hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Memories

Értékelj!Bejelentette: szabod1027

Memories
Készítette:  Kotzcka Filmstudio

Tartalom: A kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium 2011-es diákhetére készítettük ezt a filmet. Több híres amerikai filmet is kiparodizálunk benne, köztük a Forrest Gump-ot, és a Hair-t is. A történet a diákelnökjelöltről szól, aki elmeséli mozgalmas életét a 70-es évek Amerikájában. Minden építő jellegű kritikát boldogan fogadok. A film két részletben van, a második rész linkje a videó leírásában található.

Műfaj: Vígjáték, paródia | Hossz: 18 | Pontátlag: 6.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


10095. Estevez atya értékelése : 7 pont


Óriási! A maga műfajában persze.
A sok-sok jelmez, az összemontírozott régi felvételek arról árulkodnak, hogy dolgoztatok vele, és összességében jó hangulatot árasztott.

Viszont tény, hogy túlzenéltétek, ebbe a hibába én is beleestem már, jópofa zene hatása alá kerültem.

A padon fekvő és felriadó hajléktalan tetszett benne a legjobban.
   Hozzáfűzés


1 
10098. szabod1027 hozzáfűzése


A úlzenélés ügyében szintén a forgatókönyv hiánya volt a ludas. Egyébként köszönöm a dicsérő szavakat .


1 


10089. Jonny 134 értékelése : 6 pont


Az első fele tetszett a második rész már kicsit kusza volt, azt elkapkodtátok szerintem. Kicsit hosszúra sikeredett a beetles koncert. . . a bud spenceres filmbevágást meg nem is értettem. . . Nekem nagyon hiányzott valami komoly esemény a végéről, amitől ilyen droid szintre került a főszereplő. mert az oké h vicces volt de lehangolt az hogy a főhős csak sodródott egyik buliból a másikba, egyik társaságról a másikra. . . gondolom ezt szimbólizálja a film elején a szélben sodródó papírfecni. . . mintha az emberek döntése nem is számítanának, mintha az élet csak abból állna hogy belekerülsz egy helyzetbe és ott azt teszed amit mondanak. Szóval szerintem ez a film nem lett befejezve, hiányzott a végéről a drámaiság ami ekkora változást okozott a főhősben. . . Másrészt ez a szavazz a negyedikre (vagy ilyesmi nem emléxem pontosab) ez olyan rossz. . . olyan mintha kilépne a film önmagából, ennek semmi köze sincs a történethez. . . . nem kapcsolódik. Összességében egész jó volt, csak jó lett volna ha van valami értelmes vége, meg mondanivalója. . .

Megjegyzés: ez az egyik leghosszabb stáblista amit valaha láttam amatőr alkotásban, respeckt, hogy ennyi embert meg tudtatok mozgatni.

   Hozzáfűzés


1 
10092. szabod1027 hozzáfűzése


Az igaz hogy a második része zavaros lett, de csak azért mer szűk 2 héten belül kellett megcsinálni az egészet, és a forgatókönyv csak a rock-os rész feléig volt megírva. A Bud Spenceres jelenhez kapcsolva: azt akartuk megcsinálni, hogy az emberek pogo-zni kezdtek a Beatles koncerten, és ezért voltak benne verekedős részek(Mortal Kombat, Rocky 4). A papírlapot testvérem készítette a Maya nevű 3d-s modellező programban, de hogy hogyan azt nem tudom, én nem értek hozzá .


10090. Jonny 134 hozzáfűzése


Apropó, a papírfecnit az elején, hogy csináltátok?


1 
1