hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Az Idő Játéka





Értékelj!

kép helye

Bejelentette: Axe3l

Az Idő Játéka
Készítette:  Elekes Pál Attila, Hajdu Áron Árpa Studio

Tartalom: O.K. filmszemlére készült animációs film. Két játékkatona egy radioaktív meteort fog meg, és elkezdenek utazni az időbe miatta. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=_vuJSaojsk0&feature=related

Műfaj: Animációs Film | Hossz: 8:37 | Pontátlag: 4.00 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek





<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


6983. Hacker értékelése : 3 pont


Allig értettem valamit. Ez valami stop motion film nem? Lassúk a képkockák (milyen programot használtatok?) szar a hang.
   Hozzáfűzés




6802. RCS értékelése : 5 pont


Pont olyan volt mint amikor két gyerek leül pl. az oviban és játszanak. Mintha csak azt néztem volna. Véget nem érő cselekmény, különösebb fordulatok nélkül, ide megyek-oda megyek, stb A végén meg kiderül hogy tényleg két srác játszott. Végülis nem volt rossz, de nagyon sokszor beletekergettem mert unalmasnak találtam, aztán egyszer csak a végére értem.
   Hozzáfűzés




6801. Adam Makk értékelése : 5 pont


Hát, tényleg eléggé szemet szúró hibák vannak, amit ki lehetett volna javítaní egyszerű dolgokkal, pl: más kameraszög, más bevilágítás, kicsit erősebb hangalámondás, nem ilyen magolós. Az animáció. Hát az időzítések azok szörnyűek. Néhol lassan mozog, néhol akad, az ember szeme beleőrűl. A képre rápakolt effectek is eléggé nyenge hatást érnek el, mert túl erőteljes a színeik, és most leginkább a tűzre, robbanásra gondolok, tehát túl erőteljesek a színek, a héttérhez képest. Mintha egy matrica lenne. Ha screen key-t használtok, akkor baromi sokat kell a bevilágítással foglalkozni, hogy megtaláljátok az egyensúlyt a háttér, és az effect között. A hangeffectekkel nem volt különösebb baj, de a hangalámondás, az rettenetes. Színészkedjetek többet, és sokszor próbáljátok el mire élesben veszitek fel, mert szerintem most, egyszer átolvastátok, és mikrofon előtt olvastátok bizonytalanúl. Még vissza az animációhoz. Rajzoljatok kökeményen, mert minden animációnak az alapja egy rajz. Ha 2d-ben átlátod az eseményt, akkor térben is sokkal egyszerűbb. Ezt komolyan mondom. Aki animációval foglalkozik, annak úgy kell tudni rajzolnia, mint az állat. Főleg ha te rendezed, mert sok beszéd helyett egy két rajzal el tudod mesélni a story-t. Meg neked is jól kell értelmezni dolgokat, mert ha van egy jelenet, és a stáb rajzol neked egy 65 frame-ből álló storyboardot, és közben meséli a dolgokat hozzá, akkor egy jó rendezőnek a fejében már össze kell hogy áljon a teljes jelenet, és akkor te a fejedbe már tudod alakítgatni, hogy mi jó, mi nem, és aztán, te megintcsak rajzal, és egy kis beszéddel ki tudod javítaní, és meggyőzni a többieket, hogy így a jobb. Ez most 5 pont, a lelkesedésért, ami baromi sokat számít. Ebben az esetben többet számít a lelkesedés megtartása, mint a kritizálás, mert ha ezt most valóban pontoznám, akkor ez sajnos 2 pont alig lenne. Így viszont a hibákról is beszéltem, és remélhetőleg a lelkesedésetek megmaradt. Szóval hajrá. Drukkolok.
   Hozzáfűzés




6799. PaLiii értékelése : 5 pont


tisztában vagyunk azzal a ténnyleg h nem a legjobb film. Sajnos nincsennek hiper szuper cuccaink hozzá és ami van azzal gazdálgodtunk. Az én gépemen pl elég nehézkesen ment a vágás néhol. A kamerám se mai technológiás. Most kezdtük el még csak ezt a filmes dolgot. Próbálkozunk de tényleg! Sajnálom h nem lett egy hihetetlenül nagy film de ennyire tellett tőlünk :\ én folyamatosan bújom a könyveket neten is nézek utánna dolgoknak és majd késöbb alakulni fognak a dolgok. Azért köszi h megnéztétek és szavaztatok : )
   Hozzáfűzés


1 
6800. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Nem tudtam hogy az első próbálkozásotok, csak elmondtam a véleményemet és hogy mire lehetne jobban odafigyelni.


1 


6797. Supermedia Pictures értékelése : 3 pont


Nekem nem tetszett annyira, főleg az idióta hibák miatt. Már a film eleje teljesen amatőr érzést nyújtott.
A film tele van hibákkal.
Érthetetlen miért ilyen rossz a minőség, a megvilágítás förtelmes. Az animációval különösebb gondok nincsenek, de néhol túl lassú és nem elég részletes. A vágás is teljesen amatőr hát ez van.


A 3 pontot az igyekezetért, és a belefektetett munkáért kapjátok, de ez messze nem jó film.

Figyeljetek oda a dolgokra, foglalkozzatok többet az animálással és lehet még összehozni egy jobb filmet. Hajrá!
   Hozzáfűzés


1 
6798. Tom Levantine hozzáfűzése


Ez amatőr, az amatőr. Mit vártál?


1 


6792. Sneer értékelése : 3 pont


Szokatlan, furcsa, 4 perctől pörgettem. Talán más téma jobban összejön.
   Hozzáfűzés


1