hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Süketszoba - websorozat

Értékelj!Bejelentette: GALOS

Süketszoba - websorozat
Készítette:  Gutási-Gálos-Papp IMEA FILM Társulat

Tartalom:  Egy tinibálvány együttes törekvései a nighclubbal álcázott maffia markában, akik a dobos és producer segítségével igyekeznek elrabolni az énekes állapotos barátnőjét.

Műfaj: romantikus-krimi-websorozat | Hossz: 8 | Pontátlag: 3.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


11589. Balage értékelése : 3 pont


Srácok, ez nagyon gyenge lett. Nem a storyra mondom, azért, mert nem bírtam végignézni. Az operatőr és a vágó egyértelműen a teljes hozzá nem értésről tett tanúbizonyságot. Béna videoiparosmunka. Hülye kifejezés, de elmagyarázom: csináljuk a felvételeket, összevágjuk, de igazából semmi érzékünk és elképzelésünk sincs, és megítélni sem tudjuk, h mi van, rálátásunk sem, csak csináljuk, jó lesz az. . Trehány. Pedig a hibák olyanok, amit nem lehet ráfogni az alacsony költségvetésre, maximum a kreativitás teljes hiányára. Bocsesz, én nem akarok senkit ok nélkül kritizálni, de ez nagyon hanyag munka, semmibe vész a story és a sok szereplő és helyszín is a techniakai gagyiság miatt. . Ezen kellene gondolkodni. .
   Hozzáfűzés
11574. Berinde Ervin értékelése : 4 pont


Habár én nem vagyok otthon a websorozatok világában de úgy gondolom hogy ez teljesen felesleges volt.
Kezdjük a karakterekkel.
Kidolgozatlanok és buták. Egy értékelhető karaktert sem tudtatok felmutatni ez által a publikum számára teljesen mindegy lesz hogy az adott főhős éle vagy hal e.
Akkor itt rá is térnék a második problémára.
Konkrétan fogalmam sincs hogy kiért kéne izgulni vagy kit kéne szeretni vagy úgy egyáltalán nem tudom ki kicsoda. Vannak a béna zenész csávók, van az izzadság szagúan gonoszkodó producer, van pár pirított ribanc a sztriptízbárban és van pár kopasz rossz életű zseb gengszter akik nem szólnak egy szót sem csak hol itt hol ott ülnek egy kanapén. Ja elnézést ott van a rózsaszín köntösbe bugyolált álszent leányzó.
A dialógusok néhol kimondottan bénák máshol meg sablonosak.
Térjünk rá a technikai megoldásokra.
A kép nem rossz de ez nem a ti érdemetek, mert mint már annyiszor le írtam, azért senkinek sem jár plusz pont mert egy hatalmas gyárban létrehoztak egy kamerát aminek szép a kép minősége, plusz ha azt is hozzá teszem hogy ha kamerát akarok venni ennél rosszabbat nem találok, na mindegy.
A vágásokon néhol lehet látni hogy bizony nem profi munka, de tekintve hogy ez az oldal amatőr filmeket elemez talán megbocsájtható.
Azért jár egy-két pont mert sikerült sok helyszínt bele csempészni.
A színészek nem voltak rosszak viszont nem igazán lehetett vigéckedni a szerebben a már előbb említett karakter szegénység miatt.
Tekintve hogy sorozatról van szó elég érdektelenre sikeredett kicsit emlékeztetett a Casino című magyar sorozatra amelyik az RTL klubbon ment. Az a sorozat kemény 4 részt ért meg és sajnálom de szerintem a ti sorozatotok is kb. ilyen sikereket fog elérni.
Szerény véleményem szerint dobjátok ezt a sorozatok ki a kukába és álljatok neki valami egészen más jellegű filmnek vagy ha mindenféle képen sorozatot akartok csinálni akkor alkossatok egy új történetet, izgalmas karaktereket és akkor nem lesz gond. A színészeket meg úgy gondolom nem kell le cserélni mert ebben az egészben ők voltak a legjobbak viszont ez sem menti meg a sorozatotokat.
( Megjegyezném hogyha tényleg mindenféle képen sorozatot akartok csinálni akkor az első részt valahogy pörgessétek fel hogy a néző a későbbiekben kíváncsi legyen a folytatásra. )
   Hozzáfűzés


1