hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Dirty D - Punczik

Értékelj!Bejelentette: MAlbi

Dirty D - Punczik
Készítette:  Dirty D, Medvegy Albert, Budai Ákos B-proRAPcords

Tartalom: Történet a barátokról, akik nem biztos, hogy a bajban is barátok...

Műfaj: zenei klip | Hossz: 3 | Pontátlag: 3.80 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


10820. zone értékelése : 2 pont


Ne haragudjatok de ez egy nagyon gyenge klipp lett minden tekintetben. A kamerakezelés és az operatőri munka nagyon igénytelen és átgondolatlan összevisszaság és a 4:3as képarányt meg 5 éve el kellett volna felejteni mert ez is még tovább rontja azt ami amúgy is rossz. A környezet sincs a helyén a kliphez következő alkalommal keressetek valami odaillőbbet. A zenével nincs nagyon bajom csak a klippet értékelem 2esre.
   Hozzáfűzés
10799. Berinde Ervin értékelése : 5 pont


Hát haver az a helyzet hogy az orgánumod meg van hozzá hogy eme egyáltalán nem könnyű pályára rá repülj viszont rengeteg hiba van.
Először is:Az artikuláció teljes hiánya. Ha nem olvastam volna el a szöveget nem tudnám miről énekelsz. Ez ügyben szerintem egy kicsit képezd magad.
Másodszor:Nekem nem tetszett az alapja a dalodnak olyan semmilyennek éreztem jobb lenne ha ti magatok hoznátok össze egyet és nem valami ezeréves külföldi rappernek a alapját vennétek le.
És végül harmadszor:A klip nem volt nagy szám egy kis újdonságot, fantáziát bele vihetettetek volna.
Mindazon által volt ami tetszett a szövegben volna rá tehetséged és kimondottan egy olyan saját élményt hoztál felszínre ami nagyon sok helyen megtalálható.
Az én körömben is előfordultak olyan szituációk mint amiről tolod a szöveget.
HA ELFOGATSZ EGY TANÁCSOT AKKOR EGY KICSIT KÉPZED MAGAD KIEJTÉSILEG.
VAN JÓ HÍREM IS JOBB VOLT MINT A MIZUS GYEREKÉ!
TOVÁBBI ÉS ENNÉL TÖBB SIKERT KÍVÁNOK!!
   Hozzáfűzés
10724. soma EDP értékelése : 3 pont


Óriási fejlődés az előző videóitokhoz képest. Ég és föld. Viszont: Sosem fogom elhinni egy sapkás-csekis srácról, hogy ő Mc ikszipszilon. Nem kell feltétlenül amerikai repperek sablonját felvenni, de valami illúzió legalább kellene, hogy ő nem Dezső a szomszédból.
Itt-ott voltak jó képek, elsősorban (csakis) a fekete-fehérek.
Számomra a zene értékelhetetlen. Nagyon is bírom a hasonló stílust, de ez egy igénytelen munka, mind a szöveg (egyetlen soron belül annyi gettórappes közhelyt sikerült felhalmozni, hogy azzal rekordot lehetne dönteni), mind az alap.
   Hozzáfűzés


1 
10727. RCS hozzáfűzése


Belenéztem de a zenei alap az valami kegyetlen ócska szar. Ki volt az a botfülű szerencsétlen aki ezt összehányta egy wav editorral? Lecsapnám a fülét tőből. A szöveg még úgy elmegy, bár közhelyes meg műmájer de érdekesen van előadva. A kamerázás hát olyan amilyen. Legalább vágva van valamennyire. A kemény rapper srácnak én azt se hinném el hogy egy legyet agyon tudna csapni, valahogy olyan kisvárosi dagigyereknek tűnik.


1 


10717. Estevez atya értékelése : 6 pont


A zene az kurva jó, ütős, érezni a feszültséget és dühöt, amit közölni akarsz. Tetszik a disszonancia.

A kép: a szürke-szépia jelenetek jók, tetszenek, a többi az nyers, semmilyen, átlagos, nullás látványvilágú. Talán az életjelenetekből kellett volna több, azt végig vinni, valami kerek történetekkel.

A színes részeknél: fontos a jelmez, öltözék, akkor is ha egyszerű gyerek vagy, és önmagadat adod, valami rappos jelképes cucc nem ártott volna, több vagányság a megjelenésben. A színes felvételeket talán egy nagylátószöggel. A képekbe, vágásba több ötletet lehetett volna belevinni.
   Hozzáfűzés
10708. GLK értékelése : 3 pont


A zene az közel értékelhetetlen, konkrétan nem tudtam eldönteni, hogy ez most paródia, vagy sem ( élek a gyanúval, hogy sajnos komolyan gondolta az illető) így arra egy pontot adok. Tipikus székely favágó levágja a barátja kezét eset.
A szöveg az olyan, mintha egy tizenhárom éves srác három egység ganxta zoli és élete első vbk-ja után eldöntötte volna, hogy ő most gengszter lesz, mert rájött, hogy nagyobb esélye van arra, hogy füvet áruljon a sarkon, mint hogy űrhajós legyen. Technikailag nincs az előadásban szerintem nincs hiba- már amennyire a botfülemmel megállapítom - de komolyan, ezek a szövegek valami annyira műmájerek, hogy az előadójukról azt nem hiszem el, hogy a COD-ban képes meghúzni a ravaszt. Néha a kevesebb több.
A klip. . . most őszinte leszek, én amikor megláttam, hogy ki készítette, akkor már izzítottam a verbálláncfűrészt, de ez komoly kategóriákkal jobb, mint az eddigi Medvegy munkák, ( jó, ez nem akkora teljesítmény, ismerjük be) szóval egy négyest adok rá. Stílusában a kilencvenes évek gengszterrap-klipjeire emlékeztet, amiket már akkor kínosnak tartottam, amikor divatosak voltak. Átlagolva az egy hármast ér. Javaslom a csapatnak, erre a vonulatra álljanak rá, mert ugrásszerű a fejlődés.
   Hozzáfűzés


1