hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Im Scared websorozat


Értékelj!Bejelentette: Pedro

Im Scared websorozat
Készítette: 

Tartalom: A sorozat kapcsolódik a városunkhoz, Budapesthez ahol mindennapjainkat éljük. Manapság az urbanista, robot élet jellemzi mindennapjainkat. Járjuk a mindennapi utunkat, csináljuk a jólmegszokott dolgainkat. Az Im Scared egy olyan sorozat, ami pont ez ellen van. Térképezzünk fel, új dolgokat, amik bár körülvesznek minket, mégsem veszünk róluk tudomást. Régi elhagyatott épületek, romos gyárak, szervízalagutak, járatok, szóval mind olyan helyek, ahova a mindennapi ember be nem tenné a lábát, főleg nem éjszaka. Nyiss ki egy régi rozsdás ajtót, kússz be egy poros szűk lyukba, tárd fel a mélység titkát. Szakadj el a mindennapoktól, fedezz fel új dolgokat. Az Im Scared segít ebben. És mindeközben ez egy teszt is, mégpedig egy Henry David Thoreau idézet tesztje,magunkon,mely így szól: "Semmitől sem kell jobban félnünk,mint magától a félelemtől". Mert ugyebár csomószor van olyan,főleg sötétben,éjszaka,és ilyen helyeken fokozottan még jobban, hogy már előre félünk,attól,hogy félni fogunk,s ez a félelem az,ami aztán generál olyan hangokat,árnyakat,és történéseket,amik nincsenek is ott,ettől még jobban elkezdünk félni,és megtörtént,amitől eredendően féltünk: elkezdünk félni(még jobban ugye..). Ördögi kör. Ehhez persze hozzá kell tenni,hogy akad kivétel,mikor a félelmen kívül van okunk más miatt is félni.... DONT keep calm, and watch Im Scared!

Műfaj: dokumentum | Hossz: 25 | Pontátlag: 0.00 | Ennyi értékelésből: 0

új! írd meg véleményedet, kritikádat a filmről!
Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések