hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

10 éves az Impossible Stúdió

Értékelj!Bejelentette: Kacsa20

10 éves az Impossible Stúdió
Készítette:  Esses Tamás

Tartalom: Nem feltétlenül a pontozás miatt küldjük be, egész biztosan vannak benne hibák. Inkább azoknak szól, akiknek tetszenek a munkáink és akarnak egy kicsit nosztalgiázni, látni honnan indultunk, hol vagyunk most, amolyan mi történt 10 év alatt trailer-klipp szerűség :D Jó szórakozást! - Impossible Stúdió

Műfaj: showreel | Hossz: 5 | Pontátlag: 5.50 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12898. magnumbond értékelése : 8 pont


Ez leginkább csak nektek saját magatoknak szól hisz egy örök emlék marad ! Viszont átlehetett érezni a kapcsolatotok bensősségét, hogy egy erős kapcsolat van köztetek! Szebb Jövőt
   Hozzáfűzés
11306. quartz értékelése : 5 pont


Tom Levantinnal teljes mértékben egyetértek! Mindent megfogalmazott egyszerűen amit mondani akartam! Már egy másik filmeteknél is leírtam egész hosszan a filmjeitekkel kapcsolat általános hiányosságokat és nem is akarlak titeket macerálni ezekkel, mert tényleg értékes és ritka csapat vagytok így együtt, csak nem tudjátok kihozni magatokból a maximumot és ezért nem is igazán fejlődtök! Kár! A legjobb színész egyébként, aki igazi karakter köztetek a Zoli –sajnos a vezetéknevét nem tudom- és legjobb filmetek a Crime city volt, illetve ebben voltak a legmeggyőzőbbek a karakterek is. A többi filmet, valahogy nem vettétek komolyan –én így látom- és sajnálom nagyon ezt a dolgot! Azért gratulálok a 10 éves jubileumhoz és még sokáig forgassatok együtt, de sokkal jobb filmeket az eddigieknél! Szurkolok nektek, bízom bennetek és gratulálok!
   Hozzáfűzés


1 
11330. Kacsa20 hozzáfűzése


Hello, köszönjük a bizalmat, igyekszünk azért haladni előre, még ha néha kis lépésben is sikerül, talán a főben járó 2 már jobban fog tetszeni mint az eddigiek


1 


11293. Supermedia Pictures értékelése : 6 pont


Hát nem sokat fejlődtetek, de ettől függetlenül szórakoztató volt végig amit csináltatok.
   Hozzáfűzés


1 
11329. Kacsa20 hozzáfűzése


Hello, kösz, igyekszünk


11295. Supermedia Pictures hozzáfűzése


De ne értsétek félre, nekem nagyon tetszik amit csináltok, és drukkolok nektek! Csak a kivitelezésben azért illene egy kicsit fejlődni


1 


11257. Balage értékelése : 5 pont


Nekem ezzel semmi gondom, jó kis összefoglaló
Legközelebb simán ok lesz a Link ajánlóba is, és akkor nem lesz belőle vita
   Hozzáfűzés


1 
11271. Kacsa20 hozzáfűzése


Úgy lesz


1 


11236. Tom Levantine értékelése : 7 pont


Jó kis videó. Ha igényesebb filmeket készítenétek, még vihetné is valamire a csapat. 10 éve nyomjátok kellő szakmai tudás nélkül, így szerintem ideje lenne elméjülni a filmezés elméleti részében is. Odatenni magatokat, részletes forgatókönyvet írni, artikuláltan beszélni, stb.

Hosszú ideje együtt vagytok, illene feljebb lépni egy lépcsőfokot.
   Hozzáfűzés


1 
11328. Crystalheart hozzáfűzése


Hadd javítsalak ki, a BK fiatal szereplői nem tanultak az SZFE-ben, ez magától értetődik. Ha Rékasira vagy Szőke Zoltánra célzol, akkor csak vakarom a fejem, mert a BK gyengesége nem a tapasztaltabb színészekben keresendő. Igaz, ők régebben végeztek, és talán nem is az egyetem tette őket tehetségessé. (Ugyanis úgy láttam, hogy akik a végén jól színészkednek, azok már az elején is, ott csak finomodott a technikájuk. )

Amúgy a mondandóddal magad alatt vágtad a fát. Én azt írtam, hogy 5 év alatt képeznek színészeket egy adott helyen a tíz évetekkel szemben, tök mindegy, hol, erre te rávágtad, hogy megy az 6 hónap alatt is. Hát izé, kösz a támogatást.


11327. Bond hozzáfűzése


o-o. . . ugy lessz mester -X


11301. RCS hozzáfűzése


Kicsit vegyél már vissz a stílusból Bond. Ezt is Angliában tanultad?


11300. Bond hozzáfűzése


na kezzdjuk azzal hogy ki a banatos fasz akarja elvegezni az 5 eves szinmuveszetit? egy londoni drama workshopban tobbet lehet tanulni 6 honap alatt mint 5 ev alatt a gazdag zabigyerek kepzon. ha pedig valaki a b. kozti tini faszkalapokat tartja jo szinesznek, annak gratulalni tudok. pedig a legtobb a nagy SZEFO ban anul. . . megis latszik a kis genkorcsokon -)


11274. Crystalheart hozzáfűzése


Nyilván fejlődtetek, nem mondom, hogy nem. Csoda is volna, ha még mindig ugyanazt hoznátok, mint 10 éve.

Csak hát ez tényleg nagy idő. Az egyetemi színészképzés 5 éves, bár szó se róla, utána még többnyire erősen kellemetlen alakításra képesek a lediplomázottak is. Színészkedni nem könnyű, na. Onnan indult el az egész, hogy ha valakinek nincs istenadta tehetsége hozzá, akkor valószínűleg első forrásból nem fog egyik napról a másikra drasztikusan javulni a színészi teljesítmény, így inkább a technikai megvalósítás jobbításán kell fáradozni. Persze a színészetet sem jó elhanyagolni, retorika rulz.


11270. Kacsa20 hozzáfűzése


Bond kicsit hamarabb robban, de szerintem azon kapta fel a vizet, hogy azt írtad hogy ha 10 éve nyomjuk akkor lehet valamit felszedni, nos akkor nézd meg a jedi vs sithet ami 2005 ős meg nemtom a Júdás aranyát ami 2011 es, szerintem azért nem ugyanazon a szinten vagyunk, és nem menőzni akarok, vagy ilyesmi, csak azért az nekünk se esik jól ha azt mondják semmit sem fejlődtünk, ugyanazt adjuk 10 éve stb. Persze lehet így gondolni, de akkor úgy gondold ezt hogy valóban láttad az összes filmet a régebbiektől a mostaniig és tudod mit írsz, és így természetesen elfogadjuk, legalábbis Én


11261. Crystalheart hozzáfűzése


Bond, te most komolyan besértődtél azon, hogy találgattuk, miként javíthatnátok a produkcióitokon? Asszem én meg besírok.

Én nem szapultam senkit, minden alap nélkül meg pláne nem. Mondhatni, kenyérrel dobtunk, de követ hajítottál vissza. Csöppet sem szimpatikus húzás, a kritikát el kell viselni.

Ui. : Ha elismertebb filmes leszek, nem tervezem, hogy annyira elszálljon az agyam, hogy szóba se álljak az amatőr filmesekkel.


11255. Bond hozzáfűzése


valakinek a fast 5, valakinek a before sunrise. de szerintem a filmkeszitok nemigazan foglalkoznak a kritikakkal. legalabbis en nem. de mikor mar azt erzem hogy pocskondiaznak mindent ami a filmben van, azt nemigen viselem el. es tenyleg gyerekek csinaljunk jobbat ebben a mufajban. mert itt mufaj fuggetlenul ertekeltek azt irjuk ala.


11254. Tom Levantine hozzáfűzése


Szerintem elég korrekt beszélgetés ment le brutálisabb kritika nélkül. Sőt, épp a lehetőségekről volt szó, akkor mi a gond?


11252. Bond hozzáfűzése


az a poen, hogy itt annyira mindenki kurva jora tartja magat, mintha Ethan Hawk es Gore Verbinski 2. generaciojat latnam. ezert nekunk senki sem fizet, nem magasztalnak minket agyba fobe, van par rajongonk, es ennyi. aki golden globe ot akar nyerni az ne erre az oldalra irogasson. kulldjetek be a cannes i film fesztivalra az olyan szintu szaraitokat mint a mienk. es majd meglatjuk ki mit nyer vele. kicsit visszakellene venni a fikazasbol es inkabb egymast segiteni, mert ez nem verseny kisgyerekek hogy kinek jobb burago autoja van. szerezzetek inkabb egy not magatoknak aztan kicsit megnyugszotok. en ertem hogy mindenki forum warrior, csak ne kovezzunk mar azert valakiket mert egy evben 3 filmet is csinalnak, akar milyen szar(szerintetek) ti meg 3 ev alatt 1 darab 10 perces lofaszt. ha rajtam mulna a budos eletben tobb filmet nem toltenek ide fel mert a legtobb filmkeszito aki meg egy script et sem tud irni, az ocsarol mindent, es mindenkit akit tud, mivel fantaziatlan, hollywood-i szintu alkotasokhoz meri a filmeket. vagy netan- ebben a filmben jobb volt a szineszi jatek jobb a kamera jobban ra zoomnoltak a csaj seggere. -mindenki milyen jol nyomja hogy o igy, meg ugy, kozben. . . gyerekek ti ugyanolyan nullak vagytok mint mi, hiaba veritek a nyalatokat, az eletben nemfogtok semmit sem elerni a filkeszitessel mert ti itt ezen az oldalon szapultok masokat. Estevez teged meg multkor jeloltelek be face en -) peace.


11250. Crystalheart hozzáfűzése


Hát csak ha valóban 10 éve nyomják, annyi idő alatt azért lehet valamit magunkra szedni. Ami azt illeti, én soha nem is színészkedem, de csak úgy az önfejlesztés kedvéért sok szabadidőmet áldozom a beszédtechnikára és hangsúlyozás javítására. Pedig nincs különleges hangom, nem is vagyok elég szép színésznek, de a mindennapi életben is jól jön a retorika, nem csak a szakmában. Igazából szerintem iskolai tanórán kellene tanítani. Ezzel csak azt mondom, hogy érdemes volna akkor ráfeküdni, ha tényleg van bennük akár egy szikra lehetőség is.


11249. Estevez atya hozzáfűzése


Véber Zoli, általában motorozni szokott és ő a főkommandós, illetve volt a kalapos figura, akinek sose tudom a nevét, de egyszer majd megtanulom. Amatőr szinten szoktak jó karaktereket hozni, nem mélyszínészetre gondoltam. Ha mindenki legalább olyan szintű lenne, mint ők, akkor valóban új szintet jelentene a dolog. De számukra szerintem ez egy örömfilmezés, és ott az a jó, ha minél több ismerős részt vehet benne.


11248. Crystalheart hozzáfűzése


Most hirtelen nem ugrik be, esetleg inside link valamelyik produktumukba?


11247. Estevez atya hozzáfűzése


Van azért egy-két kiemelkedő figura.


11246. Crystalheart hozzáfűzése


Ha egy kicsit részletezzük, akkor talán az alap az operatőri munka, szerintem elsősorban attól lesz amatőr feelingje. Sokat javítana, ha több kisegítő eszközt használnának a megfelelő helyeken, mint pl. a slider vagy a kocsizás.

Meg hát a színészi játék is, de mivel nem színészek, és olybá tűnik, még csak nem is felfedezetlen őstehetségek e téren, ezen nehéz segíteni.


11245. Estevez atya hozzáfűzése


Ahogy Tom írja: -a filmezés elméleti része-


11244. Estevez atya hozzáfűzése


Sokat gondolkozom, hogy mitől lehetne profibbak, filmesebbek a filmjeik. Aki tudja, mondja!
Színezés? Képalkotás? Kevésbé tömény szöveg, átvezető-felvezető jelenetek?


1 


11226. OSSYNI értékelése : 2 pont


Értékelhetetlen egy valami.
Ne értsétek félre, személy szerint nagyon örülök, hogy vagytok, szeretnem amit csináltok, gazdagon színesítitek halivudot, vérbeli kis amatőr csapat vagytok, de ezt az összevágást, nem lehet mire vélni, pocsék kis összevágás, de jó emlék videó.
Inkább mint a végén van ilyen interjú szerűen, bevágásokkal audiokommentárokkal gazdagított valami jobb lett volna.
   Hozzáfűzés


1 
11235. Kacsa20 hozzáfűzése


Ja nem is arra céloztam, hogy OSSYNI vegye le az értékelést csak hogy nem a pontozás céljából lett felrakva, de akkor ilyet legközelebb oda küldök be, nem tudtam.


11229. RCS hozzáfűzése


Másrészről, ha már az értékelhetők között van, nyilván fogják értékelni a produktum minőségének megfelelően. Legfeljebb nem veszed nagyon a szívedre


11228. RCS hozzáfűzése


Arra meg ott a link ajánló topik a fórumban. Legközelebb akkor majd inkább oda írd be.


11227. Kacsa20 hozzáfűzése


Mint ahogy a leírásban is olvashatod nem is a pontozás miatt lett feltéve, csak hogy akit érdekel az megnézhesse.


1 
1