hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Fejvadászok 2. ANK NegyedikBé 2002

Értékelj!Bejelentette: GALOS

Fejvadászok 2. ANK NegyedikBé 2002
Készítette:  Gálos László 4B Ank 4B

Tartalom: A történet ott folytatódik, ahol abba hagytuk az előző résszel: A 4.B újjabb segítséget kér a Fejvadászoktól: az Oszt.fő: Pintér Úr és az egész tanári kar konkrétan: NEM akarják megtartani a Diáknapot! Az év vége előtt pár napban is szívatják a jónépet. A Fejvadászok küldetése kinyomozni hogy mi a helyzet.(némi harc árán) 2002-es évben már több osztály komoly videófilmekkel indult, de mi kitartottunk a jól bevált Fejvadászok Mátrix stylussal, feltúrbózva az akkor népszerű "Charlie-Angyalai" nőinkkel. Lassan de biztosan, mindeki felnőtt korba lépett és épp az utolsó évre sikerült igazán mindenkinek egymásba gabalyodni. A film kemény 3 nap alatt készült el, ami elég jól összehozta (az amúgy nem túl összetartó) 4.B osztályt. Később latolgatták a folytatás is, de túl sok értelme nem lett volna.

Műfaj: paródia, kampányfilm | Hossz: 12 | Pontátlag: 0.00 | Ennyi értékelésből: 0

új! írd meg véleményedet, kritikádat a filmről!
Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések