hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Az őrangyal


Értékelj!Bejelentette: ATOMICMEDIATEAM

Az őrangyal
Készítette:  Mocsári Ádám, Pallagi Dávid, Orosz Tamás, Kovács Kálmán Atomic Media Team

Tartalom: A film egy srácról szól akire az égiek vigyáznak. Remélem valamilyen szinten elnyeri ez a kis film "mini film" a tetszéseteket!

Műfaj: Hero Film | Hossz: 1:59 | Pontátlag: 5.20 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


10300. Gerinc értékelése : 6 pont


Hát megértettem hogy rövid lesz, de hogy ennyire!!!!!!!!!! Ez még trail-ernek is elment volna. Bár azt is láttam. Hát amúgy az effectek jók voltak és így profi minden a zene is jó de mégiscsak. . .
   Hozzáfűzés
10293. JAKU értékelése : 5 pont


Sziasztok!
Még a múltkor láttam ennek a kisfilmnek a trail-erét, ami bár nem fényezték túlságosan engem megfogott.
Szerintem remekül összetákolt kis fél perc volt az, jó vágással, zenével, szép képpel, valamint számomra roppant érdekfeszítő történettel.
Meg is örültem mikor rátekintettem a halivud friss falatjaira és közötte már ott volt a endes film is, ám elszomorodtam, amikor ránéztem az időtartamra. Hát mit mondjak?! Két trailer egyben.
Pedig szerintem ebben a filmben, főleg a történetben annyi lehetőség volt, és még van is ha esetleg nem féltek vagy éppenséggel terveztek még vele valamit kezdeni egy kiegészítésben és vagy folytatásban.
Sajnos nem tudok rá többet mondani, mint amit a trailerre is elmondanék így kettő legyet ütve, egy csapásra. Szépnek szép, a színek rendben vannak, itt-ott főleg a vonat közeledténél a vágás gyengécske, valamint badarság hogy nem látni illetve hallani a vonat hangját, közeledtét ott a semmi közepén, valójában egy hídféleség alatt.
Mivel egészen új vagyok, és nincs túl sok jogom itt eget rengető kritikát írni, ezért első körben ennyi lenne.
Szerintem adott volt egy lehetőség érdekfeszítő történettel, de nem lett a megfelelő módon kihasználva.
Köszönöm, és további jó munkát!
   Hozzáfűzés
10291. Alex Nine értékelése : 4 pont


A szakmai munka rendben van. Teljes mértékben. A Beyond Black Mesa videót juttatta eszembe. Kamera, effektek a helyükön. Ellenben ez a történet rovására megy. Nagyon is. Kár érte, mert a trailerből még reménykedtem, hogy hú láthatunk egy tök jó teleeffektelt kis storyt. Vagyis story volt, de vajmi kevés. Kár érte
   Hozzáfűzés
10290. OSSYNI értékelése : 3 pont


Ékes példája az abszolút tutoriálfilmeknek.
Belemagyarázott történet. Holott csak kifejezetten effektmutogatás. Képileg szép, bár túl színes a lassítások átmenetével baj van, a kamerát ne a főszereplő vigye.
Meg ki az a suttyó aki nem vesz észre egy száguldó vonatot, mert nem öngyilkos akar lenni. . . ?Szóval szép de semmi több.
   Hozzáfűzés
10289. Nomax értékelése : 8 pont


Megnéztem tetszett, viszont odabiggyeszteném, hogy 1. rész. . . szerintem érdemes lenne folytatni, amúgy a videó nagyon jó a főcím passzol, csak a végén nem igazán talán más betűtípussal, amúgy vágásilag korrekt, kamera kezelés is rendben van. Amit még lehetett volna szebben megcsinálni, az a vonat előtt átmenős, ott nagyon látszik, hogy
incs ott. Ha lesz folytatás 8 pont)
   Hozzáfűzés


1