hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Lego Western Gunfight

Értékelj!

kép helye

Bejelentette: attila558

Lego Western Gunfight
Készítette:  Juhász Attila

Tartalom: Életem első legofilmje.

Műfaj: Akció | Hossz: 56 | Pontátlag: 3.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


8663. Adam Makk értékelése : 2 pont


Bocs skacok, de ez nem üti meg a mércét, semmilyen szempontból. Először is, túl lassú az egész, és akadós. Próbáljátok meg az időzítést jobban beosztani. Tudni kell hogy egy akció mennyi frame-t vesz igénybe stb. . Én imádom a lego-t. A 3d animació előtt 12 éves korom óta lego filmeket csináltam, majd gyurma, majd rajzfilm, majd animációs. De ilyen hibákat még nem nagyon láttam. Tele van árnyékolási gondokkal, meg a camera állandóan bemozdúl. Ha stop motion-t csináltok akkor próbáljátok meg a camera svenkelést hanyagolni, mert azon baromira el lehet vérezni. Nem tudjátok kiszámolni hogy mennyi képkocka kell a camerának. Inkább maradjon egy helyben. Hát kb, ennyi. Még van hova fejlődni, de csak előre.
   Hozzáfűzés
8652. Supermedia Pictures értékelése : 3 pont


Nagyon régóta csinálok hasonló Lego filmeket, de ez az ultra amatőr kategória. 3 pont az igyekezetért.
   Hozzáfűzés


1 
8655. attila558 hozzáfűzése


Igen, tudom hogy nem lett jó. De nézdd meg a következő filmemet ( Robin a titkos ügynök episode 1. ) Annnak sokkal jobb a képminősége/animációja/története.


1 


8487. syntaxfilms értékelése : 6 pont


Lehet, hogy én néztem el valamit, de youtube-on egy 1 perces trailer van csak. Nos, én nem tudnék ilyet csinálni, az biztos, más kérdés, hogy nem is akarnék, mert az ilyen munkák egyáltalán nem fognak meg. De azt elismerem, hogy macera lehet, és aki erre vevő, azt ez nagyon értékelni fogja.
   Hozzáfűzés


1