hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

C.R.A.S.H. Werkfilm

Értékelj!Bejelentette: augusztus

C.R.A.S.H. Werkfilm
Készítette:  György Gábor & György László/Köszönet: SDP Galaxy Pictures

Tartalom: A CRASH című filmnek a készítéséről készült a werk. Közben megtudjuk, hogyan készült el film az elejétől a végéig.

Műfaj: WERK | Hossz: 5 | Pontátlag: 9.33 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


10355. OSSYNI értékelése : 8 pont


Mint werkfilm túlzásnak tartom értékelni.
Amúgy meg lehetett nézni, mint werkfilm megállja a helyét. Vector beállítását egy picit balra tettem volna, nem pont középre, és sokszor túl kontrasztos sötét a kép, egy kicsit több fényerő jobb lett volna.
Egyébként a filmre nagyon kíváncsi vagyok már, az se mai csirke
   Hozzáfűzés


1 
10374. RCS hozzáfűzése


Peeersze duma duma. El van rontva és kész a vak is látja. Na, csináld meg és küldd a frissített linket!


10371. augusztus hozzáfűzése


És lehet, hogy tényleg így volt Estevez!


10368. Estevez atya hozzáfűzése


Középre igazítás: a kék vászon, a nagy kékség megzavarta az operatőrt és ahhoz igazította a riportalanyt.


10360. OSSYNI hozzáfűzése


Werkekben is nagy a szórás.
Van az a legrosszabb típusú, amikor a rendező és a színészek beszélnek a kamerába, bevágják közben a kész filmből jeleneteket, és a riport meg arról szól szinte, hogy körbenyalják egymás seggét, hogy milyen jó volt ezzel és ezzel a rendezővel vagy színésszel dolgozni. És kb ennyi a GYÁRI dvd-n az extra. (siralmas)
Én azt mondom mit werk megállja a helyét, de már mint a vimeos címben van jegyezve -making of-, már nem. Pont amiatt amiket RCS is ír.


10358. RCS hozzáfűzése


Vector beállítása nagyon rossz lett, szerintem korrigáljátok utólagosan és tegyétek fel a videót újra. Ne hagyjátok meg így csúnyán. Szoktak még ilyen werkekbe jócskán tenni helyszíni hangos felvételeket, próbákból, éles felvételből, vagy ahogy a rendeztő osztja az instrukciókat, stb. Ezeket hiányoltam, sokkal érdekesebb lehetne, így nem nagyon fogja meg az embert. A szövegelések között tulajdonképpen semmit mondó vágóképek futnak zenére, nagyjából egy átlag néző számára ezek a részek teljesen érdektelenek és információszegények. Nem értékelem külön pontokkal mert ahogy Ossyni is mondta, nem az a műfaj amit érdemes besorolni 1-10-ig valahova. Ha nagyon muszáj lenne hogy mégis valamit mondjak, az 5-öt megadnám rá.


10356. augusztus hozzáfűzése


Igen, igen tudom eléggé sötét lett, de eredetiben pedig túl világos volt. Persze ez nem mentség, de nekünk így tetszett. KÖSZI AZ ÉRTÉKELÉST!


1 


10353. soma EDP értékelése : 10 pont


Bocs, elfogult vagyok, nem a munkáitokkal kapcsolatban, hanem a CRASH-el. Nem tudok belekötni a werkbe, de a film jöhetne már
   Hozzáfűzés


1 
10354. augusztus hozzáfűzése


Köszi az értékelést soma EDP! Ht, tényleg nagyon örülünk, hogy eddig két embernek sem volt kivetni valója. Sajnos az nagyon bizonytalan még, hogy mikor jön a kész film. MÉG EGYSZER KÖSZI!


1 


10347. Gerinc értékelése : 10 pont


Werkfilmnek jó, a vágás is jó és én úgy érzem hogy ettől most kell csinálnom valamit: vágnék vagy animációt csinálnék és többet már nem is mondok. Aki szereti a werkfilmeket annak szerintem tetszeni fog.
   Hozzáfűzés


1 
10348. augusztus hozzáfűzése


Köszi GERINC! Első werkfilmünk volt! Próbáltuk olyanra megcsinálni, amilyen például az HBO-n a Felvétel Indul! Még egyszer köszi az értékelést!


1 
1