technika részét illeti, igazad van, de sajnos egyedül egy olcsó kamerával ilyenre sikeredett Rajta leszek az ügyön, hogy ezeken javítsak.


1 


12932. magnumbond értékelése : 8 pont


Ember te ez nagyon jóvolt! Gratulálok! Végignéztem és nem bántam meg!
Azthiszem a te ötletedböl is lehet építkezni !
   Hozzáfűzés


1 
12938. Dean hozzáfűzése


Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszett.


1 
1