hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Hősök

Értékelj!Bejelentette: Drahmathon

Hősök
Készítette:  Drahmathon, Slash SilverFilms

Tartalom: A 2006-ban készült, azonos című film újravágott, bővített verziója, amely egy kissé félresikerült mentőakcióról szól.

Műfaj: akció | Hossz: 4 | Pontátlag: 6.17 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12977. Beast értékelése : 6 pont


Nem volt rossz. Egy jelenetnek. Pörgős, jó csajjal. A zene vitte az egészet! Hiányoltam a vért. A történet csonka volt. Sebaj!
   Hozzáfűzés
10978. Estevez atya értékelése : 6 pont


Egész jól vágott, jól kamerázott, jó dinamikájú. Mintha tanultatok volna filmezni, vagy érzitek valamelyest.

Hát igen a történet. Az vékonyka, de végülis van savaborsa, értelme, érzelme. Összességében viszont mégis csak 1 jelenet.
   Hozzáfűzés
10974. soma EDP értékelése : 5 pont


Semmi értelme. Ha azt mondanám, hogy amerikautánzat, akkor ezzel vérigsérteném Spilberget, meg a többieket.
Nem rossz, de nem igazán kerek film. Nem tudunk semmit, hogy kik ők, mit csinál a két csávó az erdőben, (miért van az egyiken láthatósági mellény?) satöbbi.
   Hozzáfűzés
10969. augusztus értékelése : 7 pont


Megnéztem! A zene 10 pontos, a hanghatások is nagyon jók, amikor hirtelen elkapja a csajt az a csöves, akkor rendesen emgijedtme, úgyhogy az szép munka! Az operatőr is egész jó munkát vlgzett. Hát, mondjuk az elég gáz volt, hogy a film végén miközben ott feküdt a lány, biztos mindenki észrevedte, az operatőrnek lehúzott a keze . . . Ezt nem tudtam mire vélni, de nem is lényeges, mert inkább az az, hogy a vágónak elkellett volna ott már vágnia azt a részt és akkor nem lesz benne egy ilyen nevetséges felvétel. Ez a véleményenm. A vágás egyébként jó volt! Technikai térne jók vagytok, de máskor szinezzétek a felvételt, mert úgy sokkal jobb hatása van ha ráhúztok valami sejtelmes szinezést, főleg egy ilyen akció-thirllernél. Sony Vegasnál ilyen a NewBlue FX színezések, vagy a legjobb a Magic Bullet. De tölthettek le, direkt színezésre kitalált progit is, azzal úgy lehet szinezni, amit akarsz és azt, amit akarsz. SOK SZERENCSÉT A TOVÁBBIAKBAN, és hagyjátok ezeket a hülye beszédeket, az egészhez nem illet hozzá.
   Hozzáfűzés
10932. OSSYNI értékelése : 4 pont


Én emlékszem az eredeti filmre is, szerintem felesleges volt újravágni, legalább is nem tűnt fel változás. Poénnak egynek jó, kicsit rövid is lett. Túl egy poénra épülő, hogy ki kicsoda miért üldözi stb nem derül ki. Több kell, mert több van a filmben. Minidv korszak feltúrbózott 720p- hmmm
   Hozzáfűzés


1 
10942. Drahmathon hozzáfűzése


Köszönet az értékelésért. Az újravágásra szükség volt, mert az első verzió sokkal rosszabb minőségű, ráadásul nem kevés jelenet ki is maradt abból. Magyarázkodások szándékosan nincsenek, hogy ki kicsoda, különben nem kisfilm lett volna belőle, hanem egész estés mozi, ami még mindig készülgetne. Idővel talán újravesszük, kikerekítve, előzményt adva neki, több akcióval, vérengzéssel, stb-vel. A cél viszont ennél az volt, hogy valami pörgősebb, esemény dús kis filmecske szülessen, ne éppen sablon zárással. A kép minősége persze nem a legjobb, de 2006-ban még nem rendelkeztünk komolyabb kamerával.


10940. Kong Kinga hozzáfűzése


Ó Turczy. RIP.


1 


10927. Berinde Ervin értékelése : 9 pont


Na ez szép volt!
Nincs felesleg csak a pörgés.
A kép egész jó volt, a zene nagyon bejött, a színészekkel sem volt különösebb baj habár ezt a részét nem nagyon firtattátok.
Amikor meg láttam a leányzót üldöző formát egy kicsit úgy éreztem hogy a Wrong Turn című trilógia 4. részét forgatnátok amivel nem lett volna gond.
Nincs mibe bele kötnöm ez egy erős kilences.
(EZ JÓL ESETT!)
   Hozzáfűzés


1 
10941. Drahmathon hozzáfűzése


Köszönjük az értékelést. Mivel egy nagyobb lélegzetvitelű film forgatási szünetében készítettük ezt az alkotást, így nem nagyon volt idő arra, hogy pörgésen kívül bármi mást is betegyünk. A színészek is ezért nem kaptak nagyon sok szöveget, és ezért nincs igazából körítés, csak a lényeg.
A Wrong Turn újabb folytatását nem is lenne rossz megcsinálni, de szigorúan az első rész nyomdokain haladva. Talán pár év múlva lesz rá lehetőségünk.


1 
1