hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Eltitkolt felvételek

Értékelj!Bejelentette: Glózer Norbert

Eltitkolt felvételek
Készítette: 

Tartalom: Ez a rövidfilmem nem történetet mesél el, hanem egyfajta vízió. Mivel nem értek a filmezéshez, hanem próbálok \"rövidfilmeket\" készíteni, ezért egyfajta kihívás volt számomra ez a dolog. Egy helyi oldal kért meg rá, hogy készítsek olyan nyomasztó hangulatú, néhány perces filmecskét, aminek némi történelmi töltete is van. Próbáltam a lehetőségeimhez mérten valami nyomasztót csinálni. Remélem azért némileg, még ha haloványan is, de sikerült. Nagyon szívesen fogadok mindenféle tanácsot a továbbiakra.

Műfaj: rövidfilm | Hossz: 4 perc | Pontátlag: 2.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12853. OSSYNI értékelése : 2 pont


Nem értem, hogy a film miért készült, hiszen az égvilágon semmi mondanivalója. Retro effektparádé és borzalmasan gyenge színészet, pedig itt meg sem kellett szólalni. . . Nem hiteles emiatt nem is élvezhető.
   Hozzáfűzés


1