hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Mennyország

Értékelj!Bejelentette: Peetii

Mennyország
Készítette:  Málik Péter 4MFilm Pictures

Tartalom: A gyilkosság bűn, de néhány bűn tekinthető segítségnek is.

Műfaj: dráma | Hossz: 4,5 | Pontátlag: 3.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


11940. Crystalheart értékelése : 3 pont


Na, emberek, ez gyenge. Én is azt hittem, a karddal lett öngyilkos - mondjuk katanába nehezebb dőlni -, aztán persze kitisztult az egész. A megvalósítás alsó-amatőr szint, de nem ez a legnagyobb baj. Ugye van a forgatókönyvírónak egy saját elmélete, egy hitvallása, egy mondanivalója, amit át akar adni a filmjével. Nem kell, hogy a néző egyetértsen vele, de el kell érni, hogy elfogadja. Ti pusztán a néző elé tártátok az elképzeléseteket - ráadásul mind technikailag, mind művészileg rosszul -, oszt vagy egyetért, vagy nem, semmi láthatót nem tettetek a meggyőzés érdekében. A film lényege pont az, hogy apró mozzanatokkal, pl. a szereplők motivációjának kibontásával (és nem odagondoltatásával, hanem bemutatásával) igazolja a tetteik jogosságát avagy jogtalanságát, tehát amit a forgatókönyvíró gondol róla. Nem azzal, hogy banyek, a mennyországba került, kész. Így nincs semmi értelme.

forgatókönyv: 2 (talán ki lehetne hozni belőle valamit)
színészi játék: 2 (szinte semmilyen, sőt, negatív)
kép: 4 (nagyon sufnifeeling, rossz beállítások)
zene, hang: 4 (zene elmegy, hang nagyon gáz)

Ja, annyit még hozzátennék, hogy kajak az ugrott be a végén, amikor fölvette a kardot, hogy most lekaszabolja az angyalt is.
   Hozzáfűzés
11927. Sneer értékelése : 4 pont


Angyalok és szamuráj kard. Az elején azt hittem szeppuku után van a főszereplő és vártam egy jó kis keleti filozófia vs kereszténység eszmecserét tőle és az angyaltól, de másról szól a film. Az angyalos díszlet jó. A főszereplőben is van egy hetykeség ami más szerepben nagyon jól kijöhet majd. Hang:
Utószinkron gáz lett különösen a pedofilé az elején. A lámpák szépen szétvilágítják a képet a lakásban ez sem jött be igazán. A megölöm a pedofilt tökösen keményen aztán meg öngyilkos leszek, mert rádöbbentem mit tettem elég gáz. Eleve úgy megy oda hogy meg akarja ölni, tehát eltervezte nem hirtelen felindulásból öl, akkor meg utána nehogy már juj legyen. Végül is persze ki hogyan alakítja a történetét. Ha már ez lett a történet akkor meg jobban be kellett volna mutatni a helyzetet és kijátszani a szereplőknek a motivációkat. Zene jó volt, nem tökéletes, de a filmhez illett, bár idegesítő hatása van főleg az elején. Sok gyakorlás és lehet ebből még penge alkotás is majd! (Producer:Apu+Anyu na ezen behaltam )Illetve tetszett a végén hogy a szereplők mutatják a stáblistát.
   Hozzáfűzés


1 
11937. Peetii hozzáfűzése


Köszönöm a kritikát
Nincsenek részletezve a szereplők tulajdonságai, így lehet, hogy ki-ki másképp vélekedik a gyilkosság motivációjáról, és hogy egyáltalán valóban úgy ment-e oda a gyerek, hogy meg akarja ölni a fotóst, vagy csak meg akart róla bizonyosodni, hogy tényleg pedofil.
Amúgy fel lehetne tenni a kérdést, hogyha úgy ment már oda, hogy tudta hogy meg fogja ölni, akkor csak nem bízza a véletlenre, hogy mondjuk ott lesz majd a kard a nappaliban.


1 


11924. OSSYNI értékelése : 4 pont


Érdekes elgondolás.
sok sebből vérzik a történet.
Legalább 3x néztem meg mire megértettem miért támad rá az egyik srác a másikra. Mire leesett. Valahogy nem egyértelmű. Ha létezik menny és ott angyalok fogadnak, a keresztény hitvallás szerint ölni bűn, öngyilkosságot elkövetni megint csak bűn. Jó eséllyel pályázhatott volna a főszereplő a pokolra, talán onnan kellett volna visszajönnie. . . A hang / utószinkron az nagyon steril. A fő baj nem is a fentiek, hanem, hogy kicsit ügyetlenke film. Még talán pár alkotás és egész jók születhetnek !
Csak kreatívan !
   Hozzáfűzés


1 
11936. Peetii hozzáfűzése


Köszönöm a kritikát
Nem akartam túl konkrétan kijelenteni, hogy mit csinál a fotós, és miért öli meg a másik gyerek őt, bár lehet, hogy már túlzottan érhetetlen, mint ahogy Te is megemlítetted.
Igen, a szinkron nem lett minőségileg a legjobb, és csúszik is pár helyen, majd legközelebb megpróbáljuk jobbra


1 
1