hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A Véletlen


Értékelj!

kép helye

Bejelentette: LeNNox

A Véletlen
Készítette:  Varga Ákos Elekes Pictures

Tartalom: Egy boldog párról szól a klip, akik boldogok és örülnek az együtt létnek, viszont egy véletlen dolog mindent megváltoztat.

Műfaj: videoklip, dráma | Hossz: 5 | Pontátlag: 3.71 | Ennyi értékelésből: 7


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


7751. Stelios88 értékelése : 3 pont


Nos. A film semmit nem váltott ki belőlem. Értem persze, mit akartatok. . . . csak. Bennem tényleg annyi maradt meg, hogy csinos a lány. Szerintem legközelebb akár ezt a sztorit is készítsétek el újra. Picit foglalkozzatok vele többet. Párbeszédek is lehetnének benne. Az is erősítené a két szereplő közti szerelmet. Megismerhetnénk őket.
Hajrá!Sok sikert a további munkákhoz!
   Hozzáfűzés
7748. zone értékelése : 3 pont


Gondolom mindenkinek feltűnt hogy ennek a filmnek se eleje se vége. Első filmnek jó de azon kívül nagyon igénytelen minden szempontból. Nincs mit rajta szépíteni.
   Hozzáfűzés
7747. syntaxfilms értékelése : 5 pont


Négy percben ez hangulatos. Sok a hiba benne, de mégis magával tudott ragadni. A szerelmet - ez tény - jobban be kell mutatni. A pontszám bátorítás, és össze nem egyeztethető a kabátért kapott hatossal.
   Hozzáfűzés
6558. Jack Bauer értékelése : 4 pont


Hát, a srác arcán kb. annyi érzelem volt, amikor megöllete a lányt, mintha egy zsák krumplit szorongatott volna. Miért vártatok eze után csókot?!
A történet teljesen életszerűtlen - szinte minden elemében. A bűncselekmény helyszíne lehetetlen. A cselekedetek- nem sikerül elvenni a reklámszatyrot, oszt mindenki vigyorog a másikra, mint Horthy lova a rohadt tökre - nem életszerű. . . Kérdés:miért lövi le, ott, akkor. Ja, meg még a leghülyébb sem western- hősözik az utcán a zsebéből kilógó stukkerrel.

Egyébként mobiltelefonhoz képest elég jóra sikeredett a kamerakezelés. A lány tényleg bájos volt.
   Hozzáfűzés


1 
6559. Jack Bauer hozzáfűzése


Mármint megölelte. . .


1 


6546. Max payne értékelése : 4 pont


Én is csókot vártam ami nem történt meg a filmben!
A lány pedig csinos volt!
Kezdő filmnek nem rossz majd beletanultok!
A film vége is elég érthetetlen volt számomra, hogy miért kellett lelőnie de mondjuk manapság minden hülyeség miatt ölnek az emberek!
4 pont.
   Hozzáfűzés
6530. OSSYNI értékelése : 3 pont


Egyet kell értenem Redix-el szinte mindenben, szóval nem írom le ugyanazt.
Ha megfilmeztek és nincs smaci akkor ne szerelmi hanem egyértelműen baráti kapcsolatot mutassatok, mert ez így halvány. (Egy smaciba meg még nem halt bele senki, kivétel az a aids-es ember aki vérző szájjal csókolózott )

És mitől véletlen ez számomra teljesen érthetetlen, hoiszen itt eléggé szándékos emberölési kísérletet látunk, szal nagyon bukta az egész.
Még egy dolog, jó lett volna egy kis párhuzamot húzni a hógolyózás és a lelövés között, mondjuk amikor dobja a hógolyót a kiscsajt akkor lövik le.

A zene indokolatlanul túl érzelmes.
   Hozzáfűzés


1 
6539. LeNNox hozzáfűzése


Na igen csók tényleg jobb lett volna, de nem igen lehetett az sajnos.
A véletlen a klipben az, hogy az egész rablás\gyilkosság nem történt volna meg, ha az a véletlen sms nem jön.
A hógolyós ötlet nagyon jó, csak nekem az egész így volt már a fejemben és így akartam megcsinálni.
A zene meg kinek tetszik, kinek nem.


6532. OSSYNI hozzáfűzése


az, adná a jó isten, hogy az én filmemben nem érzelmesen csókolózna valaki. . . repülne mint a a. . aa akármi!


6531. RCS hozzáfűzése


Színházi csók.


1 


6524. Redix értékelése : 4 pont


A történet átlagosnak mondható, ezzel nincs is semmi baj, DE!
Az érzelmi kifejezésekhez ennél több kell. Több helyszín, boldog pillanatok, apró dolgok amiknél látszik, hogy szeretik egymást! Az hogy sétáltak még az sem lenne rossz, ha azt szép romantikus környezetben tették volna meg. Mivel itt a nagy drámát akartátok előkészíteni, ezért a boldogságot a szeretetett sokkal jobban ki kellett volna hangsúlyozni, hogy utána megdöbbentő legyen a vége, és átérezzük a dolgot.
Ráadásul volt ott egy arcra puszi is amit kétlek, hogy a szerelmesek oda adnának egymásnak. . . egy gyengéd csók jobb lett volna.
Más részt a vége. Nem igazán láttam, hogy a rabló mit akart elrabolni, egy szatyrot? Még ez bele is fér, egye fene, de mért kellett lelőnie?? Ez durva és indokolatlan. Inkább az lett volna a vége, hogy a lány kikerül az útra és elütik a rabló miatt, ez drámaibb lett volna és jobb is. A rabló meg eliszkolt volna, mivel ő nem akarta ezt és megije.
Másrészről a színészi munka is kevés volt, nem tudtam átérezni a dolgot. Az operatőri munka sem volt a toppon.
De látva, hogy fiatalok vagytok, ezért a pontozással nem leszek túl szigorú. Legközelebb jobban gondoljátok végig mit akartok és mi lenne hatásos. . . egy kicsit elkapkodotnak és átgondolatlannak tűnik.
   Hozzáfűzés


1 
6529. Redix hozzáfűzése


De a zene az tetszett.


6525. LeNNox hozzáfűzése


Köszi a kritikát! Az egész boldogság dologgal egyetértek, mert igazából a szereplők a való életben nem járnak és egy gyengéd csók sem jött volna ki.
A vége meg. . . valójában sztem a mai világ már csak ilyen, egy bünöző a leghülyébb dolgokért képes ölni, nem érdekli, hogy mi az. Csak az övé legyen bármi áron.
A színészi munkával igazad van. És igen. . . az operatőrö munka tényleg nagyon rossz, mivel nekem nincs még kamerám, ezt telefonnal vettem, ami digikamera minőségben vesz fel és sajnos nemtudom megoldani a
em remegést.
Köszi a tanácsokat! )


1 
1