hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Belgák a hétvégi esőben

Értékelj!Bejelentette: MPM

Belgák a hétvégi esőben
Készítette:  Pimoro Pictures

Tartalom: A belgák az egyik legkínosabb dolog, melyet nem csak az elégtelen higiénia okozhat. Mit tehetsz a hétvégi cukorka szopogatásán túl?

Műfaj: Művészfilm paródia | Hossz: 11 | Pontátlag: 6.33 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


11468. Estevez atya értékelése : 7 pont


Megnéztem. Nem csoda a megoszló vélemény. Még én is fogalmazom magamnak, hogy mit gondoljak.

De, aztán látom, hogy szándékosan művészfilm paródia, és annak jó! Tényleg! Bár kínos nézni, szenvedek tőle, szóval igen. Így kell művészfilmet csinálni: ne legyen értelme, legyen feketefehér, undorító, túlhúzott üres képek, satöbbi.

Technikailag kép és hang rendben van.

Szóval jó, de tudni kell, hogy szándékos.
   Hozzáfűzés
11455. Pákozdi Attila értékelése : 5 pont


Biztos bennem van a hiba, de én nem látok benne semmi értelmeset. Bizonyára műveletlen vagyok, mert rá kellett volna jönnöm a képek láttán is, hogy ez paródia. . . lehetséges.
Megmondom őszintén én már anno amikor Bunuel: Andalúzia kutya című jeles filmtörténeti művét másodszor is meg kellett néznem sem értettem sok mindent. Pedig azt mondják, hogy nem véletlenül olyan amilyen. . .
Pl. : amikor a fószer a hasát eteti akkor egy hatalmas kérdőjel jelenet meg. . . mert nem értem a jelentését. . . de így vagyok ezzel még sok más snittnél is.
A srác amikor a végén a fán lóg. . . a fene tudja egy kicsit vicces, de ezen túlmenően nem értem ezt sem. . .
Technikailag jó és ezért az 5 pont. . . de mivel számtalan kérdőjel van számomra a filmben így marad ez a szám az értékelésemnél. Sajnálom.
   Hozzáfűzés


1 
11467. Crystalheart hozzáfűzése


Lehet h sok művészfilmet kellett volna nézni, de én inkább elkerültem őket, így max az jön le, hogy szándékosan idegesítő.


11466. RCS hozzáfűzése


Na mondom én Mindenki azt hiszi hogy semmi baj a humorérzékével, valakinek az se tűnik fel hogy soha nem mosolyog semmin. Ez a film tökéletes művészfilm-paródia.


11465. Pákozdi Attila hozzáfűzése


RCS! Megbocsáss, de úgy érzem nekem semmi bajom a humorérzékemmel. . . a humort azt érzékelem. . . lásd pl. Csapd le, Csacsi!
A lényeget ezek szerint tényleg nem látom. . . de kérlek világosítsd meg elmémet, mert én szeretném látni a lényeget. Köszi.


11456. RCS hozzáfűzése


Hát sajnálhatjátok hogy nem látjátok a lényeget Némi humorérzék mondjuk nem árt ha van, merev hozzáállással én sem röhögtem volna végig.


1 


11450. RCS értékelése : 10 pont


Srácok. Ez hihetetlenül ki***ott jó lett! A kövérgyerek eszik résznél nem bírtam tovább, konkrétan olyan röhögés jött rám hogy félrenyeltem amit épp ettem a filmnézés közben és percekig köhögtem utána, ez a hangulat meg is maradt a filmetek végéig. Eszméletlenül eltaláltátok az összes köcsög művészfilmes sablonos fos semmitmondó képi ganyét és tökéletesen visszájára fordítottátok. Srác a fán lógva? Segg a háttérben? Érthetetlen feliratok? Befostam ezeken végig. Pont ezt a filmet akartam én is már megcsinálni egy ideje, de addig vártam vele hogy Ti megcsináltátok, és sokkal jobban, sokkal több hajmeresztő ötlettel mint ahogy azt én valaha is elképzeltem. A záró snitt, hát az se egy hétköznapi beállítás, minden elismerésem! Ilyen hétköznapi szinten megvalósíthatatlan felvételekkel amúgy telis tele van a film, szóval ehhez is csak gratulálni tudok(a fán lógó srác, az állatfarmon ébredés, mutassatok még egy ilyen valószerűtlen és nehezen megvalósítható jelenettel rendelkező filmet itt az oldalon, megkockáztatom hogy nem nagyon fogtok találni). Az én filmemben amúgy lett volna piszkos talp is alulnézetből kb 30 másodpercig, nem csak köldök, szóval ez még megvalósítható de mindegym vittétek a hangszórót már régen Komolyan nagyon jól szórakoztam ezen a 11 percen, köszönöm, és így tovább, ha van bennetek huzalom más műfajok iránt is! Egyébként akik lepontozták 1-2-re, azokban sincs semmi hiba, csak nyilván nem vették a lapot. Nálam ez teljesen betalált. Jeee
   Hozzáfűzés
11447. Olgyay Tamás értékelése : 5 pont


A képi világ nagyon jó! A beállítások királyok, van egy hangulata is a filmnek! Ok paródia, de a sztori az nekem abszolút nem tetszik. Nincs benne semmi igazi.
Ettől független mondom, van hangulata a filmnek és ez számít!
   Hozzáfűzés


1 
11458. Olgyay Tamás hozzáfűzése


a mondani való. A mögöttes v. egyszerűen csak a tartalom. Nem jött át, gyönge volt. Az nem tetszett csak. Valami ilyesmire gondoltam a sztori kifejezés alatt.


11452. RCS hozzáfűzése


Sztori??? Te miről beszélsz?


1 


11446. Levier értékelése : 10 pont


Akkora 10-es ez a film mint parancsolat. Nagyon érdekes kísérlet a filmnyelv formabontásáról. Ez a film kb annyira képes szembe köpni az egész kézzel fogható valóságot és arról alkotott értelmezést, mint az avantgard, vagy Bódy Gábor filmjei. Aki asszociálni próbál annak nyaka törik. Igazi tiszta film. A szívembe loptátok magatokat, ez lett az egyik, kedvenc független filmem. Vigyázzatok ! a dubstep-re hajazó részek más fele pofozzák a filmet.

Hajrá ! Így tovább, tessék nemzetközi fesztiválokra vinni és mindenképpen várom a következő munkátokat. Még részletesen biztos fogok írni erről valamit. Csessze meg a kecske !
Tekerjétek !
   Hozzáfűzés


1 
11453. Levier hozzáfűzése


Álművészet ? Ez Egy teljesen tiszta humorú Reflektálás a művészfilmnek gondolt filmekre.


11449. Crystalheart hozzáfűzése


Nekem is az avantgard jutott eszembe. Ez pedig nem dicséret. A szélsőséges irányban Tim Burton a határ, ahol még lehet jónak mondani egy filmet, ez az álművészies cucc egyszerűen. . .

Hálát adok az égnek, hogy a filmművészet nem fajzott még úgy el, mint a festészet.


1 


11421. Berinde Ervin értékelése : 1 pont


Hát én nem tudom.
Nem tudom hogy mit írjak.
Most vagy velem vannak marha nagy gondok vagy veletek.
A történet nélküli történetekkel tele van a hócipőm.
Azért hívom ezeket történet nélküli történetnek mert le ülök meg nézem (már ha tudom) megírom hogy ez rossz meg hogy nincs történet majd a kedves alkotók fogják magukat idegbetegek lesznek (tisztelet a kivételnek) és személyeskedve nemes egyszerűséggel elküldenek a p. . . . ba, és elmondják hogy én vagyok a legnagyobb seggfej a világon mert hogy én nem értettem meg.
( egyébként aki érti az legyen szíves jelezni és fizetek egy sört neki)
Ilyenkor szokott az lenni hogy az alkotó belemagyaráz mindenféle hülyeséget hogy mit kéne nekem látnom és utána még nekem kellene szarul érezni magam amiért ezeket a mélységeket nem láttam meg.
Jó. Paródia.
Jelen esetben fogalmam sincs hogy mit akartatok parodizálni.
Én be látom hogy nagyon nehéz meg nevettetni az embereket de ez azért már mégis csak túlzás.
NA NEM ÉRDEKEL UTÁNAM TŰZÖZÖN JÖHETNEK A DÜHÖS KOMMENTEK AZ ÍRÁSOMRA DE AKKOR IS KI MONDOM EZ SZ. R !
KÖSZ HOGY VÉGIG OLVASTAD !
   Hozzáfűzés


1