hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Odaérek

Értékelj!Bejelentette: Peetii

Odaérek
Készítette:  Málik Péter 4MFilm Pictures

Tartalom: Egy fiú és egy lány kapcsolatának a vége

Műfaj: drama | Hossz: 6:30 | Pontátlag: 3.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


10370. Estevez atya értékelése : 2 pont


Tartalom: 0
Megvalósítás: 0
Agyonzenélés és zenével beszélés: -3.
Feleslegesen hosszú főcím: -1
Kamerakezelés: -3
Látvány, hangulat: 1
Szereplő lány szépsége: 10

Mi lenne, ha legközelebb filmet is csinálnátok a lányzó köré? Valamit aminek sztorija is van? Meg ilyenek. Mert a véletlenszerűen egymásután pakolt képek és alatta zene, az önmagában messze van attól.
   Hozzáfűzés


1 
10383. Estevez atya hozzáfűzése


Én is remélem, és sok sikert hozzá!


10382. Peetii hozzáfűzése


Köszönöm a kritikát, egyetértek veled majdnem minden pontban.
Túlzenélés azért volt, mert minden hangot amit lehet hallani a filmben utólag raktam rá, egyetlenegy kb 5-6 másodperces rész van ahol az eredeti hang van rajta, de az is pusztán az a hang amit a mikrofon vett fel

Tudom hogy a történetnek nincs olyan nagy tartalma, mondanivalója. . valószínűleg mint alkotó túlértékeltem. . túlságosan mélyre láttam abban amit itt a történet ahogy a film vezeti lesz nem adja át

A kamerakezeléshez, mint ahogy a hanghoz sem technika semmi nem volt csak egy állvány
Rengetegszer bemozog, néha idegesítően is, és amelyik jelenetet kiemelted abban tényleg nagyon idegesítő, hogy még egyszer a kamera le is esett és úgy húztam vissza. . . nem vettük fel újra a jelenetet, nem volt időnk rá hajnalban már.

Az hogy egy óra a gondolattól az utolsó képkockáig az kicsit túlzás volt, remélem azért te se gondoltad komolyan )
Nem látszik, de a gondolattól az utolsó képkockáig fél év telt el

Mégegyszer köszönöm a Kritikát, első filmként valóban tele van hibákkal, remélem a következő kisfilmem jobban fog tetszeni midnenkinek :


10381. Estevez atya hozzáfűzése


Crystal: nem te adtál sokat, én adtam keveset.


10380. Estevez atya hozzáfűzése


Elnézést a keménységért, sajnos eléggé tömeges lett a kevésbé jó filmek felhozatala.

Némi indoklás még.
A tartalom, végül is volt, csak ebben a formában nehezen jött át. Nem is tudom, talán börleszk stílus volt ez régen. Mutatja ezt a sok zene, a zenével beszélés, és az erőltetett feliratok. Ha ez iskolai feladat volt, hogy börleszk, némafilm elemeket használjatok, akkor az egy szerencsétlen eset.

Adtam a látványra pontot, mivel sok szép városi fény, neonok világítása nagyvárosi, vagy amerikai kisvárosi hangulatot adott a képeknek. Tetszett az életkép még a vízipipázó fiatalokkal.

A kamerakezelés azért csúszott mínuszba, mert nagyon szemet szúrt a kamera bemozgása az autó érkezésénél, nem tudta lekezelni.

Megvalósítás: a futást, szaladást sietséget nagyon sok jó (bevált és már-már sablonos, de mégis működő) elemmel lehetett volna dinamikussá tenni, de ehelyett ez zavaros katyvaszt kaptunk. Egyszerűen nem volt képi fantáziátok, nem ültetek le és gondoltátok át, kb 1 óra alatt születhetett az egész film az ötlettől az utolsó képkocka felvételéig.


10372. Crystalheart hozzáfűzése


Úgy tűnik, erősen túlpontoztam. Sebaj, tanulok.


1 


10351. Crystalheart értékelése : 4 pont


A címzene váltása elég fura. A sötét képekből alig látszik valami. A világos képpel váltakozva az elején pedig kimondottan szemet bántó hatást sikerült elérni, pláne, hogy minden egyes beszélő-váltásnál átkapcsol. A vágás másutt is olyan, mintha nagyon sebtiben kellett volna dolgozni, rossz helyen vannak és rosszul is néznek ki.

A szereplők mesterkéltek és élettelenek. A hangminőségről nem mondok semmit, nyilván megvoltak a technikai nehézségei.

Mindenesetre az egész kicsit olyan, mintha valami vicc lenne.

Az értékelésnél abból indulok ki, hogy ha ez novella lenne, mennyit adnék rá, mert eddig irodalmi oldalakon voltam járatos.
   Hozzáfűzés


1 
10361. Crystalheart hozzáfűzése


Erősen alulteljesítettem akkor, nem vagyok hozzászokva.


10359. RCS hozzáfűzése


3 pont az 5-ből nem olyan rossz elsőre ha belegondolsz, nem?


10357. Crystalheart hozzáfűzése


Na igen. Ezek szerint én türelmes voltam.

(Oké, ki kell tapasztalnom, mennyire szigorúak itt, aztán beállítom magam is arra a kritikai szintre. Anno a karcolat. hu-n kicsit szigorú voltam az elején, aztán meg feltöltöttem elsőre egy olyan novellát, amit 3 pontra értékeltek az 5-ből, na az égés volt. Utána persze csak 5 pontosaim jöttek, no de akkor is. )


10352. RCS hozzáfűzése


Én azt nem értem hogy miért kell 1 percig a nagy BÜDÖS SEMMIT bámulni: idióta intró videó, aztán meg 5000-szeres hangerővel beordít egy másik zene, hosszasan pörög a teljesen érdektelen stáblista fekete alapon a Premiere default fehér betűtipusával, ki nem szarja le hogy ki készítette meg kik szerepelnek benne már bocsánat, nem kéne inkább a végére tenni? Így aztán miután 1 perc eltelt és még semmit nem láttam, be is zártam a picsába. Rányomnék egy 1 pontot legszivesebben, de nem teszem mert maga a film ezek után nem igazán érdekel.


1 
1