hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

The forgotten zone

Értékelj!

kép helye

Bejelentette: Supermedia Pictures

The forgotten zone
Készítette:  Szabó Márton Supermedia Pictures

Tartalom: Elkészült az új animációs kisfilmem. Továbbra is Lego szereplők és díszletek felhasználásával. A story: A közeljövőben, a város aljában lévő metrókba leküldenek egy szerelőcsoportot, majd nyomtalanul eltűnnek. A Gyors Reagálású Taktikai Osztagot küldik utánuk, hogy kiderítség mi folyik lent. A jól képzett kommandósaink hamar veszélybe kerülnek, és a kis rutinfeladat halálos küzdelemmé változik.

Műfaj: Animáció/Akció | Hossz: 5 | Pontátlag: 8.67 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


9216. quartz értékelése : 9 pont


Én nagyon bírtam és végig lebilincselő volt a film. A szinkron nagyon élvezhetetlen volt, de a cselekmény szerencsére elvonta a figyelmemet! Szuper volt a szubjektív nézet a végén (pont mint az eredeti film végén)! Látszik, hogy nagyon a képi világra mentél és rá nem foglalkoztál a karakterekkel. Összeségében egy ragyogó filmet láttam, jól kivitelezve, nem unatkoztam és izgultam is! Szuper! Le a kalappal! :-) (Csak a hang miatt nem adtam max. pontot!)
   Hozzáfűzés
8897. Pákozdi Attila értékelése : 10 pont


Kezdeném azzal, hogy egy helyen látszik a készítő újlenyomata. . .
Nézd, én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy le a kalappal. . . ha csak azt veszem, hogy hányszor kellett exponálnod. Egy kicsi ide-oda ugrált néha a kép, de ezt még passzolt is a filmhez, nem zökkentett ki a cselekményből.
Én a megvalósítás miatt adtam a maximumot. Gratulálok szép munka volt. Nem nagyon találtam benne kivetnivalót.
További sok sikert!
   Hozzáfűzés
8867. Adam Makk értékelése : 8 pont


Ez jó. A közelmúltban ez az egyetlen munka amit végig bírtam nézni. Én magam nagyon nagy Lego Fan vagyok, és 10 éves korom óta csinálok Lego filmeket, úgyhogy látom benne a potenciált. Látom, értitek hogy hány frame kell egy mozgáshoz, a járások azok nagyon jók. Eddig akik itt lego filmet csináltak azok kb 20 képkockát használtak egy lépéshez. Most szólj hozzá. A lövések is jók, izgalmas a cselekmény. A Doom zenéje jó választás volt. Az FPS jelenet lehetett volna hoszabb, és gyorsabb is, meg játszódhatott volna nagyobb terepen. De tetszett. Egy nagyobb bajom volt. A szinkronnal. A hang minősége az néhol boorzalmas, néhol tűrhető. Meg a szövegek is lehettek volna ötletesebbek, pl mikor az egyik csávó kinyúvad, akkor a másik csak úgy érzelem mentesen odanyögi hogy: Meghalt. Szerintem ott semmit sem kellet volna mondania, egy közeli a fejére ahogy gyorsan zoomol rá, az még hatásosabb lett volna, főleg a kicseréled egy szomorú lego fejre. Vagy adsz értelmet a mondanivalónak, vagy akkor hanyagold, mert itt minden kiderűlt a cselekményből. Nem láttam értelmét a beszédnek. Szóval úgy értem, hogy maga a story struktúra. Először be lehetett volna mutatni a szereplőket, és ötletes párbeszédekkel már a néző egyből rájön hogy milyen kapcsolatban álnak, ki utál kit, kik haverok, milyen a kapcsolatuk a főnökkel stb. . . Tulajdonképpen mos hogy így belegondolok ez volt a Doom elején is. Ott egész jól bemutatták a charactereket. Nem kell sok téma, csak lehetne szó mondjuk az egyik figura csajáról aki otthon van, és közben gyerekel születik, akkor a másik figura fekéjéről, vagy egy új kocsiról amit egy újságban látott, és megveszi ha vége a bevetésnek és hazamehet. Íly módon a nézőnek lesz egy perspektívája a szereplőkről, és sajnálja őket hogyha esetleg meghalnak, vagy felzabálja őket egy zombi. Ha igazán durva dolgokat akarsz kihozni a Legobol akkor azt az érzelmeknél kered. Mozgásokat már ismerjük. Tudjuk hogy mennyire limitált egy lego figura mozgatása, tehát semmi meglepő nem lesz benn. nem azért mondom, amit te csináltál az baromi jó. Arról beszélek, hogy az lenne a nagy szám, ha érzelmeket tudnál kifejezni, személyiséget tudnál addni a műanyag bábuknak. Sok lehetőség van rá. Hiszen lehet vátogatni a fejüket. Szóval, próbáld meg. Ha sikerűl elérned, tuti nagy sikered lesz. Hajrá.
   Hozzáfűzés


1 
8870. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Nagyon köszönöm az építő jellegű véleményedet, legközelebb hasznát fogom venni amiket mondtál a storyval kapcsolatban.


8869. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Nagyon köszönöm az építő jellegű véleményedet, legközelebb hasznát fogom venni amiket mondtál a storyval kapcsolatban.


1 


8779. Stelios88 értékelése : 9 pont


Csúcs lett!Hatalmas munka lehetett benne!De nagyon megérte!Clint Mansell Doom Soundtrackje pedig nagyon üt!Remekül ment a jelenetekhez!A first person shooter rész is hatalmas!Az is tisztelgés a Doom előtt gondolom!Öszeségében nagyon hangulatos, akciódús filmet raktál össze!Gratulálok!Stílusában remek!
   Hozzáfűzés


1 
8787. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Nagyon szépen köszönöm, igen a doom film és játék egy kicsit inspirált, márcsak azért mert nagyon jó zenéje van és gondoltam felhasználom a filmemben.


1 


8770. OSSYNI értékelése : 8 pont


Ez már igen, apróbb hibák még mindig vannak, de már érthető, szerethető!
Nem tudom véletlen e, a végén a néger zombi a holtak földjéről karaktert véltem felismerni, bár lehet, hogy csak belemagyarázom

http://www. soundonsight. org/wp-content/uploads/2009/10/land_of_the_dead1. jpg
   Hozzáfűzés


1 
8772. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Köszönöm! Csak úgy összedobtam azt a zombit, nem a holtak földjéből van


1 


8767. syntaxfilms értékelése : 8 pont


Még mindig nem jön be ez a stílus, de milyen piszlicsáré munka lehet ez, te jó ég, és ezért le a kalappal. Se türelmem, se tehetségem nem lenne ehhez. Ja, és ez az első ilyen lego film, amit meg tudtam nézni, amiért külön gratulálok. Jó munka.
   Hozzáfűzés


1