hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Szivárlány

Értékelj!Bejelentette: Mgeri

Szivárlány
Készítette: 

Tartalom: Kisfilm egy lányról, aki színt visz a szürke hétköznapokba. A kisfilm a Webcsillag Születik 2011 pályázatra készült.

Műfaj: videóklipp, vigjáték | Hossz: 3 | Pontátlag: 7.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


10651. Szergej értékelése : 7 pont


írták youtubeon, hogy másolás meg stb, mindenesetre sztem elég megindító, ahhoz képest, hogy sztem inkább művészfilmnek készült, mint vígjátéknak (amúgy utálom a művészfilmeket) ügyes ez az effektezés, gondolom adobe after effects, sztem ügyes munka, illik hozzá a zene is
   Hozzáfűzés


1 
10663. Szergej hozzáfűzése


szerintem egy művészfilmhez nem kell olyan sok tudás, én szívesebben látnék koreografált verekedéseket pl, autós üldözést, horrort, valami jóféle trillert, bár a mai szerkesztő programok egész lehetőségek tárházát nyújtják, manapság elég már egy jó kamera is, a többit szinte mind meglehet oldani utómunkával, én is hamarosan beruházok egy jóféle hd kamerára


10661. soma EDP hozzáfűzése


Tényleg, most olvasom. A vígjáték nem jutott volna eszembe róla Mostanság amúgy is minden amatőrfilmes művészkedik. Egyébként meg vannak jó művészfilmek is, csak nem feltétlen itt.


10658. Szergej hozzáfűzése


én nem mondtam, hoyg másolás, csak youtubeon írogatják kommentban, de akkor is jó lett


10655. Mgeri hozzáfűzése


Köszi az értékelést!

Nem másolás, még ha van is hasonló videó a pályázat oldalán. Az ötlet megszületése elött egy ilyen jellegű videót sem láttunk és még most sem találtam olyan filmet, ami pár vonásnál többen egyezett volna a miénkkel. Alapból mi értelme lenne úgy az egésznek ha lemásolnánk más munkáját?

Ez még messze van egy művészfilmtől és amúgy se szeretem a művészfilm kifejezést. . . Csak egy kis szösszenet.

Jól mondtad, after effects-el készültek az effektek.


1 


10650. soma EDP értékelése : 8 pont


Na ez nagyon jó lett! Itt-ott zavaróan ugrik a kép, pl: koldusnál. Meg hát - valljuk be - a történet kissé sablonos. De szerintem a maximális ki lett belőle hozva.
   Hozzáfűzés


1 
10654. Mgeri hozzáfűzése


Köszönjük szépen!


1 
1