sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Circulus Vitiosus Trailer

Értékelj!Bejelentette: In Ferus Film

Circulus Vitiosus Trailer (bemutató)
Készítette:  Kaló-B. Péter & Benke Tamás Kaló-Film & Kaló-Benke Corp.

Tartalom: Egy olyan megkeseredett, magányos ember agyában járunk, aki irigységében megölt vagy meg akart ölni valakit. Magányában tudathasadásos állapotba kerül és emiatt két alak vándorol elméjének erdejében, szerpentines agytekervényein, akik egyfolytában fejtegetik, melyikük lehet a felelős bizonyos dolgokért. A dominanciáért folytatott küzdelemből feleszmélve kompromisszumot kötnek és megtalálják a megoldást, amely kivezet a végeláthatatlan útvesztőből. http://indavideo.hu/profile/KaloFilm http://kalocorp.wordpress.com/

Műfaj: Psicho-Thriller | Hossz: 2 | Pontátlag: 4.80 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


11310. quartz értékelése : 4 pont


Hát, ha nem olvasom el a leírást, akkor igazán kapartam volna magam, hogy mi is ez! Nem mondott el semmit a trailer –jó. . nem is az célja hanem kapjam fel a fejem rá-, nem is értettem, nem is szeretem az ilyen filmeket, de a hátamon felállt a szőr a végén! Hatás az volt! Nem biztos azonban, hogy végig tudnám nézni a teljes verziót! Eleve belém beszéli a művészieskedést és ezt nem bírom! Nem tudom miért készült így a film, majd elolvasom az alattam lévők írását, de nem értem, hogy miért kell készíteni ilyen filmeket! Ki nézi meg, mi volt a motiváció és mit akart mondani vele? Nem értem! Lehet, hogy túl akció orientált vagyok, vagy valami amerikai fílingre vágyom, de az ilyet nagyon nehezen tudom megemészteni. Visszatérve a konkrét filmre! A filmet nézve egyébként elég jól kivitelezettnek néz ki és hozzáértően van készítve! A képkivágásokkal gond lehet (pont az első snitt el lett szúrva a nagy fejfeletti tér miatt el ment a hatás home videósba, azt azért javítani kellett volna) viszont, jók a hangok és tudta aki csinálta, hogy mit is akar (de én még mindig nem tudom), ill. a színészek is elég jók voltak, bár ez elég merész kijelentés, ennyi kis snittből kijelenteni! Ilyen filmet csak a színészi munka tudja megfelelően tálalni, ha az nem lesz jó, akkor ennek annyi! Az ilyen jellegű filmeket egyébként nagyon nem szeretem, de megpróbálok objektív maradni. A bennem kiváltott hatások miatt adtam a pontot és várom azért a teljes filmet, hátha meg tudom nézni!
   Hozzáfűzés


1 
11322. quartz hozzáfűzése


Fényezni kell egymást ebben a szakmában, mert különben egyhelyben fogunk toporogni! Ha segítünk egymásnak önzetlenül, mindenki jól jár!


11321. Crystalheart hozzáfűzése


quartz: Ha úgy hozza a szöveg, mindig megemlítem, hogy nem én vettem föl De ne aggódj, ha végre befut a hanganyag - már én is türelmetlen vagyok -, jól láthatóan fel fogom tüntetni a dolgot!


11319. Kalo-B hozzáfűzése


Minden hova nevezem ahova lehet, mint a legtöbb filmemet. Aztán tervezek egy más fajta filmet. Amnesia lesz a címe. Kicsit akciódúsabb lesz. Hamarosan bele is fogunk!


11318. quartz hozzáfűzése


Oksi! Sok sikert hozzá! Aztán majd megpróbálom megnézni én is !
Na az akciósabbat már jobban bírom! Várom azt is!


11317. Kalo-B hozzáfűzése


Minden hova nevezem ahova lehet, mint a legtöbb filmemet. Aztán tervezek egy más fajta filmet. Amnesia lesz a címe. Kicsit akciódúsabb lesz. Hamarosan bele is fogunk!


11316. quartz hozzáfűzése


És valamilyen filmfesztiválra megy?


11315. Kalo-B hozzáfűzése


Októberben mutatjuk be. Vetítés is lesz meg minden, és utána rögtön fel is töltöm. Aztán küldöm minden helyre ahova csak lehet.


11314. quartz hozzáfűzése


Melyik fesztre megy és mikor láthatjuk itt?


11313. quartz hozzáfűzése


Látni, hogy értesz hozzá! Ez azért valami! Én biztos nem tudnám leforgatni, ha utálom! Gratula!


11312. quartz hozzáfűzése


Most, így utána olvasva! Sejthettem volna, hogy mire ez a nagy művészieskedés! Most már értem! Remélem, azért jó helyezést érsz el. Ismerve a bírói székben ülő urak „irányultságát” és a „magyaros film” iránti elkötelezettségüket, még jó helyen is végezhetsz! Azért, drukkolok neked!

Crystalheart! Mindig elfelejtesz minket fényezni, hogy mi forgattuk neked azt a zseniális filmet! Szeretném már itt is olvasni! Látni is szeretném már itt!


11311. Kalo-B hozzáfűzése


Örülj neki hogy nem vagy sznob. . .


1 


11258. Balage értékelése : 5 pont


Tetszik a színészi játék és a kamerabeállítások egy része, viszont:
a trailer marhára lagymatag, már-már unalmas, és könyörgöm: sok lesz már ez a fekete-fehér baromság, miért kell erőltetni? Nem lesz tőle komolyabb.
u. i: 2011ben illene már utánanézni, hogy kell 16:9ben videót renderelni.
   Hozzáfűzés


1 
11273. Crystalheart hozzáfűzése


Nem bántásból mondtam, csak fárasztó mindenhova odaírni, hogy szerintem. De hiába, a színészi alakításra érzékeny vagyok. Persze tény, hogy manapság nem egyszerű jó fiatal színészeket találni, speciel fejből én is csak egy-két SZFE-s diáklányt tudék mondani.


11272. Kalo-B hozzáfűzése


Azért kedves Crystalheart ne állítsd be tényként a véleményedet!


11266. Crystalheart hozzáfűzése


Hát mihez képest - én nem tudnék kibékülni vele. Modoros, de durván. Artikuláció hibás, és a hang - amiről persze nem tehet - átlagos. Mint valami sulis rendezvényen egy átlag szavaló.


11265. Balage hozzáfűzése


Az elején relatíve egész jó a szöveg és az előadásmód, szerintem.


11263. Crystalheart hozzáfűzése


Tetszik a színészi játék? o. O


1 


11233. OSSYNI értékelése : 6 pont


Kaló-B filmnek nem lehet jó tariler csinálni. Unalmas az összes filmje. Nem szaladnak, nem lőnek, nincs akció. Így nem is könnyű trailert csinálni filmjeinek. Meg van a srác stílusa, ebben a filmben is, le se tagadhatná, hiába próbálja itt tagadni, hogy nem szereti, üvölt, hogy az ő filmje, minden porcikájában.
Mit lehet mondani erről a trailerről? -Semmit. Fikciós történet, furmányos csavaros egyszerű csattanóval várhatóan, mint a többi filmjében. Feleslegesen fekete-fehér, ez sokszor zavar de hangulatkeltő.
Remélem nem csalódok majd a filmben, bár erre még példa nem volt. Most a múltkori sakkos film miatt, most ezt nem húzom le.
   Hozzáfűzés
11230. Crystalheart értékelése : 4 pont


Hát ha ez ilyen lesz, akkor több minden fogja elszúrni a filmet. Elsősorban a gyenge színészi játék. Aztán az amatőrnek ható kamerabeállítások. Valamint láttam olyan snittet, ahol a fényeléssel valami nagy gond volt, hiába a szürkeárnyalat. Unalmasra saccolom a filmet, de ne legyen igazam.
   Hozzáfűzés


1 
11234. Crystalheart hozzáfűzése


Hát izé, elkeserítő a hazai filmfesztiválos helyzet, annyi szent. Bár én el tudom képzelni, hogy lehessen olyat készíteni, amit egy hazai zsűri is jónak talál, mégis van némi tartalma és nem vontatott. A félkész felvételi kisfilmem esetében pl. az SZFE felvételi zsűrije megkérdezte, hogy ezek után mit akarok még tanulni az egyetemen? DD (Sajnos nincs saját kamerám, így kezelni sem tudok egyet sem, így az az utáni forduló, ahol ez szinte követelmény volt, nekem bukta lett volna. ) Nem magamat akarom fényezni, távol álljon tőlem, hiszen rengeteg hibáját látom én is, de az alapötleten is sok múlik. Például nem tudom, prózai mű készült-e a filmhez, mert ami filmen jól mutat, annak prózában (pl. novella) is jól kell, ez egy jó előteszt lehet.

Na, de azért kíváncsi leszek rá.


11231. Kalo-B hozzáfűzése


Unalmas lesz mivel zsűrinek készül és nem az embereknek. . . Magunk között szólva eléggé utálom ezt a filmemet meg az egész ötletet. . . de sokat forogtam filmfesztiválokon és láttam hogy unalmas fekete fehér semmitmondó filmekre van szüksége a zsűrinek. . . Még így is több lesz benne mint általában. felőlem -10 is lehet az értékelése hiszen ez egyáltalán nem én vagyok. (aztán lehet pálcát törni is, de ez a lényeg)


1 


11222. Berinde Ervin értékelése : 5 pont


Gyerekek gyerekek. Nekem az első trailer tetszett, nem tudtam hogy mire számíthatok és hangulatát tekintve nem túlzok ha azt mondom kicsi borzongást is fellehetett fedezni a képeket látván. De ez a fajta elégikus környezet melybe be helyeztétek ezt a filmet nekem nem tetszik.
Ha magát a trailert nézzük igazából jól össze volt pakolva a téma mint mondottam volt nekem nem tetszik de ha fel toljátok biztos meg nézem.
   Hozzáfűzés


1