hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Beyoncé - Start over

Értékelj!Bejelentette: Daisy

Beyoncé - Start over
Készítette: 

Tartalom: Beyoncé - Start over amatőr videóklip

Műfaj: videóklip | Hossz: 3 | Pontátlag: 5.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12574. OSSYNI értékelése : 3 pont


Bevallom az ilyen jellegű kisfilmek mindig is távol álltak tőlem. Ez most sincs másképp. Népszerű zenére minimális sztori, nem sok mondanivalóval, vagy én nem láttam bele sokat (se keveset), nem tudom.
   Hozzáfűzés
12554. Estevez atya értékelése : 6 pont


Tényleg meggyújtottátok a macit? Nemár. . .
Najó, néha vannak áldozatok.

Sok jó képet kitaláltatok. Egy-egy kép sántított csak, vagy tűnt túl nyersnek. A zene bonyolult ritmusa miatt nehéz eltalálni a video rimusát és dinamikáját. Nem volt könnyű dolgotok. Se nem táncolós, se nem igazán andalgós. . . mit mondjak, feltettem volna a kezem, hogy most ezzel a zenével mit kezdjek, szal bátor vállalkozás volt.

Egy dolgot hadd említsek, nem bántásul de szemet szúrt: a lány két képben is annyira csámpásan járt, ami teljesen nőietlen. Nem lehet mindenki szupermodell, de a járást lehet kicsit csiszolni. A csámpázás kizökkentett a romantikából.

Viszont nagyon aranyos kép volt, ahogy a lány köntösben, mamuszban fogadta az udvarlóját!

Összességében kicsit iskolás hatást keltett.
(őszintén szólva, még sohasem rendeztem klipet, de jövőre ki szeretném próbálni)

   Hozzáfűzés
12552. MikoMark értékelése : 8 pont


Igazából aranyos klip, bár néhány hozzáfuzésem lenne. . . Amin leragadtam azok a szinek, tobbet kellett volna koncentrálnod rá, tobbet filterezni, a másik hogy az egyik videó kockázik, a másik teljesen tiszta, ezt kicsit furcsáltam :\ Néhol szerintem elfért volna, egy kis lassítás, és ha tényleg járnak a klippben szereplok, sokáig nekik.
De azét van pozitívum is ! Mondjuk, tudom hogy egyszeru effect, de az ido visszaporgetés tetszett :3 és a lufis rész További sok sikert !
   Hozzáfűzés


1