hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Andragógia

Értékelj!Bejelentette: bareee

Andragógia
Készítette:  - -

Tartalom: Feladatunk az volt, hogy készítsünk egy rövidfilmet az andragógia szakról a gimnazista korosztálynak. Mi pedig ahelyett, hogy csináltunk volna egy klasszikus, sablonos PR-filmet, megpróbáltuk közönség barátabbá tenni a műfajt, így kerül a frissen diplomázott andragógus élete első állásinterjújára... Mi pedig csak reménykedünk, hogy élvezhetőre sikerült az első közös művünk.

Műfaj: promóció, vígjáték | Hossz: 6 | Pontátlag: 4.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12576. Estevez atya értékelése : 4 pont


A leírás nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ehhez képest. . . igazából a hang, az teljesen tönkrevágja az egészet, élvezhetetlen, pont a legfontosabb kulcsszavak nem hallhatóak.

Ehhez még a tempó is vontatott, a rossz hanggal együtt az ember összes kedvét elveszi a megtekintésétől. De a kísérletezés, elgondolás nem volna rossz, képileg egész okés. Sajnálom, hogy így mellément a dolog.
   Hozzáfűzés


1 
12581. bareee hozzáfűzése


Köszönöm szépen a kritikát. Igen a hangot tudom/tudjuk, hogy nagyon rossz, és ha még azt mondom, hogy ez már egy elég erősen javított hang, akkor el lehet képzelni miből indultunk ki. A baj ott indult, hogy az intézetnek nem volt normális mikrofonja, bár utólag bánom, hogy nem tettük be. Volt még egy próbálkozásunk az utószinkronra is, de az meg nem akart működni. Ahhoz még kevesek vagyunk

A hang a film fele elvvel pedig teljes mértékben egyetértek.


12577. Estevez atya hozzáfűzése


Elnézést, még egy, nem izélgetés képpen, de nemrég tanultam meg egy elvet, mondást, amit érdemes szemelőtt tartani: a hang a film fele. Ezt nem szabad elfelejteni.


1 


12564. OSSYNI értékelése : 5 pont


Bocsi de én nem bírtam végignézni. Valami reklámfilm mondva csinált keretsztoriba ültetve. Az elgondolás nagyon jó, kivitel hagy némi kívánnivalót. Mivel nem vagyok a dologban érdekelt ezért nem is érdekel.
   Hozzáfűzés


1