hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A víz útja

Értékelj!Bejelentette: pihentagy

A víz útja
Készítette: 

Tartalom: Rövid ismeretterjesztő film a víz útjáról, dióhéjban. Megkértek, készítsek valamilyen filmet gyerekeknek a közelgő víz világnapi rendezvényre. Meglevő kirándulásaim és terepbejárásaim alatt készített snittjeimből állítottam össze. JVC GZ-MC500 masinával készültek.

Műfaj: ismeretterjesztő | Hossz: 11 | Pontátlag: 6.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


10029. OSSYNI értékelése : 6 pont


Nagyon alsó tagozatos a téma. De jó ez így összefoglalva egy kicsit. Kivitelezésre középszerű. És mindig pozitívan állok az ilyen mentsük meg a földet felhívásokra.
   Hozzáfűzés


1 
10041. OSSYNI hozzáfűzése


A víztakarékosság amúgy jó dolog, de pl, az, hogy kevesebbszer húzzam le a budit, vagy nem tudom, hogy hol spóroljon az ember a vízen, nem szoktam a csapot kitekerni tövig és szándékosan gonosz nézéssel és harsány nevetéssel nevetni mellette, hogy én gonosz ember vagyok és most elpusztítom a földet!


10038. pihentagy hozzáfűzése


Most kaptam egy levelet, hogy szeretnék levetíteni, egy víztakarékossággal kapcsolatos rendezvényen. Legalább haszna már volt neki
vagyis majd utána kiderül


10035. pihentagy hozzáfűzése


Az az igazság, hogy a csinálj már valami filmet gyerekeknek kérésre témában így egy ilyen összefoglalót sikerült kihozni.


1 


10025. niobie91 értékelése : 6 pont


Voltak benne egész jó beállítások. Néha azonban bizonytalannak éreztem az operatőrt. Minden esetre kevés ilyen film van fenn itt, talán nem is baj, hogy egy ilyen is felkerült ide. Érdekes, ismeretterjesztő, egyszer bőven belefért megnézni. Csak ilyen, dokujellegű filmeket készítetek?
   Hozzáfűzés


1 
10037. pihentagy hozzáfűzése


Nem tudom erre gondoltál-e, de a felvételek már meg voltak, mielőtt a filmről bármi szó esett volna. Ha tudatosan a filmhez vettem volna a snitteket, lehet másképp csináltam volna.
Ez ez agy ilyen jellegű film, ami készült, de ha akad arra méltó téma, akkor annak is neki kell állni megcsinálni. Nem zárkózok el az ilyesmitől.


1 
1