hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Alien 5: Nyakamon a Halál

Értékelj!Bejelentette: SimonCorleone

Alien 5: Nyakamon a Halál
Készítette:  Simon Tamás

Tartalom: A BKF kameraman szak dokumentumfilmkészítés alapjai c. kurzusra készített vizsgafilm. Mottó: Így jöttem

Műfaj: Dokumentumfilm | Hossz: 10 | Pontátlag: 7.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


11637. Estevez atya értékelése : 7 pont


Mondjuk műfajilag nem szoktunk dokumentum filmeket kiengedni, de ha már itt van: engem a téma megfogott kicsit és a mondanivaló, a szereplők hozzáállása a dologhoz. A cím is jól tükrözi a témát és mondanivalót: viccelni a halállal. A hossza még éppen ideális volt. Éppen el van találva benne minden arány, a mondanivaló íve, és a tartalomhoz a forma, tehát az időbeli hosszúság. Ervinnek mondom: szerintem elég azt tudni, hogy a betegség halálos, veszélyes, rendellenes.
   Hozzáfűzés
11513. Berinde Ervin értékelése : 8 pont


A legnagyobb baj az információ hiánya volt. Egyszerűen a néző belecseppen valamibe és hosszú percekig nem tudja miről szól ez az egész történet. A betegségről egy kicsit több tájékoztatást kellet volna nyújtani. Ami még egy kicsit unalomra adhat okot az a dinamika hiánya melyet egyébként ellehetett volna érni egy kis aláfestő zenével.
Ezeknek ellenére jól össze lett rakva az egész történet ha dokumentum filmekkel akarsz vagy akartok foglalkozni akkor én támogatom az ötletet. Ilyen hogy kép meg hang ilyet nem értékelek mert ha van egy jó kamerája az embernek akkor ilyen formában ez nem nagy teljesítmény.
A vágások sem lettek rosszak, alapjába véve jó lett mondom az aláfestő muzsika kellene és akkor közelítettek a profi munkához.
TOVÁBBI JÓ MUNKÁT ÉS REMÉLEM A KÖVETKEZŐ MUNKÁTOKBAN A HÜVELY GOMBÁRÓL FOGTOK BESZÉLNI !
   Hozzáfűzés


1