hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Ex-Noise - Blue Cold Fire

Értékelj!Bejelentette: Gotshi

Ex-Noise - Blue Cold Fire
Készítette:  Szöllőskei Balázs, Túri Zoltán Gaiden Effects

Tartalom: Az Ex-Noise zenekar Blue Cold Fire című számára készült bemutatkozó videóklipje. Készítői kommentár: A forgatás 2007 őszén történt, így a nyers felvételek minősége kicsit gyengébbek a ma elvárt színvonalnál.

Műfaj: videóklip | Hossz: 5 | Pontátlag: 6.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


6460. Halivud Estevez értékelése : 7 pont


Hang nélkül néztem, mert alszik a gyerek.

Nekem tetszik a két különböző színezés, jól adja a két külön szálat: zenekar - történet. Még a homály is tetszik, olyan mint valami régi celluloid amatőr felvétel.

Általában a klipeknél a zenekar amatőr tagjai, kifejezéstelen arcai, jellegtelen mozgással, megjelenéssel aláássák még a legprofibb videókészítő munkáit is. Sajnos itt is.

A sztori rész: nem jött át miről szól.
   Hozzáfűzés
6419. OSSYNI értékelése : 6 pont


Az egyik arc olyan ismerős. . .
Nem egy újságíró véletlenül???

Hiába a sok belefeccölt vfx energia, nekem őszinte leszek valamiért nem tetszik a klip. Talán nagy lapáttal rátesz a zene, hogy messze nem stílusom, így emiatt lehúzni se szeretném a munkádat, munkátokat.
A sztoris és a zenélős résznél valahogy túl nagy a képi váltás ellentét, egyszer nagyon tavaszos nyár, egyszer meg nagyon kora-téli a hangulat. Ezek váltakozása valahogy nem volt nyerő ötlet, főleg, hogy a végén a kettő összefut vagy ha nem is nyerő ötlet valahogy engem ebben a formában zavart.
A képminőség valóban nagyon homályos, szinte bántja a szememet a dof és az utómunka során rátett blur kontra fényelés/filterezés + kevés kontraszt.

A másik ami igazából még sokat levon a hátterekben lévő reklámtáblák ki nem retusálása, személyautó rendszámtábla bemutatása.
Tudom, hogy ennél többre is képesek vagytok!
   Hozzáfűzés


1 
6464. Echte hozzáfűzése


Hát igen, a nektek is feltűnő sajtóvadász úr szerezte a Sajtóvadászat zenéjét (ahogy jelen dalocskát is)!


6447. OSSYNI hozzáfűzése


Igen, nem adna többet már a klip ha még többet bíbelődnél vele. Ez olyan nagy kő a szívről effektus. . . ismerős. . .


6434. Gotshi hozzáfűzése


Köszönöm a véleményt. A két különböző színvilág ilyen kontrasztos eltérése természetesen nem véletlen, az más kérdés, hogy valakinek zavaró vagy sem ^^ A nyers felvételekhez nem szólnék hozzá, sajnos ezek ilyenek lettek, akkoriban ennyire voltunk képesek. Kiretusálhattuk volna még a reklámtáblákat is, persze, meg még el lehetett volna vele bíbelődni, de örülök, hogy végre kiadtuk a kezünkből és nem gyötör minket tovább. . . Na majd a következő )


6423. RCS hozzáfűzése


Az sajtóvadász nekem is feltűnt


1 
1