hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Defekt

Értékelj!Bejelentette: Deleted

Defekt
Készítette:  Podi

Tartalom: Ajánlom sör mellé a reklámblogban. Rövidke akciófilm, ami egy félre sikerült üzletről szól.

Műfaj: akció,humor | Hossz: 10 | Pontátlag: 8.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12813. pet értékelése : 8 pont


Jó kis stílusgyakorlat. Azért érződött az amatőr színészet, de mikor a kocsiban viszik az elején a túszt zsákkal a fején, na ott szarrá röhögtem magam. A hang volt kicsit még necces, de az is ok. Amikor meg beindult az akció onnan aztán nagyon pörgött. Néhol nekem kicsit sok volt az effekt, meg darabos, de volt egy-két beállítás ami nagyon el volt találva. Legjobban mikor a fegyveren volt a kamera és közben lőtt tetszett, meg amikor kiszállnak a kocsoból és lentről van véve. Nekem ott beugrott a Bad Boys c filmből amikor futnak az utcán elmenekül a rosszfiú Ők meg felállnak a földről. Azt annak idején nagyon sokszor megnéztem, mert nagyon menő Itt is ugyanaz az érzés kapott el annak ellenére, hogy nem mozgott a kamera. . .
   Hozzáfűzés
12106. Estevez atya értékelése : 9 pont


Hol marad a társadalom kritika? A formai filmnyelv? A jellemfejlődés?
Yeah, jó távol! Jól felskiccelted, már-már rutinból, de mégis maradt hely csattanóra, durranóra, poénkára. Azt hiszem a hanggal volt némi probléma, a beszéd hang, hát az mindig nehéz.
   Hozzáfűzés
12102. Supermedia Pictures értékelése : 9 pont


Király, ezazz, király, végre egy normális film a halivudon amiben történik is valami.
Jók a poénok, és szinte profin van kivitelezve, nagyon tetszett. Az akció jelenetek talán lehettek volna kicsit dinamikusabbak, de így is elég jó volt.
Gratulálok!
   Hozzáfűzés


1 
12103. Podi hozzáfűzése


Köszi szépen! Elég izzasztó egynapos forgatásra csaltam el őket. Életük első filmje, úgyhogy az ő nevükben is köszönjük szépen, mert mindenki nagyon lelkes. Tényleg egy szösszenet a film, a maga kis hibáival, ebbe ennyi fért bele, de már nagyban tart az előkészület a következő akcióra.


1 
1