hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Csendben

Értékelj!Bejelentette: Ambrose

Csendben
Készítette: 

Tartalom: Egy furcsa lány, egy napjának története. Betekintés bizarr életébe és rejtett titkaiba.

Műfaj: Thriller, romantikus | Hossz: 12:26 | Pontátlag: 7.33 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12917. dwzoli értékelése : 10 pont


Nagyon jó! Tetszik! Be kell vallanom a mondanivalóján még gondolkodom, de majd megnézem mégegyszer és akkor talán. De nagyon tetszik az ötlet, a részletek sokasága, gondolok itt csoszogás, ágyzörgés, meg ez a magas csap, a vezetéken vitt lámpa, meg a többi. Már ezt a környezetet így felhasználni már ez nagyon tetszet. A fények is nagyon ott vannak, a függöny árnyéka meg a többi! Pedig én nem is szeretem az ilyen Thrilleres filmeket
   Hozzáfűzés
12811. Estevez atya értékelése : 5 pont


Van benne egy beteges, bizarr íze, az jó. De összességében kínzás, a nézőé is. Aki szeret szenvedni, annak ajánlom csak.
Szakmailag rendben van, a hangulat átjön, a film tehát sikerült, csak tán nem nekem való.
   Hozzáfűzés
12798. OSSYNI értékelése : 7 pont


hangulatos, szerencsére van benne meglepő fordulat, nem megy át unalmasba. Sajna a vége gyenge lett, nincs végkifejlet. A szín-játékot nem értettem miért van bele erőltetve. A vetkőzős jelenet kár, hogy le lett keverve, mert illett volna a film hangulatához egy kis pucérkodás. Ha nem lekeverve hanem ugrálás szerű vágással lett volna vágva az is jobb lett volna. -A srác azt a keveset amit játszott az is gyenge volt, ráadásul egy vékonyabb kisebb termetű ember hitelesebb lett volna a szerepre. A lány jól játszott, hihető volt a szerepe. A film számomra egyértelmű Lynch Radírfej hangulatú.
   Hozzáfűzés


1 
14174. Ambrose hozzáfűzése


Köszönöm szépen az értékeléseiteket!
Megtiszteltetek, hogy megnéztétek!


1 
1