hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Császár-Strike


Értékelj!

kép helye


Császár-Strike
Készítette:  Szergej Tárkány Pictures

Tartalom: Ha szereted a counter strike-ot, akkor ez a film is tetszeni fog :)

Műfaj: Játékparódia | Hossz: 6 | Pontátlag: 4.80 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


734. HatiDani értékelése : 2 pont


béna
   Hozzáfűzés
282. KáKóóó(Tárkány pictures) értékelése : 7 pont


Hello
Nekem az a véleményem, hogy ahhoz képest hgoy 1 óra alatt dobtuk össze, ahhoz képest jó, másrészt csatlakozok Petyohoz! Ha 1x Counter Strike, akkor nehogy már a Tinininja teknőcök (Teenage Ninja Mutant Turtle) játékból rakjon bele hangokat. . . há nehogy már
Azt én is tudom hgoy már páran elparodizálták a CSS-t. Hát akkor most mi is hozzátarozunk ahhoz a csoporthoz, akik már elparodizáták. viszont ha én 1 filmet unalmasnak tartom nem nézem meg. . . . Mindenki maga választja meg, hogy mit akar nézni. . .
Még tudnák mit írni, de indulni kell suliba
Üdv. : KáKóóó
   Hozzáfűzés
266. Petyo értékelése : 9 pont


Szóval. . . A Tartalmáról maga a szerző ennyit nyilatkozott: Ha szereted a counter strike-ot, akkor ez a film is tetszeni fog Ez a kijelentés helytálló, kivéve ha épp a halivud. hu-n, magyar módon, "én reálisan megmondom" stílusban valaki le nem húzza a dolgot. Mivel CS paródia szerintem nem illetheti kritika a hangokat, jókor szólnak, jó helyen, nem rakhat más hangot ha CS, érted. . . A vágása szerintem megfelelő és a rendezése is, két kör ment le, semmi mást nem akart mutatni. Minden mozdulatot nagyjából jó szögből láthattunk. A tény hogy haverokkal összehozott home videó, az egyértelmű, nem is akart mást! Szórakoztatni és szórakozni. Megvolt!
   Hozzáfűzés
200. Toksz értékelése : 2 pont


Én nem szeretem mások filmjét értékelni, csakis akkor, ha azt nagyon jónak tartom. Ezesetben nem erről van szó, csakhát úgy érzem Szergej kicsit irreálisan látja a saját alkotásait. Természetesen nem az én reszortom Őt megokosítani, de most egy teljesen reális és valós értékelést próbálok kivitelezni, mégha az felháborodást is fog okozni.
Történet: 0 pont. Miért, Mert ezt már 12 évvel ezelőttis ellőtték, nem eredeti és unalmas. 2006ban egy CS fanfilmet csinálni már nem ésszerű szerintem, és nem is érdekes.
Operatőri munka: 2 pont. Home videos, semmi extra, tanut, tapasztalati alapja nincs a kamerázásnak.
Vágás: 2 pont. ugyanaz mint az operatőri munka értékelésénél.
Zene/hang: 0 pont. semmi egyedi, esetleg saját. Ez már mind elkészült, a játékban felhasznált hangok tömkelege.
Kompozitálás: 0 pont. Nem volt. Ezt nem is lehet jobba kivesézni, mivel egyszerűen hiányzott a filmből az, amit kompozitálásnak hívunk.
Kellékek/díszletek: 2 pont. A csapat vehette volna a fáradtságot, hogy legalább kicsit stílusos ruhákat vesznek fel, nem pedig az otthoni játszós cuccokban csinálnak egy ilyen filmet. Azért értékelem 2 pontra, mert a Tescos kés tetszett.
Rendezés: 2 pont. Látszott benne hogy Szergej alkotni akart valamit, de szerintem előbb fejlődni kellene, minden egyes filmet kicsit jobban megpróbálni összetenni, nem pedig leragadni ugyanazon a szinten. bevallom őszintén én ezt az alkotást nem filmnek, hanem haverokkal összehozott home videonak titulálom. Ami nem probléma, mert itt sok ilyen és ehhez hasonló alkotás lát napvilágot, de mivel akészítője nagyon szerette volna ha kiteszik, majd értékelik a filmjét, így ezt az alkotást is megilleti az értékelés, mégha az nem is fog tetszeni a kszítőnek.
Sajnálom, de én ennél többet nem tudok rá adni.
(és szerintem egy ilyne produkció felmutatása után nagyon nem lenne szabad más csapat munkáját szarnak, vagy rossznak nevezni. . . )
   Hozzáfűzés
198. CaptHowdy értékelése : 4 pont


Ezt a stílust szerintem már külön kategóriának vehetjük! A minőséggel nem volt gondom, ha ezt is fényképezővel vettétek, akkor le a kalappal!
Az animációkkal már voltak gondok. Nem tudom milyen progit használsz, de nagyon paint-es feelingje van! A torkolattűz pedig ne csak egy fehér réteg legyen. A jelmezek lehettek volna kicsit "katonásabbak"! A bomba tetszett.
   Hozzáfűzés


1