sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Valaki figyel

Értékelj!Bejelentette: xperhz

Valaki figyel
Készítette:  xperhz

Tartalom: Egy napsütéses délután a férfi nincs egyedül. Aztán mikor találkozik a nővel és nem sokkal később egy motelszobában kötnek ki, kiderül hogy nem lehet minden olyan egyszerű...

Műfaj: thriller | Hossz: 7 | Pontátlag: 8.14 | Ennyi értékelésből: 7


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


8372. dankas értékelése : 10 pont


a történet kiváló
a megvalósítás kiváló
a színész, színésznő kiválóan játszott!!!
minden nagyon szép!!
bár én lehet valami titokzatosabb címet adtam volna!!
a történet kicsit ilyen Tökrök1-2 be ütése van!!
   Hozzáfűzés
8297. OSSYNI értékelése : 6 pont


xperhz, Te nem akarod az istenért sem elmagyarázni rendesen egy filmet

Csavar, mindig ezt kapjuk tőled.

Spoiler! (ez jó kis szár szöveg ebben a topicban)
Ha valakinek nem jött volna le a KOMORNYIK A GYILKOS!

Na de komolyra fordítva a szót!
Több féle elgondolásban is el lehet gondolni a filmet ami nekem nem tetszik.
1, a srác gyilkos csak nem emlékszik, hogy már valakit ölt, és ez egy leleplező csapat a nő és tükör mögötti férfi. Álca, hogy lépre csalják.

2, a srác őrült és a saját énjét látja a tükörben aki közben figyeli (saját magát) és ezt élvezi. Lehet hogy gyilkos lehet hogy nem. . .

3, megfigyelik a főhőst mert gyilkos elmebeteg ellentben vér tapad a kezéhez nem tudni miért a végén összetöri a tükröt ezért véres a keze, előre látja?

4 mindenkit gyilkol, megkapja a nőt(nőket) de nem emlékszik rá és a gyilkos énje öli a nőket aki a tükör mögött hiszi magát, és a végén ezt szinbólikusan összetöri de akkor ezt a nőt nem ölte meg. . .
ellentben más nőt előtte ölt?


Na ezért nem tetszett.
Kivitelezés közepes.
A hang sokat dob rajta.
   Hozzáfűzés


1 
8299. OSSYNI hozzáfűzése


ja még valami -Gépész


1 


8180. niobie91 értékelése : 9 pont


Na én ezen nagyon jól szórakoztam. Elgondolkodtató befejezés, még többféleképp is tudtam értelmezni, de lehet én vagyok komplex nagyon Jó kameramunka, vágás, és a színészi játék is tetszett. A szeretkezős jelenetből két percet ha lefaragtatok volna, menne a maxpont. De így is szuper.
   Hozzáfűzés
8127. Podi értékelése : 7 pont


Gondolom szeretitek a picit elvont dolgokat lásd: Alternatív rekviem. Ami tegyük hozzá, szerintem ennél toronymagasan jobb volt. Szerintem ágyjelenetet K**va nehéz forgatni. Csukott szájjal csókolózás, nem nagyon megy. Én kétféle bevált dolgot tudnék mondani. Az egyik a közeli nagyon lágy képek, érzéki csókok finom érintések, a máik a gyere szétszedlek, erős vad csókok, nagyon akarlak, gyorsabb vágással.
Az itt láthatót egyikbe sem tudnám sorolni, valahogy nem tetszett. Feltételezem egyáltalán nem a lány-fiú hibája. Inkább rendezői hiba.
A fények nagyon jók, és a közelik szépek. Szeretem őket. A vágás nagyon tetszett legtöbb helyen. A színezés is jó, de nem értem az utcait miért hagytátok nyersen. . . . .
A tükörben figyelő arc nagyon jó. A történet sem rossz.
Nálam csak az ágy jelenet miatt bukik, ami a fim 70%-a.
De mindenképpen igényes munka!!! Ez fontos! Főleg itt.
   Hozzáfűzés


1 
8143. xperhz hozzáfűzése


köszönöm mindegyikőtöknek az értékelést!
figyelek, és legközelebbre már (remélhetőleg) tanulok a saját hibáimból. az erotikus rész valóban olyan lett amilyen, és erről valóban nem a szereplők tehetnek.

azért az erőltetettségeihez és a túlzott kapkodásból adódó hiányosságaihoz képest örülök, hogy átjött nektek a film hangulata valamennyire. . .


1 


8125. syntaxfilms értékelése : 10 pont


Szerintem ez a film úgy jó, ahogy van. Pokoli erős hét perc, nem akarok benne hibát találni, mert végig hiteles és feszült volt számomra. A készítők tartják a jó színvonalat a filmkészítés során, sőt ezt még meg is fejelték szerintem. Csak elismerő szavakat tudok mondani. Gratulálok!
   Hozzáfűzés
8124. Stelios88 értékelése : 8 pont


Igazság szerint hasonlóképp vélekedek én is. Az elején nagyon hangulatosan indított a film. Aztán jött a találkozás. Ott igazság szerint, mikor egymásra néztek, mosolyogtak, azt hittem kapásból, hogy ezek ismerik egymást. Picit erőltetett volt a reakciójuk, így félreértelmezhető is. Aztán csak lestem, mikor kiderült, hogy egyáltalán nem ismerik egymást. Mondjuk én nem akadtam fenn azon, hogy a következő jelenetben már az ágyba tartanak. A lányon látszott, hogy könnyűvérű, a srácon meg, hogy szereti az ilyesmit. Viszont az ágyjelenet tényleg picit hosszúra sikeredett. Már vártam, hogy történjen valami más is. De az sem volt vészes. A film pedig rövid, de ez egyáltalán nem baj. Nem attól lesz jobb, ha hosszabb. Plusz valószínűleg ennyire volt idejük az alkotóknak. Van ez így. És a fene tudja, hogy milyen sztori állít egy amatőr rendezőt komoly kihívás elé. Mivel ez egy olyan sztori, ahol a hangulat számít a leginkább. . . . azt pedig eltaláltátok. Amit Tom írt, hogy lerágott csont, azzal én nem értek egyet. Hisz ha most körbenézünk akár a nagy mozifilmek területén, vagy az amatőr filmek részlegen, bizony nem nagyon találunk már eredeti sztorit.
A vége viszont nekem azért nem tetszett, mert egyszerűen nem értettem elsőre.
SPOILER

Ugye a végén elsőnek kiderül az, hogy figyelik, és figyelték mindvégig. Rendben van. Aztán egyszer csak a tükrön megjelenik egy elmosódott női alak. Na itt már nem értettem hogy mi van. Majd az ordítás. . . .
Őszintén megmondom, hogy csak néztem, hogy mi van?

Na de összességében egy nagyon hangulatos kis filmet láthattunk tőletek, igényes megvalósítással. És hát mint tudjuk, mindenhol, és mindenben vannak hibák, így ezért nem fogok sok pontot levonni.
Csak így tovább!
   Hozzáfűzés


1 
8274. Levier hozzáfűzése


Azért a csaj, be volt valamibe avatva ( számomra ez derül ki ). . És ha én mentem volna ott, és feltette volna nekem a nagy kérdést, hogy megyünk ? ( Hát nem is tudom :-D )


8273. Levier hozzáfűzése


Azért a csaj, be volt valamibe avatva ( számomra ez derül ki ). . És ha én mentem volna ott, és feltette volna nekem a nagy kérdést, hogy megyünk ? ( Hát nem is tudom :-D )


1 


8123. Tom Levantine értékelése : 7 pont


Spoiler!A film még el is megyeget, de a vége szörnyen el van cseszve, és persze szörnyen ódivatú. Kicsit lejárt lemez, hogy a néző egy üvöltést hall, majd nem lát semmit. Főleg azért, mert senkiről nem tudunk semmit. Tehát hiányos a sztori. De sunyi módon még kereknek is tűnik első látásra.


A szex(?)jelenet nagyon el lett húzva. Tök baromság ennyit nyújtani rajta, bár nagyobb baromság húzni vele az időt. Elég szomorú, hogy a film tartalmasabb része csak ennyiből áll. Cigizés, fénykép, séta, fénykép, csók, tapi, csók, tapi, megdöbbenés, halál, . . . pénzünk visszakérése a jegypénztárnál. . . eladó lincselése. . . mozi felgyújtása. . . romok besózása. Ez utóbbiak csak a film vége után természetesen.


Az is érdekelt volna, hogy mi a fenét mondhat a csajszi a srácnak 2 másodperc alatt, amitől elindulnak szexelni?!

-Szia! Tetszel. Dugunk?
-Oké, menjünk.


Ha ezektől eltekintünk, még ott van, hogy túl rövid a sztori. Egy ilyen film nem nagyon állít komolyabb megpróbáltatás elé egy amatőr rendezőt, tekintettel a történet egyszerűségére, hosszára és a hétköznapi mivoltára, plusz a lerágott csontocskára.


Ha már a lerágott csontot is hozzáírtam reflexből, megjegyezném, hogy nagyon ismerős nekem ez a szitu. Bár ez annyira nem is probléma, mert nem emlékszem, hol láttam hasonlót, így nem tudok jelenetlopást is kiabálni. Amatőr szemmel viszont annyira nem gáz, elvégre az ilyen kis filmekből is tanulunk, akár saját a sztori, akár nem.


Mindezek ellenére az összkép nagyon jó. Nézhetőbb volt nem egy amatőr filmnél. Javasolt ezzel a műfajjal tovább foglalkozni, mert tagadhatatlanul jó a hangulata a filmnek.
   Hozzáfűzés


1