sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Budapest Paradoxon

Értékelj!Bejelentette: bossbufilm

Budapest Paradoxon
Készítette:  Baboss Buda

Tartalom: A Budapest paradoxon egy görbetükör, mely megpróbálja párhuzamba hozni a felgyorsult party világunkat a koldus sorsban élő emberek életével. Az elején lévő hajléktalan egy angyal a másik oldalról....(A témát jobban ki lehetne bontani)

Műfaj: klipp | Hossz: 3:10 | Pontátlag: 5.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


11729. Supermedia Pictures értékelése : 5 pont


A felvételek minősége elég gyenge, de a gyorsítások és a zene jó. A mondanivalója nem jön sajnos át teljesen, és vannak benne egyéb hibák is. Ezt nem nevezném egy teljes filmnek, csak egy olyan bemutató videónak ami a hajléktalanokról szól. Azért tetszett, de nem tudok rá több pontot adni.
   Hozzáfűzés


1