hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A leszámolás

Értékelj!Bejelentette: Supermedia Pictures

A leszámolás
Készítette:  Szabó Márton Super Media Pictures

Tartalom: Ez egy rövid akció film, amely stop motion technikával készült. A történet röviden: Egy embernél kábítószer van amelyet megakar szerezni az egyik bűnbanda. Küldenek egy csomó embert, de az üldözött elbánik velük, majd elmegy a maffia telephelyére a végső leszámolásra.

Műfaj: Animáció (stop motion) | Hossz: 2:55 | Pontátlag: 5.60 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


6385. OSSYNI értékelése : 6 pont


A történettel lehetett volna csiszolni egy kicsit, nem világos, hogy ki kicsoda, miért történik ami történik.

Technikailag egy erős közepes. Mozgásra/képkocka elegendő volt, de néha mozogtak a háttér tereptárgyak. A zene nagyon rákerestem de nincs rajta a film ost-jén azok a zenék!Így érdekelne hogyan juthatok hozzá!
   Hozzáfűzés


1 
6388. OSSYNI hozzáfűzése


igen -youtubeon. . .


6387. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Youtubeon rajta van az egész soundtrack.


1 


6361. Tom Levantine értékelése : 5 pont


Nem tudom hogy kell értékelni az ilyet, így 5 pontot adok.

Szerintem nagyon vicces. A bunyón meg a pörgőrúgáson behaltam. Ha kell egy kis ihlet, itt egy vidi:

http://www. youtube. com/watch?v=2_HXUhShhmY&feature=player_embedded#
   Hozzáfűzés


1 
6381. Tom Levantine hozzáfűzése


Szerintem ez menne neked is. Egy próbát megér.


6379. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Köszönöm!

Amit linkeltél az egy igazi stop motion film emberekkel, de ez csak egy lego film.


1 


6356. Stigi értékelése : 6 pont


Nem rossz!
Mondjuk nekem is az a véleményem, hogy a LEGO nem a legalkalmasabb az animációk készítésére. A mozgási lehetőségek annyira bekorlátozottak, hogy az ütéseket nem lehetett volna sokkal jobban, sokkal látványosabban megcsinálni. A zene túl monoton, néha tényleg változhatna olyanra, ami illik az adott jelenethez.
A lövések egész jól sikerültek, nagyon tetszett, hogy amikor a fickó a fal mögé bújik, a lövések nyomai megjelennek a falon.
Legközelebb próbáld meg azt, hogy a szereplők hangulatának megfelelően változtasd meg az arckifejezésüket, már ha vannak olyan fejek hozzá.
Kicsit ugyan más kategória, de ha érdekel gyurmaanimáció, akkor ajánlom a Konyha című sorozatunkat, azt itt a filmlistában is megtaláljátok.
   Hozzáfűzés


1 
6360. Adam Makk hozzáfűzése


szerintem a zenével pont hogy nincs baj.


6359. Supermedia Pictures hozzáfűzése


A zene a banlieue b13 francia film soundtrackje ezt ki is írtam a film végén. Ezzel tényleg nem tudom mi a baj, ennél jobbat nem találtam.


6358. Faust hozzáfűzése


Én is szeretnék egyszer csinálni egy jó kis gyurmafilmet! Csak sztoriötlet, az nincs.


6357. Adam Makk hozzáfűzése


Ja, szerintem is nézzetek bele más fajta animációs ágba is. A gyurmára tényleg a Konyha című animációs film a legmegfelelőbb, ott el leshetitek a frame-k használatát, időzítés stb. . ha meg érdekel a CG a computer animáció, arra meg nekem vannak itt filmjeim: The Phantasm, Fans 1, 2, 3, FlaminGoes. Ha komolyan animációval akarsz foglalkozni, ez a két leg gyakoribb ága. A computer animáció, és a gyurma animáció, vagy szaknevén claymation. Ja meg persze ott van még a rajzfilm is, de akkor én most 3d-ről beszélek inkább. Mondjuk a lego az nagyon jó az alapismeretek megszerzéséhez. Ott nincs olyan sok mozgáslehetőség, tehát könnyű mozgatni, még is jópofa. Ezt tudom, mert én is lego stop motionnal kezdtem, és vagy 4 évig csak is azt csináltam. Aztán rajzfilm, majd CG. Szóval gyakorolj a lego-val sokat. Sok sikert.


1 


6353. Adam Makk értékelése : 4 pont


tényleg mókás, viszont vannak benne hibák. A fényezés szörnyű. Időnként változnak a fényviszonyok. az ütések sem jók, az időzítéssel kéne még foglalkoznod, hogy hány frame kell egy ilyen, és ilyen hosszúságú animációhoz. Amikor a figurák mozognak, akkor néha a kamera is megmozdúl néha, csak egy kicsit, de épp eléggé. Jobban kell rögzíteni a kamerát. Meg ami kicsit bonyolúltabb, hogy a stop motion kamera akadozik mozgás közben. Ehez már sajnos vágni kell a szakmát. Hát, lényegében ezek a főbb hibák, ezeket figyelembe véve sokat ki tudnátok hozni a szakmából. Hajrá.
   Hozzáfűzés


1 
6355. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Mindenesetre köszönöm a kritikákat hogy ezzel segítitek a további munkámat. A fényekre próbáltam odafigyelni de tény hogy ez helyenként nem sikerült, a képkockák váltakozásában még kezdő vagyok és az egész filmes dologban. A legközelebbi alkotásnál megpróbálok mindenre több időt fordítani, többek között a történetre is mert ez tényleg nagyon minimális, a film inkább csak az akció jelenetekre koncentrál.
1 


6352. Faust értékelése : 7 pont


Ez nagyon mókás!

Igazából fogalmam nincs, hogyan pontozzam, hiszen. . . más a mércéje, mint egy filmnek. Szeretem a stopmotiont, a legókat kevésbé. Összeségében igényes munka, minimál sztori, és teljesen rosszul választott zenék, persze csak szerény véleményem szerint. Azért jöhetnek még ilyenek!

6, 5, de felfelé kerekítek.
   Hozzáfűzés


1