hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Bosszúvágy előzetes

Értékelj!Bejelentette: Drahmathon

Bosszúvágy előzetes (bemutató)
Készítette:  SilverFilms

Tartalom: Egy fiatalokból álló kis csapat eltűnt társuk után kutat egy erdőben, azonban nem azt találják, amire számítottak. A kutatás rövid időn belül nem várt, véres fordulatot vesz és a cél is megváltozik: élve kijutni az erdőből.

Műfaj: Horror | Hossz: 2 | Pontátlag: 8.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


11486. Berinde Ervin értékelése : 8 pont


Hát srácok jó is volt meg nem is.
Maga a trailer jól meg volt csinálva egész frankók voltak a vágások, a hang is jó volt, és ahogy nézem a színészi alakítás meg állta a helyét amiért egyébként jó pont hogy láthattam hogy mire számíthatok.
Viszont alapjába véve nekem nem tetszik a történet.
Lerágott csont már ez a 5-6 fiatal megy az erdőbe azt van egy barom aki gyilkol mert bal lábbal kelt föl. A bajom ami a trailerrel főleg van hogy ugyan mutattatok pár hullát viszont csak úgy kihűlt változatába és nem még frissen melegen amikor megkattantunk éppen nyiszálja valakinek a valamiét.
Viszont láttam a törődést a traileren, hogy nem csak úgy ukmukfukk szedtetek egy kamerás mobilt meg pár tucat Mecis ketchupot azt induljon a mandula.
Na viszont a lényeg a lényeg hogy én mint horror buzi már azért is adok 2 ponttal többet hogy egyáltalán belevágtatok egy ide haza nem annyira elismert műfajba még akkor is ha csak amatőr szinten is. Ja ami még foglalkoztat hogy remélem ez egy korhatár nélküli trailer volt és lesz benne gore bőven.
NOS OSZTOTTAM SZOROZTAM ÉS 8 PONT A VÉGEREDMÉNY !
(viszont remélem legközelebb ha csináltok horrort akkor valami jó kis sztori lesz mert ha nem akkor csak egy jó tanács ne menjetek erdőbe kirándulni. )
   Hozzáfűzés


1 
11491. Berinde Ervin hozzáfűzése


Várom! Felcsigáztál!


11490. Drahmathon hozzáfűzése


Köszönjük a véleményt. Az igazat megvallva maga a film még 2007 nyarán készült, akkortájt nem rendelkeztünk még túl sok tapasztalattal és lehetőséggel, de igyekeztünk a legtöbbet kihozni magunkból, gondolok lényegében a hullákra illetve az elhalálozásokra. Azonban nem akartunk egy előzetesben minden puskaport ellőni. )
A tartalom alapján sablonosnak tűnhet az alkotás, de teljesen megismerve a történetet talán sokan úgy vélik majd, hogy annyira nem lerágott csont az egész. Lesz majd 1-2 meglepetés.


1 
1