hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Leszámolás 2

Értékelj!Bejelentette: Supermedia Pictures

Leszámolás 2
Készítette:  Szabó Márton Super Media Pictures

Tartalom: Az amatőr animációs filmem 2. része. A történet röviden: A helyi maffia elrabol egy bombát, melyen 24 órás időzítő van. A rendőrség a legjobb emberét és az előző részben megismert kábítószer kartelt bízza meg a feladatra, hogy keressék meg és hatástalanítsák a bombát. Két főhősünk a vártnál nagyobb ellenállásba ütköznek, és a maffia telephelyén megtörténik a végső leszánmolás.

Műfaj: Animáció (stop motion) | Hossz: 3 | Pontátlag: 7.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


6841. player értékelése : 6 pont


Egyértelműen látszik a fejlődés az előzőhöz képest ami jól van így. A mozgás rendben volt, még lehet majd finomítani. (Látom nagyon bírod a B-13-t)
A szaltóhoz pedig csak gratulálni tudok, DE hogy előtte egy lépcsőn megy fel a csávó a falra, Wall-run helyett az nincs jól
   Hozzáfűzés
6839. Mgeri értékelése : 8 pont


Szerintem jó, volt, de lehetett volna jobb is. Pl. tök zavart, hogy csíkozódik a kép, meg néha csak úgy átváltott a zene egy másikra.
   Hozzáfűzés


1 
6918. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Kösz!
A kép csíkózódásával nem tudtam mit kezdeni, a szoftver amit használtam (Cyberlink Power Director 7) egyszerűen így exportálta ki a videót.


1 
1