hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Egy lángelme fejében

Értékelj!Bejelentette: Kacsa20

Egy lángelme fejében
Készítette:  Esses Tamás Impossible Studió

Tartalom: Egy kis geg film, Karácsonyra a rajongóknak készült csak megkésett :D Van benne minden jó, Tűzdémon 4, Főben Járó Bűnösök 3 és persze a teljesen új film is, nem szabad komolyan venni :D

Műfaj: kisfilm | Hossz: 12 | Pontátlag: 5.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


11664. Estevez atya értékelése : 8 pont


Én, aki nagyjából követtem a pályafutásotokat, tudom értékelni. Ez eddig a legjobb, de tényleg kissé személyes, leginkább fanoknak szól, azok viszont örülnek neki. Technikailag legjobb, végre színezitek a képet. A harcok egyre jobbak és frappánsabbak.
   Hozzáfűzés
11660. CseDo Films értékelése : 3 pont


Az előző előzetessel felkeltetted az érdeklődésemet, viszont ennek a videónak nem látom semmi értelmét. Biztos van valami személyes poén benne, amit ti értetek, de akkor nem ide való! És mivel látszik, hogy nem fektettetek bele túl sok munkát, ezért technikailag is felejthető. A fontos az lenne, hogy ne egy héten 3 filmet és előzetes akarjatok kiadni, hanem ritkábban de olyat amit kidolgoztatok. Ehelyett foglalkozzatok inkább a készülő filmmel és keressetek új helyszíneket, mert ez az elhagyott rét már visszataszítóan unalmas.
   Hozzáfűzés


1 
11661. Kacsa20 hozzáfűzése


A poén kedvéért voltunk végig ott, + mivel amikor elalszom mindig ugyanott ébredtem fel csak más filmben, de ha ez zavart akkor bocs . Mint a leírásban is benne van a rajongóknak készült Karácsonyra, csak megcsúszott, nem hibáztatlak ha nem tetszett, csak kiraktam, hátha valakit érdekel az oldalról és máshol nem látja hogy felkerült, pontozni ettől természetesen lehet és köszönjük is a pontjaid.


1 
1