hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Álmokfutás

Értékelj!Bejelentette: Levier

Álmokfutás
Készítette:  Karácsony Péter, Szabó Dániel, Halmi Gábor Lightwood Pictures

Tartalom: Vannak napok, amikor semmi sem sikerül.

A WC-s képért kaptok egy kicsi szobrocskát.


Műfaj: Kísérleti/Játékfilm | Hossz: 15 | Pontátlag: 8.33 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12236. Zsoca értékelése : 6 pont


01:02-nél miért mozog a jobb felső sarokban az a Panda? Ez valami vicc?

01:37-nél a jelenet nagyon rosszul ér véget. Ráadásul a következő jelenet elején (macskás) nincs atmoszféra! Ez nagyon súlyos hiba! Soha ne csináljátok ezt. Alapelv, hogy mindenhová kell atmoszféra, még a teljesen csendes jelenetekhez is. Hogy miért, azt hadd ne magyarázzam most el, nézzetek utána, ill. meg kell tanulni ezt.

Na jó, egyetlen okot leírok: a nézőt nagyon zavarja ez a süketség. Ugyanis az életben soha nincs olyan, hogy nincs atmoszféra. Mindig van valamilyen zaj, a legcsendesebb környezetben is. Egyedül a süketszobában nincs, ott meg elég kevés néző jár. Valamint a siketek nem hallanak semmit ugye, de ők a filmedet sem hallják, tehát nem jönnek számításba ilyen téren. A hallóknak pedig tessék atmoszférát csinálni! Kötelező!

A hanggal egyébként is baj van. A telefon túl hangosan cseng, a szereplők hangja egymáshoz képest is össze-vissza van hangerőileg beállítva, illetve be sincs állítva, úgy van, ahogy fel lett véve és kész. . .

A sztori nagyon bejött. Bár semmi extra, de élvezhető volt. A színészi játék dobott sokat rajta. A főszereplő különösen elvitte az egészet a hátán, de a többiekre sem lehet panasz.

A hang nagyon gyatra, de a többi egészen jó. A színészek hitelesek, az operatőri (habár volt egy ferde képe) és a vágó munka is egészen jó. . .

Tulajdonképpen dobni kéne rá egy utószinkront, az sokat javítana rajta.
   Hozzáfűzés
12160. OSSYNI értékelése : 7 pont


Nekem kissé túl art lett, de legalább meg van a saját poén világa, ahogy a vágással eléred a csúcspontokat és történet megszakításokat az királyság. Tarantíno jegyei már belédégtek! Hang nem 100%-és már előzőleg is azt ígérted, hogy a következőn majd jobb lesz. . volt már jobb, és szebb filmetek is. Szabó Dani még mindig kedvenc karakter. Cameo befigyelt, nagyon jó voltál Levier a nagy benga szerepben, ahogy leverted a csajt a földre az meglepően élethű volt -szegény kiscsaj ! Hozzám miért nem jön egy hülye picsa megcsókolni, miközben kétpofára hamburgert zabálok?
   Hozzáfűzés


1 
12165. Levier hozzáfűzése


Belémégtek ?
Köszönöm az értékeléseket ! Beszerzés alatt van már egy canon 550 D és egy puska mikrofon, úgyhogy most megígérem jobb hang lesz, meg kép is. . . majd legközelebb !


1 


12147. Liderc értékelése : 9 pont


tetszik, a történet kicsit nehezen érthető, de a művészfilmessége ezt ügyesen kompenzálja
Teknikailag a hangban zavaró a háttérzaj. A képen nem volt színegyensúly állítva - tekintve, hogy nem lencseefekt miatt olyan amilyen - és zajcsökkentve sem volt a kép. (Zajcsökkentésre én Neat Video-t használok)
Ahoz képest, hogy amatőr film a színészek ügyesek voltak, bár kicsit érthetőbben is beszélhettek volna.
Szép munka
   Hozzáfűzés
12145. RedMonkeyKran értékelése : 9 pont


Hát igen, ez tényleg jó volt. Engem annyira nem is zavart a hang. Már a bolondok napjában is látszott, hogy ez a csapat jó. Kiemelném, hogy a színész palánták igen jól tették a dolgukat / bele értve a mellék szereplőket is /. Egy kicsit irigykedek is e miatt. Hajrá és remélem lesz még folytatás! A 10 pontot majd késöbb :-)
   Hozzáfűzés
12134. Estevez atya értékelése : 9 pont


Nagyon jó! Kissé művészi beütésű, de ettől még jó!

A wc-s beszélgetős beállítás, az anyuka általi kérdezgetés, és egész többi szituáció jópofa.
Lehányom a falat, majd nekidőlök bazz
Valahogy a célját, vagy a sztoriját nem érzem komplettnek, vagy nem értettem meg teljesen így elsőre, de persze ez így is jó, kiemelkedik a mostani halivudi felhozatalból.

A neheze persze a hang, a beszéd, amely nem is lehet más ilyen filmeknél mint helyszíni, hát, ahhoz külön szagember kellene.
   Hozzáfűzés


1 
12143. Levier hozzáfűzése


Köszönöm az értékelést és a kis szobrocskát . A következő filmjeimnél ígérem már a hanggal nem lesznek problémák.


1 


12113. Valis értékelése : 10 pont


Ez egy kurvajó film!!! Minden tiszteletem, hogy összehoztad, tisztellek, felnézek rád! Csodállak! Az, hogy egy lyen filmet eltudsz készíteni azt jelenti, hogy eg yigazi rendező leszel!
   Hozzáfűzés


1 
12114. Levier hozzáfűzése


László ! A medve igyon rád vizet !


1 
1